|
Nu esti logat.
Raceala sau gripa?#1 2015-02-23 10:48:48
raceala sau gripa?fetelor, care va pricepeti, ce va indica simptomele urmatoare: Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #2 2015-02-23 23:46:26
Re: raceala sau gripa?nu este gripa, luand in considerare ceea ce descrii. Offline #3 2015-02-24 14:04:09
Re: raceala sau gripa?Moksha, multumesc. am fost astazi la control, la sp de boli inf si se pare ca e faringotraheobronsita acuta. tratament pe 7 zile cu zinnat 500 la 12 ore, sirop patlagina si paracetamol daca mai urca febra. la ei aveam 37,1 si au considerat-o febra...acasa 36,7. nu stiu ce termometru nu merge bine. al meu e cu mercur, al lor era digital. deja mi se pare cam mult antibiotic. o sapt de ampi+augmentin, acum inca o sapt de zinnat, cred ca dau in altele. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|