homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Raceala sau gripa?

#1 2015-02-23 10:48:48

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

raceala sau gripa?

fetelor, care va pricepeti, ce va indica simptomele urmatoare:
-duminica, tuse seaca, seara expectorat ceva sputa tare, de culoare gri plus durere in zona rinichilor
-luni dimineata tuse seaca plus harait in piept; ora 16 febra 37,5 primul paracetamol scade febra instant; ora 22 febra 38,2 incep ampicilina de 500 plus paracetamol, transpiratie abundenta, scade febra la 37,8
-marti dimineata ora 4 febra 38,5, amiaza 38,8, seara 38. ampicilina la 6 ore, paracetamol la 8.
-miercuri: nu am mai facut mai mult de 37,3 doar transpiratii puternice
-joi am fost la doctor din nou - nu se auzea nimic la plamani si dupa control ORL, schimbat tratamentul pe augmentin 625 la 8 ore, paracetamol la 12 ore.
Nu am mai avut febra de miercuri seara, dar chiar si astazi, luni, tusesc cu expectoratii, transpir abundent, sunt foarte slabita. Mucozitati semitransparente, durere surda de cap. Acum seara mi-au iesit cheaguri de sange din nas la suflat. temperatura corpului oscileaza intre 36 si 36,7. mai am tratament pana maine la pranz.

pe scrisoare medicala scrie rinofaringita, dar mie imi suna simptomele mai degraba a gripa. niciodata nu m-a scos din circulatie o viroza, mai mult de 3 zile. eu am inceput cu o sapt inainte cu problemele digestive si continuat cu situatia de mai sus. nici nu stiu incotro sa ma mai indrept, dar intru deja in depresie.

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#2 2015-02-23 23:46:26

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: raceala sau gripa?

nu este gripa, luand in considerare ceea ce descrii.
nu te speria de cheagurile de sange, cea mai comuna cauza de curs sange din nas este suflatul nasului smile
este o situatia obositoare si neplacuta sa treci printr-o viroza, dar nu e cazul sa intri in depresie!! incet incet se va rezolva, pare ca esti pe calea cea buna, te-au si vazut medici intre timp, deci linisteste-te si nu iti face griji.
ca nu te-a scos din circulatie vreo viroza pana acum este irelevant, si virozele astea sunt din ce in ce mai sirete si complicate!

sanatate!

#3 2015-02-24 14:04:09

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

Re: raceala sau gripa?

Moksha, multumesc. am fost astazi la control, la sp de boli inf si se pare ca e faringotraheobronsita acuta. tratament pe 7 zile cu zinnat 500 la 12 ore, sirop patlagina si paracetamol daca mai urca febra. la ei aveam 37,1 si au considerat-o febra...acasa 36,7. nu stiu ce termometru nu merge bine. al meu e cu mercur, al lor era digital. deja mi se pare cam mult antibiotic. o sapt de ampi+augmentin, acum inca o sapt de zinnat, cred ca dau in altele.

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.