|
Nu esti logat.
Probleme de la ac#1 2015-02-24 13:14:28
probleme de la acBuna fetelor. Offline #2 2015-02-24 13:36:36
Re: probleme de la acCel mai bine e sa vb cu un medic sa iti prescrie altceva. #3 2015-02-24 13:52:06
Re: probleme de la acAm impresia ca si medicii astia le dau mai mult dupa ureche sau prefera ei vreo anumita marca si atunci o recomanda la toate femeile. Nu am luat niciodata de capul meu, doar prescrise de la planning sau de catre ginecolog si tot nu am gasit ceva sa ma multumeasca. Oricum nu mi s-au prescris in urma unor analize, ci doar asa la o simpla consulatie, si daca nu imi sunt bune sa merg sa mi le schimbe. De aceea am intrebat aici in speranta ca primesc vreo recomandare. Din ce am mai citit ma gandeam sa incerc Rigevidon. Offline #4 2015-02-24 13:59:42
Re: probleme de la acNu e ok sa primesti de la noi o recomandare nu suntem nedici. #5 2015-02-24 14:11:27
Re: probleme de la acNu sunt din bucuresti, sunt dintr-un oras mic de provincie. O sa merg aici la planning sa vad daca rezolv ceva. Dar cu spottingul oare ce e? Poate sa apara daca am facut pauza o luna si am reinceput? Offline Publicitateloading...
#6 2015-02-24 14:17:09
Re: probleme de la acDa,exact a aparut pt ca ai facut pauza si ai reinceput #7 2015-02-28 16:21:36
Re: probleme de la acIntre timp am fost la planning si mi s-a recomandat belara. Nici nu m-am gandit sa intreb cum sa incep pentru ca eu ma stiam ca se schimba in felul urmator: termin folia de yaz, astept menstruatia si in prima zi iau prima pilula. Totusi, cand am citit prospectul am observat ca se specifica o alta modalitate de trecere si anume fara pauza, adica dupa ultima pilula activa sa iau prima din folia de belara. Prin urmare, as sari peste o menstruatie. Offline #8 2015-02-28 16:24:31
Re: probleme de la acPoti sa faci pauza de 7 zile in a8a zi incepi belara.si modalitatea asta e corecta si cun ai zis tu si cum scrie in prospect.alegi ce e mai ok pt tine © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|