|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98-20#362 2015-05-29 11:57:00
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98in ocrtombrie am renuntat la AC, 2 luni mi-a venit cm neregulat, apoi 3 mi-a venit regulat ceas, apoi mi-a venit dupa 33 zile (deci s-a dereglat again), iar acum teoretic trebuia sa imi vina duminica sau luni, dar m-am gandit ca e dereglare, cum am patit si luna asta. Are mama o fetita frumusica foc! Maya Sianna, nascuta pe 17 ianuarie 2016 <3 Offline #363 2015-05-29 12:07:23
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98ce frumooos Offline #364 2015-05-29 12:27:18
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98buna, fetelor! Ultima oara a fost editat de anca90 (2015-05-29 12:27:53) Offline #365 2015-05-29 12:27:29
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98buna fetelor. va citesc in fiecare zi, dar nu prea stiu ce sa zic. Offline #366 2015-05-29 12:35:50
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98Corinusha, felicitari! Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni Offline Publicitateloading...
#367 2015-05-29 13:47:18
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98Fetelor au iesit analizele sotului meu de la spermograma. De la oligoastenoteratospermie acum i-a iesit astenospermie... Offline #368 2015-05-29 15:19:55
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98alina, eu nu ma pricep. poate o prinzi pe sonia. Offline #369 2015-05-29 15:45:26
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98Alina poate te lamuresti aici" http://www.e-fertilitate.ro/fertilitate … ermei.html Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #370 2015-05-29 15:58:21
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98Buna, fete "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #371 2015-05-29 16:16:58
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98Felicitari Corinusha! Sarcina usoara si un bebe sanatos Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #372 2015-05-29 18:42:13
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98Alina, da acum e mai bine un pic. poți da pui analiza sa vad și eu? și ce tratament a luat soțul tău? " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #373 2015-05-29 20:06:05
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98Fetelor, sotul meu a facut spermocultura si a iesit ca are are enterococcus fecalis. Doct a zis ca nu e grav si ca trece cu antibiotic, insa trebuia sa incep tratamentul de stimulare pt FIV si nu stiu deloc ce sa fac. Daca nu ii trece si eu iau tratament degeaba?!!! "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #374 2015-05-29 20:38:17
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98Eleny, eu am avut infectia dupa spitalizare, in urina (inainte sigur nu am avut-o ca facusem cu vreo sapt inainte cultura din secretii si urocultura, dar mna sonda urinara favorizeaza tot felul de infectii). eu am scapat repede de ea intr-o cura de 7 zile de antibiotic din antibiograma. sanatate. Alina inca se chinuie cu ea. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #375 2015-05-29 20:50:46
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98Mersi, Just. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #376 2015-05-29 21:02:41
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98nu trebuia sa o ia de undeva, o mica neglijenta, gen un nespalat pe maini, e o bacterie normala in colon. ma rog pentru tine sa mearga lucrurile bine. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #377 2015-05-29 22:14:26
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98Just, multumesc. FIV-ul e ultima incercare, sa nu zic ca n-am facut-o si pe asta. Insa nici daca o sa-l fac nu e sigur, depinde daca endometrul o sa aiba vreo reactie la tartam de stimulare, daca nu creste suficient, n-am cum sa fac nici FIV. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #378 2015-05-29 22:36:15
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98mergi pe subprogram? Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #379 2015-05-29 22:40:51
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98Nu cred, acum ma uitam la criterii, am unele analize facute care nu se incadreaza in termenul lor (sunt ceva mai "vechi" decat e in program), plus ca am inteles ca sunt clinici care iau in calcul si nivelul veniturilor. Inca n-am intrebat la clinica daca au vreo conditie de genul asta. Ultima oara a fost editat de ElenyR (2015-05-29 22:42:11) "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #380 2015-05-29 23:13:40
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98vezi, poate reusesti sa salvezi niste banuti. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|