|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98-68#1274 2015-12-17 14:42:25
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98Soni, multumesc! O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #1275 2015-12-17 15:17:44
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98Buna, fete dragi "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1276 2015-12-17 16:33:36
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98missy poate...dar cum anii ce-au trecut au adus altele....copilul a ramas undeva inchis intr-o parte a inimii.ai mei m-asteapta.dar nu stiu cand voi putea sa ii iau acasa... "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #1277 2015-12-17 17:03:02
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98Eu ma bucur de ce am si cum sunt acum. Atat se poate, cel putin din punct de vedere al copiilor. Dupa cum, oricum ai judeca lucrurile, e o mare nedreptate sa n-ai copii, la fel de constienta sunt ca se poate sa fie si mai rau, Doamne-fereste de vreo boala grava. Exista atatia oameni cu copii nefericiti...poate nu sufera ca noi, dar le au si pe ale lor. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1278 2015-12-19 14:15:22
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98Bună fetele, O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline Publicitateloading...
#1279 2015-12-19 16:22:53
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98Pupici, fete "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1280 2015-12-19 21:24:20
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98buna seara "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #1281 2015-12-21 08:44:46
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98Neațaaaaa fete! Va las o cafeluta și va pup apasat! " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1282 2015-12-21 09:05:37
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98Neata, O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #1283 2015-12-21 09:21:21
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98Neata Miss, neata fete, sa aveti in suflet bucurie! "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1284 2015-12-21 09:45:21
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98Neata fetelor! Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #1285 2015-12-21 11:41:21
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98Blue, si pentru fetita ta! "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1286 2015-12-21 13:43:53
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98Cris, mult succes ?ți doresc! " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1287 2015-12-21 18:41:19
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98buna seara "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #1288 2015-12-22 10:44:50
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98Buna fetelor, va citesc de mult asa printre randuri , insa doar astazi am decis sa va scriu si eu. Vreau sa va spun povestea mea si sa va rog sa ma ajutati cu un sfat ce sa fac mai departe. Ma numesc Ioana si am 28 de ani . In martie anul acesta am ramas insarcinata din prima incercare . La primul control am descoperit un chist de 7/10 cm pe ovarul stang . Dr m-a trimis la alt dr. sa ii cer parerea daca ma poate opera laparo in sarcina.. etc cred ca vroia sa scape de mine oarecum . Am mers la alt dr. si acesta mi-a spus ca sarcina s-a oprit din evolutie aveam 7 saptamani deja si dureri de burta mai ales in partea stanga. A doua zi am mers si am facut chiuretajul.Nu are rost sa mai spun ce sentimente m-au incercat.... a fost cumplit. In mai am fost la un control la Timisoara iar pe 25 iunie m-am operat si am pierdut si ovarul stang. Dr mi-a spus ca e chiar indicat sa raman insarcinata in urmatoarele luni. dar sarcina intarzie sa apara. Am facut teste de ovulatie imi iasa pozitive in fiecare luna. In august am fost la control dupa operatie si aveam un folicul de 22 mm. am in fiecare luna acea secretie specifica , tine aprox 2 zile . Mi-am facut analize in ziua 3 de cm. si au iesit asa: Offline #1289 2015-12-22 11:03:06
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98Ioana bine ai venit și sedere scurta! " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1290 2015-12-23 01:05:46
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98Si eu cred ca sunt bunicele, insa nu ma pot relaxa nici cum.Faptul ca am doar un ovar ma sperie de groaza. Am avut si o perioada luna trecuta cand plangeam zilnic. Acum mai rar, nu ma pot controla, pur si simplu ma gandesc si lacrimile incep sa curga . Am fost sa ma spovedesc... sa ma ierte Dumnezeu dar mai bine nu mergeam! Mi-a dat preotul sa tin post tot postul acesta si sa citesc zilnic rugaciuni dimineata si seara. Am tinut post o saptamana si m-am ales cu o durere groaznica de stomac.De citit rugaciuni am citit cam o saptamana jumate zilnic apoi doar in unele zile, apoi doar la amiaza citeam ca atunci aveam timp- plecam de acasa la 6 si ma intoreceam seara la 5. Imi lua aproape jumatate de ora sa citesc. Asa ca m-am lasat pagubasa , imi doream sa ma rog dar era prea mult de citit. asa ca mai bine spun cate o rugaciune dimineata si seara . Asta este ! Acum sunt in concediu dar nu am mai citit rugaciunile. Nu m-a impartasit preotul, a zis sa revin dupa 2 sapt si nu m-am mai dus ....Voi ati mai patit asa ceva? Ultima oara a fost editat de Ioana18 (2015-12-23 01:06:44) Offline #1291 2015-12-23 07:11:08
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98Ioana, schimba preotul. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1292 2015-12-23 10:47:14
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98Neata fete, O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|