|
Nu esti logat.
Analize sange cu modificari#1 2015-03-19 21:59:58
Analize sange cu modificariAre cineva idee de la ce pot sa apara urmatoarele modificari la analize si ce implica ele? Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #2 2015-03-19 22:15:12
Re: Analize sange cu modificariJust, dupa mine,nu sunt modificari semnificative care sa presupuna investigatii suplimentare. Ultima oara a fost editat de maryu (2015-03-19 22:17:50) În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #3 2015-03-19 22:21:25
Re: Analize sange cu modificaride o luna bolesc Maryu..viroza, bronsita, supararea mai stie ce-am avut. primele doua ma speriau mai tare. restul sunt normale cred la cat am bolit si slabit. multumesc Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #4 2015-03-19 22:28:26
Re: Analize sange cu modificarise justifica atunci. prima e un pic scazuta, dar nu pune probleme. n.ai de ce sa te sperii. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #5 2015-03-19 22:31:38
Re: Analize sange cu modificariprima e ceva ce tine de ficat? Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline Publicitateloading...
#6 2015-03-19 22:47:56
Re: Analize sange cu modificariDa, ambele sunt. daca te gandesti la o afectiune hepatica, poti sa renunti la idee pentru ca ar fi iesit ai alte modificari. Exista un raport alt/ast care merg paralel, si cand sunt probleme se modifica impreuna, ceea ce nu e cazul la tine. Multe medicamente scad valoarea alt-ului, malnutritia, infecțiile urinare..oricum, nu e scazut mult, e doar o modifcare ce, din punctul meu de vedere, nu e de ingrijorat. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #7 2015-03-19 22:53:53
Re: Analize sange cu modificarimi-a scris mail si medicul sa stau flexata. ASPARTATAMINOTRANSFERAZA (GOT/AST) = 11.8 U/L [5 - 34] mi-a iesit bine. nu ma gandesc la nicio boala, vreau sa scap de boala . m-au intrigat un pic rezultatele ca ma stiam cu ele de aviator si acum constat ca o raceala mai lunga face ceva ravagii. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #8 2015-03-19 22:56:13
Re: Analize sange cu modificaricu placere, sanatate multa! În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #9 2015-06-27 17:19:11
Re: Analize sange cu modificariBuna fetelor, 6 ani de dragoste Offline #10 2015-06-27 17:28:05
Re: Analize sange cu modificariVsh ul marit indica o infectie in organism... #11 2015-06-27 17:36:08
Re: Analize sange cu modificariMerci de raspuns! 6 ani de dragoste Offline #12 2015-06-27 17:40:23
Re: Analize sange cu modificariDa,in doua luni nu apareau modificarile pe colesterol... #13 2015-06-27 18:20:56
Re: Analize sange cu modificariAceste dureri de cap cu greata le am demult..nu de acum. 6 ani de dragoste Offline #14 2015-06-28 11:26:10
Re: Analize sange cu modificariJanis nu e nimic de speriat, pentru colesterol poti avea putina grija la alimentatie (HDL e un factor de protectie cardiovasculara), sa iei suplimente de omega 3, sa mananci nuci, seminte, peste oceanic Offline #15 2015-06-28 18:40:56
Re: Analize sange cu modificarimultu heim 6 ani de dragoste Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|