Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36-25
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36
Fetelor, ce sa iau eu de oboseala fizica..psihica?.. De vreo luna,asa, imi e f somn, dar la modul grosolan..la serviciu pe la 13-14.00 nu pot sa.mi tin ochii deschisi, desi lucrez la pc sau, mai rau, ma joc pe tel vreun joc! Cafea beau dimineata, dar mai nou, mai beau una la 16-17.00, acasa, si tot imi vine somn la 22.00, dupa ce il adorm pe Eduard! Sunt mult mai nervoasa, rabufnesc imediat, uneori din nimicuri..am inceput sa nu retin detalii din trecutul foarte apropiat-si ma refer la chestii care mi se intampla cu 2-3 zile in urma, si ma chinui sa imi aduc amunte toate detaliile unei situatii.. Nu mai zic ca am lacune mari-mari cu locuri in care am fost, ce am facut, cum s.au petrecut unele lucruri, toate inainte de a naste, dar citeam ca e cam normal sa nu mai stii tot, sa ai memorie selective, mai ales daca nasti normal Am cautat lecitina la Plafar dar nu am gasit
Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Lecitina şi Mg aş lua, Maje. Dar să ştii că aşa m-a "lovit" şi pe mine la c?teva luni după ce am ?nceput munca. ?ţi revii pe parcurs...
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Maje, n-ai pt ce. Te-a ajuns oboseala. Serviciul, stresul, bănuiesc că şi nopti albe c?nd a fost E bolnav, se tot adună.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
hello
Am niste mari emotii, cat casa. Cumnata-mea e in spital, a pierdut dopul azi noapte. Astazi face fix 36 sapt, toti avem temeri si ganduri, sper sa ne ajute DD sa iasa bine la urma. La 16 e programata pt ceza
majestik a scris:Fetelor, ce sa iau eu de oboseala fizica..psihica?.. De vreo luna,asa, imi e f somn, dar la modul grosolan..la serviciu pe la 13-14.00 nu pot sa.mi tin ochii deschisi, desi lucrez la pc sau, mai rau, ma joc pe tel vreun joc! Cafea beau dimineata, dar mai nou, mai beau una la 16-17.00, acasa, si tot imi vine somn la 22.00, dupa ce il adorm pe Eduard! Sunt mult mai nervoasa, rabufnesc imediat, uneori din nimicuri..am inceput sa nu retin detalii din trecutul foarte apropiat-si ma refer la chestii care mi se intampla cu 2-3 zile in urma, si ma chinui sa imi aduc amunte toate detaliile unei situatii.. Nu mai zic ca am lacune mari-mari cu locuri in care am fost, ce am facut, cum s.au petrecut unele lucruri, toate inainte de a naste, dar citeam ca e cam normal sa nu mai stii tot, sa ai memorie selective, mai ales daca nasti normal Am cautat lecitina la Plafar dar nu am gasit
Nu stiu cat are a face cu modul de a naste, dar fiz asa patesc eu de cand m-am angajat. Bine, eu mi-am explicat chestiile astea ca venind de la modul de viata, caci traiesc intr-un stres continuu si mereu pe fuga. Motiv pentru care luna asta este ultima cand ma mai duc la serviciul asta. Nu stiu ce va fii de-aici, insa mi-e clar ca in ritmul asta nu mai pot continua. Am in plan cu sor-mea sa facem un proiesct pe fonduri europene, a fost doar o discutuie, de maine incolo trebuie sa ma interesez daca pe ideea mea se dau ceva fonduri sau nu. Sper sa si iasa ceva...
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
multam, Garga!
Am o nepotica!
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- gargarita
- Moderator
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Neata
Maje, zici ca am scris eu. Nu stiu care e explicatia, ca uite eu am 2 ani de cand m-am intors la job, copilul in general doarme foarte bine, si eu tot leguma sunt. Dupa ora 10 pic lata de cele mai multe ori. Beau 3 cafele pe zi si tot degeaba. Am luat magneziu, am luat Vitamax, am simtit o imbunatatire de moment si atat. De la vitamine cred ca m-am si ingrasat. Zau ca nu stiu ce sa mai fac. Mi se intampla sa adorm inaintea copilului. Asa m-am saturat...
Smart felicitari pentru nepotica si succes.
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- samy
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-10-30
neate fetele smart, felicitari!!!
Mami de fetite:pisoi si pisoias!
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
neata smart, sa va traiasca nepotica!
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
neata smart felicitari
Si eu la fel cu oboseala dar eu dau vina pe problemele mele de anemie si ca uit sa iau "tratamentul" .. Bine m-am simtit cand am tinut vreo 2 saptamani o dieta disociata. Chiar m-am simtit bine sa numai manac seara, sa nu mananc toate porcariile dar apoi am reluat vechile obiceiuri si gata...
- gargarita
- Moderator
'neata
- cmin
- Addicted member
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Neata!
Timi pare rău de oboseala... și eu am zile c?nd n-am niciun chef și adorm ?naintea lor și stai acasă și nu fa nimic d-apoi voi cu serviciul.
Mie a ?nceput iar sa-mi cada parul sunt așa demoralizat, nu știu la ce sa mă aștept. .
Smart, felicitări!
Ultima oara a fost editat de denorah00 (2015-05-04 09:50:24)
Viata mea, desprinsa din povesti
- gargarita
- Moderator
cmin, tot cu muci si azi a tusit cam rau, dupa ce parea ca a trecut tusea
- samy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-10-30
mie pt oboseala imi mergea bine o cura de Vitamax cu Q10
Mami de fetite:pisoi si pisoias!
- cmin
- Addicted member
sanatate garga
fetelor din s6 ce stiti de king george militari?
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
salutare!
pe mine ma deprima vremea asta, ma chinui o ora sa ii imbrac, e soare, iesim afara in sfarsit.... si ploua de cum ajungem in parc! e asa naspa primavara asta, abia astept soare toata ziua, vara pare asa departe prin buc am inteles ca e cald si frumos, numai aici ploua de o saptamana, zilnic, desi pe site urile de meteo si la tv astia zic ca e cald si soare, ploua zilnic. m-am saturat si de hainele si incaltarile lor pline de noroi, nici weekenduri libere nu am ca sotul lucreaza non stop in ultima vreme... sunt in depresii
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|