Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36-82
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- onyca
- Sr. member
- De la: N-E
- Inregistrat: 2007-07-10
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36
Salutare. Sunt proaspata mamica. Azi am implinit 5 zile si suntem acasa, ne descoperim unul pe altul. Am emotii o mie, stres uneori, stari diverse, dar e minunat.
Nu am lapte si asta ma termina, am nascut prin cezariana. Cica am canalele infundate, bebe e un lenes si nu vrea sa traga cu putere. Il amagesc de la un san la altul dar in final trebuie sa-i dau portia de Humana.
Iar bebe de ieri dimineata nu a iesit cu scanul.
Ce ma sfatuiti?
vrreau si eu sa fiu miresica
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
buna!
onyca, as zice sa consulti cat de repede neonatologul. eu stiu ca nu e ok sa nu faca aproape 2 zile la rand cand e atat de mic. dimpotriva, trebuie sa aiba mai multe scaune pe zi. poate fi semn de deshidratare si nu e bine sa stati asa. pipi face suficient, cate scutece schimbi pe zi? sunt pline (grele)? sunt utile cele cu indicator de urina la inceput, cand nu iti dai seama daca a facut. in privinta alaptarii, daca iti doresti sa reusesti, apeleaza la un consultant in alaptare. e important sa vina acasa, sa va vada pe tine si pe copil, nu doar sa discutati la telefon. pana atunci, pune copilul cat de des la san, lasa-l acolo pana se desprinde el, abia atunci schimbi sanul. incearca sa il tii treaz, sa nu adoarma imediat ce s-a atasat. foloseste pompa, daca te simti ok cu ea. cati ml de lapte praf ii dai o data si de cate ori pe zi? doarme mult?
Ultima oara a fost editat de anca90 (2015-06-14 23:42:14)
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Neata.
Deno, ce faina e masinuta. Sper sa gasim si noi, cred ca i-ar placea mult. ce fain doarme
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Neata mamici,
Se poate ca sarcina sa impinga organele intene atat de sus incat sa am o durere de coaste care sa ma termine? Am crezut ca-i de la tuse dar nu am tusit mut de data asta, este zilnic din ce in ce mai dureros, ma termina. am luat un tylenol (ceva cu paracetamol) dar degeaba. Nu mai stiu ce sa fac. Am si control astazi, poate imi da dr. ceva dar ati mai auzit de astfel de cazuri?
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
neata!
onyca, asa cum au zis fetele,suna neonatologul, s a constipat de la laptele praf. poate trebuie sa il schimbi. si te mai sfatuiesc ca , daca iese macar o picatura de lapte cand storci, sa suni la 07alaptare si acolo consultantele te vor indruma. sa alaptezi e mai usor decat crezi, trebuie doar sa vrei mult, mult de tot asta. te pup!
flow, tot ce e posibil. eu una nici nu imi faceam griji cand mai aparea cate ceva, dadeam direct vina pe sarcina
fetele, cat timp e valabila o lotiune de plaja, de protectie solara? am una imensa de anul trecut, luata in iulie. o arunc? nu am cutia sa vad valabilitatea.
si mai voiam s Va cer niste rcomndari de cazari frumoase la mare, la noi., pe unde e bine de mers? navodari? unde e plaja draguta , apa mica, curat, liniste si pt familii cu copii?
- timean86
- Addicted member
Pass de obicei 12 luni de la deschidere
- passenger
- Addicted member
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neatza
pass, daca nu ai data expirarii, e cam dificil, ea e valabila 12 luni de la data deschiderii, totusi cred ca daca e de anul trecut sa mai aiba si valabilitate si anul asta, insa avand in vedere ca e desfacuta in iulie, o poti folosi pana la finalul lunii, e cam cu dus si intors cu cremele astea de plaja, eu am luat acum 2 ani, tot in iulie una scumpa de la Badger,si catalogata ca fiind cea mai buna si curata in materie de lotiuni de plaja, anul trecut, desi am mers in aug la inceput, am mai folosit-o, nu am patiti nimic, insa nu i-am dat nici excesiv, plecam la 11.30 cel mult de pe plaja,ii dadeam pe mainei si pe umeri, capul acopeit cu palarie cu boruri mari, si era ok, seara dupa 17.-17.30 ajungeam la plaja NU s-a ars, nu a patiti nimic, putin s-a inrosit dar imediat s-a si innegrit, nu s-a cojit.
locuri nu stiu unde sa-ti zic, noi mergem in Constanta, stam la cineva si facem plaja la Modern, e multtttt mai linistit ca in Mamaia unde e nebunie, e destul de curatel, acceptabil, nu e lux ca in mamaia , dar nici inghesuiala si nebunie ca acolo.
9 ani de copilarie ....
- passenger
- Addicted member
nu vreau statiuni pt tineret, gen costinesti sau mamaie, ci mai degraba pt babaciuni, unde sa fiu sigura ca e liniste si curat. nu mai stiu care sunt asa, statiuni pt familisti. cred ca o arunc dupa ce se incheie luna iunie, o folosim pana atunci doar. e pacat ca e f multa, ne a ramas mult de vara trecuta, a fost mare. e vichy. spf 50.
Ultima oara a fost editat de passenger (2015-06-15 09:43:45)
- timean86
- Addicted member
Pass dar are miros ciudat, consistenta ciudata etc ?
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
neatza fetele.
hmm, vorbiti de mazare - sa cumpar si eu deci, de la piata ptr conge desi imi e groaza de procedura de decojire.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- passenger
- Addicted member
- samy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-10-30
neata fetele
Mami de fetite:pisoi si pisoias!
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
pass, aici la modern, e liniste, vin doar localnici in week-end, in rest sezonierii ca si noi ...incomparabil cu plaja din Mamaia, poti incerca si statiunile din sud, dar am inteles ca nu prea ar fi renovate, poate in Eforie Nord.
carra, eu am pus la congelator ca mi-a luat sotul 5 kg, am impartit-o in 3, o parte deja e mancare , restul de 2 pungi la congelator, dar o fac cat de curand, Anei ii place fff mult mancarea de mazare, si e pacat sa nu o manancam acum proaspata, la iarna iau direct congelata, e ffff ok, nu are rost sa-mi umplu congelatorul, urmeaza altele de pus .
9 ani de copilarie ....
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Neata!
Pass, noi mergem la Eforie Nord, habar n-am cum e, n-am mai fost la mare din '96. Daca mai stateam un an faceam 20.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- samy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-10-30
Katey a scris:Neata!
Pass, noi mergem la Eforie Nord, habar n-am cum e, n-am mai fost la mare din '96. Daca mai stateam un an faceam 20.
katey
Mami de fetite:pisoi si pisoias!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|