Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36-85
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36
Cmin,nu a fost pana la urma deficitul de zinc.
Geo,da. A primit-o la 6 sapt pt o dermatita seboreica.
Viata mea, desprinsa din povesti
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
crema asta elocom am primit o si eu pt sebi, cand avea reactie la caldura si se umpluse de bube, dar eu nu i-am dat cand am citit ca e cortizon. mi-era frica de el. si tin minte ca dr insista sa ii dau cu ea, eu tot intrebam de altceva, naturist, imi era si jena sa zic ca nu ii voi face tratamentul ce mi l-a prescris,.. iar dr ma lasase sa cred ca doar cu aia ii trece.
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
Multumesc,dragelor Tati e cu inima in gat..eu vad ca sunt bine,m?ine sigur ?nainte sa plec la ia diareea..
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Jac, Doamne ajuta sa fie bine cu voi!
Deno sanatate multa; sa va reveniti repede.
Pass cea mai buna, curata crema de soare este, asa cum a zis si Adina, Badger care expira mai repede (12 luni de la fabricare).acum a aparut Badger stick pt fatza cu SPF 35 ce rezista 2 ani. Restul cremelor sunt cu termen de expirare mai mare (2 ani). asta vad pe la cremele de aici.
Lui C. i-a sarit o mina mai groasa de creion in ochi si si-a scos-o (alaltaieri seara). Ieri am primit nota de la prof. ca a avut ochiul rosul la scoala, Spre seara, tot ieri, iarasi i s-a facut rosu. Dar am vazut ca se si freaca la el. Nuu pot sa ma duc cu ea la medic pt ca nu am voie sa merg, sa conduc, sa ies in caldura si nici nu pot fizic. Lesin efectiv daca stau in picioare mai mult de 10 min. Si sotul este in delegatie pana joi noapte. I-am pus niste picaturi ce-s pt roseata ochilor...sa ma ingrijorez? Sa mai astept o zi, doua si daca nu se face bine sa caut o cale sa ajung la spital cu ea?
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- samy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-10-30
neata mamici sunt varza, n-am inchis un ochi, a fost foarte cald, nu mi-am gasit o pozitie confortabila de somn, am tusit sec din motive necunoscute, m-au ciupit tantarii... flow , pune-i lui Carol niste ser fiziologic in ochisori, eu asa am mai facut, si am mai folosit niste servetele Iridium baby, nu stiu daca se gasesc si la voi. eu am folosit cu brio si 2 ani la rand niste creme solare cu toate ca aveau termen un an, am riscat recunsoc, dar si-au facut efectul. oricum, nu faceti ca mine
Mami de fetite:pisoi si pisoias!
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
neatza fetele. samy imi pare rau ca zici ca nu te-ai odihnit. nici eu n-am prea dormit caldura, am tot auzit zgomote, etc. de dimineata f greut de trezit, de dus fata la gradi.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Azi noapte iar febra 39.1, nici dr nu stiu ce sa mai creada. Nu stiu ce mai urmeaza. Mi-e frica sa nu ii creasca pcr si mai tare si sa nu stim..
Viata mea, desprinsa din povesti
- timean86
- Addicted member
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neatza
offf deno, sanatate multa, te admir sincer ca reusesti sa faci fata cu succes, cred ca eram praf sa fi trecut prin cate ai trecut tu cu Yannick...dar banuiesc ca D-zeu te intareste in astefel de momente, Inoke ce face?
noi azi am fost la analizele anuale de sange, Ana a primit diploma de merit si coroana, ca na sunt Regina Maria (nu le fac reclama), caci a fost exemplar de cuminte, era socata asistenta, a zis ca daca ar avea numai recoltari din astea ce bine ar fi.Nu a scos nici macar un sunet cand i-a bagat acul si cat i-a recoltat, i-a nimerit vena din prima, a fost super, acum sper si analizele sa iasa la fel de super .
Katey, aseara am reusit sa iau si eu materialele pt costumul de serbare, trebuia sa ma si apuc de el, dar am adormit cu A.Diseara va trebui neaparat, caci sunt in urma rau de tot .
flower, ser pana ajungi la dr, curata cel mai bine, eu ii mai fac si ceai de albastrele , dar strecurat ffff bine, asta cand are ochii rosii si ii mai lacrimeaza.
la noi a fost groaznic de cald, sunt deja 28-29 grade in dormitor, copilul doarme in tricou si chilotei, o mai schimb peste noapte cand transpira, offf la AC nu prea imi vine sa dau, cred ca trebuiesc curatate si filtrele, si nu prea ma impac eu bine cu el,noroc ca mai avem putin si merge in vacanta la tara , unde e o idee mai racoare, nu mult, dar tot e mai bine.Azi ploua si sper sa se mai racoreasca.
9 ani de copilarie ....
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
neata
deno
Adina si A pleaca la vineri la tara... sper sa ma obisnuiesc repede cu ideea. Parca nu imi vine sa il las dar decat intre betoane aici, mai bine acolo sa stea afara la joaca. Oricum la sf de saptamana mergem sa ii luam de acolo. El a mai fost si anul trecut plecat o saptamana dar atunci a fost si sotul cu el. Acum e doar cu mamaie.
Si la noi e la fel de cald, daca mai fac si ceva de mancare urca la 30 ...saptamana viitoare doar pe salate stam daca suntem singuri
Ultima oara a fost editat de cmin (2015-06-16 11:04:40)
- timean86
- Addicted member
eu ies seara la plimbare cu el sau la trambulina si cat timp suntem pe afara dau AC la maxim. Cand intram in casa sunt 20-22 de grade, pina la culcare se fac 24, dar la 24 de grade e super ok.
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
cmin, noi stam toata vara acolo, eu voi merge ca si anul trecut la sfarsit de saptamana, o sapt va fi plecata in tabara, sper sa reusim dupa sa ajungem si la mare...da, clar prefer varianta asta versus trezit zilnic la 6.45 , mers 1h in masina in Ac, stat la gradinita , apoi luat iar la 17 , iar o ora in masina in ac, si apoi acasa, chit ca avem parc acum si e multa verdeata tot e incomparabil cu viata la tara .
9 ani de copilarie ....
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
ce frumoa adina .. noi o sa raminem aici in noxele din oras din pacate
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Asa e Adina, nu se compara... azi de ex iar l-am luat dormind...saracutul il imbrac dormind si apoi se trezeste in masina... s-a obisnuit sa se trezeasca tarziu cat a stat cu noi acasa. Si la noi se anunta mai multe plecari, tot asa cu bunica. Sa vedem cum o sa fie saptamana asta desi nu imi fac probleme ca lui ii place acolo.
Adina voi platiti gradinita pe perioada verii cand nu merge Ana?
Ultima oara a fost editat de cmin (2015-06-16 11:30:43)
- adelina_1985
- Full member
- Inregistrat: 2010-04-06
hello
mamici, pe perioada CIC se plateste cotizatia catre pensii? adica statul plateste ceva in numele meu?
perioada cic se considera vechime in munca? adica ulterior la pensie, se calculeaza si aceasta perioada?
2 ani +
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|