|
Nu esti logat.
HIV - modalitati transmitere#1 2015-05-21 01:14:39
HIV - modalitati transmitereBuna seara, stiu ca asta este un subiect foarte vehiculat si as dori sa stiu, inafara de modalitatile standard de transmitere a acestui virus, care ar mai fi si care este cantitatea minima de fluid care ar trebui sa intre in contact pentru a infecta o persoana. Offline #2 2015-05-21 10:26:39
Re: HIV - modalitati transmitereNU are cum sa se transmita asa HIV sau altceva ! nu-ti mai face probleme degeaba Offline #3 2015-05-21 10:30:12
Re: HIV - modalitati transmitereAceeasi frica am avut-o si eu la dentist si mi s-a explicat foarte clar asa cum zice si heim ca trebuie sa existe continuitate intre sangele persoanei infectate si sangele tau pentru a exista un risc de infectie Offline #4 2015-05-21 11:21:21
Re: HIV - modalitati transmitereNu puteam nici să dorm de c?nd cu chestia asta... Pai eu aveam nişte mici răni deschise de la tăierea cuticulelor. Şi se tot vehiculează ideea că poţi lua sida c?nd ţi se face manichiura cu instrumente nesterilizate, nu era aşa? Offline #5 2015-05-21 12:15:31
Re: HIV - modalitati transmitereAsa se zice, dar pe internet si scrie toata lumea Offline Publicitateloading...
#6 2015-05-21 19:43:52
Re: HIV - modalitati transmitereSerios? Deci nu se poate lua? Găsisem un caz pe net.... Şi deci dacă să zicem, pensula de la oja a intrat ?n contact cu s?nge infectat, şi imediat după vin eu şi mă da cu oja aia ?n contextul ?n care am mici răni de la cuticule nu se poate să iau ceva? Sau nu poate trăi virusul acolo? Offline #7 2015-05-21 20:54:08
Re: HIV - modalitati transmitere"trebuia sa ai tu rani care sangerau in momentul ala si sange proaspat al cuiva infectat pe instrumentele respective" Offline #8 2015-05-22 00:45:35
Re: HIV - modalitati transmiterePai am ?nţeles. Dar am citit ?ntr-o broşură medicală că hiv moare odată cu uscarea fluierulului ?n care se află celula sa. Dacă se află ?n oja moare? E un fluid... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|