homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionalele ingrasa?

#1 2007-01-12 22:37:21

Ioana_ea
New member
Inregistrat: 2007-01-10

anticonceptionalele ingrasa?

anticonceptionalele ingrasa?  cam atat aveam de intrebat...si...mai sunt daunatoare din vreun pct de vedere?big_smile

He's the puzzle of my heart ...

#2 2007-01-12 23:00:45

antigona
Full member
Inregistrat: 2006-11-02

Re: anticonceptionalele ingrasa?

depinde de la organism la organism...oricum, ele in sine nu ingrasa ci doar fac pofta de mancare
in general, daca nu sunt probleme de sanatate preexistente, nu sunt aproape deloc daunatoare...

trebuie insa prescrise de medic

eu una, nu m-am ingrasat deloc de la ele, mi-au reglat ciclul si am avut o stare generala mai buna dupa ce le-am luat

sunt mare fan AC

#3 2007-01-12 23:07:08

Ioana_ea
New member
Inregistrat: 2007-01-10

na,mie mi-a zis o doctorita sa iau asa...dar nu m-a consultat efectiv... ma cunoaste,cred.... si iau de putin timp,am doar o stare de greata care e tot mai putin accentuata cu trecerea zilelor...eu zic ca ma inteleg cu ele ... si sper sa nu ingrase, ca pic in depresie:D sunt foarte stricta cu greutatea mea big_smile

He's the puzzle of my heart ...

#4 2007-01-12 23:12:00

antigona
Full member
Inregistrat: 2006-11-02

daca nu mananci prea mult, sigur nu te ingrasi. asta e cert. am retinut ceea ce a zis o nutritionista: de la auschwitz n-a iesit nimeni gras.
ce AC iei?

#5 2007-01-12 23:32:22

dark_ky
Full member
De la: Bucuresti...
Inregistrat: 2007-01-08

Si eu sunt fana AC! Ciudat a fost ca eu cand m-am dus la doctor ca sa imi prescrie anticonceptionalul mi-a dat niste brosuri si mi-a zis sa ma gandesc pana data viitoare ce vreau sa iau. Am ales Yasmin si din fericire imi merge bine...de ingrasat m-am ingrasat un pic, dar deh, vina e numai a mea ( am exagerat cu ciocolata si in plus,  prietenul meu face o mancare atat de bunaaaa:D )

Pain is inevitable, suffering is optional.

Publicitate

loading...

#6 2008-04-15 19:09:10

notme
New member
Inregistrat: 2008-03-13

m-am hotarat sa iau ac dupa ce mi-a spus o dr ca reduc durata si abundenta ciclului  (si sa reduc anemia), mi-a recomandat 2 dar cu rezerve - zicea sa merg la planning (unde nu am mers pt ca sora mea a tot mers o luna pana era acolo un medic care i-a dat ...nu stiu ce: fara sa o consulte sau sa stea macar de vorba cu ea). am citit prospectul celor doua ac recomandate de dr pe net, am dat cautare ac si am intrat pe un link al site-ului acesta unde am citit mai multe posturi si m-am hotarat. iau yasmin, am slabit putin (desi nu prea vreau asta), in rest e ok: asadar din punctul meu de vedere ac nu ingrasa.

Ultima oara a fost editat de notme (2008-04-15 19:10:11)

,,La început a fost sărutul/ Şi el era pe gura ta .../ Depus pe gura mea sfinţi văzduhul,/ Şi lumea s-a născut atunci din duhul/ Sărutului ce ne unea ...''   Radu Stanca

#7 2008-04-17 10:52:31

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

uite aici umai e deschis un topic pe tema asta unde o sa aflii mai multe raspunsuri http://forum.anticonceptionale.ro/t4446 … le---.html

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#8 2008-04-17 12:27:09

Mickey22
New member
Inregistrat: 2008-03-31

Anticonceptionalele nu ingrasa,ele doar iti pot da/sau nu pofta de mancare! Ceea ce mananci ingrasa:)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.