homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rog raspuns urgent


#1 2015-06-11 22:09:10

roxana12
Membru
Inregistrat: 2015-06-11
Mesaje: 1

rog raspuns urgent

Buna seara! Problema mea este urmatoarea. Astazi am crezut k este vineri si defapt este joi. Din greseala am luat doua pastile anticonceptionale dar la ore diferite. Automat maine este vineri. Ce sa mai fac in continuare? Va rog ajutati ma! Multumesc frumos! O seara buna

Offline

 



#2 2015-06-11 23:01:17

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21
Mesaje: 120500

Re: rog raspuns urgent

iti cumperi o folie de rezerva si iei de pe ea pastila lipsa

Offline

 

#3 2016-12-20 17:22:14

Ana3427
Membru
Inregistrat: 2016-12-20
Mesaje: 1

Re: rog raspuns urgent

Buna, am făcut avort Acum 16 zile , am pastilele recomandate de doamna doctor și le iau la timp! Dar totuși eu am mici dureri sub burtică! Este normal sa am mici dureri? Va rog frumos răspundeți ,dacă știți!  supa

Ultima oara a fost editat de Ana3427 (2016-12-20 17:24:11)

Offline

 

#4 2016-12-20 17:27:56

daenarys14
Hero member
Inregistrat: 2016-05-19
Mesaje: 3622

Re: rog raspuns urgent

Avand in vedere procedura facuta,da e normal sa mai ai dureri.

Offline

 

#5 2017-02-15 15:08:41

mihaela485
Full member
Inregistrat: 2012-05-06
Mesaje: 129

Re: rog raspuns urgent

Buna ! Ce parere aveti de aceste analize? Credeti ca e o infectie in corp? Medicul zice ca e un focar de infectie care trebuie depistat. Eu am fost la orl, cardiologie, gincologie, neurologie si nu mi-a iesit nimic. Mentionez ca am talasemie minora si am luat Marvelon pe care le-am intrerupt acum 4 luni. Atunci leucocitele si PCR erau mai mari. (PCR facut la acelasi laborator era 1.5, acum 1.3). La leucocite e diferenta mai mare. Acestea sunt facute acum.
E posibil sa fie crescute sin cauza anticonceptionalelor ? Si mai iau si antiinflamtoare pt dureri de cap.  M-am stresat la maxim si nu mai zic de bani.
~VSH      6     mm/h     Femei : 1 - 20
  - Nr. leucocite     10.4mii/µL     4.00 - 10.00
  - Nr. eritrocite     5.17mil./µL     3.80 - 5.10
  - Hemoglobina     11.4g/dL     11.70 - 15.50
  - Hematocrit     36     %     35.00 - 45.00
  - Volum eritrocitar mediu     69.7fL     81.00 - 100.00
  - Hemoglobina eritrocitara medie     22.1pg/cell     27.00 - 34.00
  - Concentratie medie Hb/eritrocit     31.8g/dL E     32.00 - 36.00
  - Largimea distributiei eritrocitare     15.5     %     10.60 - 16.00
  - Nr. trombocite     403     mii/µL     150.00 - 450.00
  - Volum trombocitar mediu     8.4     fL     6.40 - 13.00
  - Neutrofil     65.1     %     45.00 - 80.00
  - Neutrofil.     6.7     mii/µL     2 - 8
  - Limfocit     26.2     %     20.00 - 55.00
  - Limfocit.     2.7     mii/µL     1.00 - 4.00
  - Monocit     6.2     %     0.00 - 15.00
  - Monocit.     0.6     mii/µL     0.00 - 1.00
  - Eozinofil     2.1     %     0.00 - 7.00
  - Eozinofil.     0.2     mii/µL     0.00 - 0.70
  - Bazofil     0.4     %     0.00 - 2.00
  - Bazofil.     0     mii/µL     0.00 - 0.20
  - Reticulocite (m)     1     %     0.20 - 2.00
  - Reticulocite (m)     51.7     mii/µL     30.00 - 120.00
  - Comentarii            
  ~Fibrinogen  - metoda coagulometrica - plasma citrat
  - Fibrinogen kit SYS     272.03     mg/dL     150 - 420
  ~Timp de protrombina Quick INR  metoda coagulometrica - plasma citrat
  - Timp kit SYS     12     sec    
  - Procente de protrombina kit SYS     104     %     70 - 140
  - INR - SYS     0.99        
  ~Colesterol total - ser
  - chimie umeda kit A1 spectrofotometrie     197mg/dL     < 190 ( optim pentru risc cardiovascular scazut )
  ~Colesterol HDL  - ser
  - Ultra HDL-chimie umeda kit A1 spectrofotometrie     39mg/dl     -normal             >=40
  ~Colesterol LDLmasurare directa -ser met Liquid Selective Detergent
  - colesterol LDL determinare directa chimie umeda kit A1     116mg/dl     nivel optim            < 100
  ~Trigliceride - ser- chimie umeda kit A1 spectrofotometrie     190mg/dL     < 150
  ~Potasiu - ser metoda electrod ion selectiv
  - Chimie umeda kit A2     4.5     mmol/LAdulti:                                           3,5 - 5,1
  ~Calciu seric
  - chimie umeda kit A1 spectrofotometrie     9.5     mg/dL     Copii:
  ~Calciu ionic  - ser
  - Calciu ionic - ch umeda ( Ca A1, PTA1 )val calculata     4.04     mg/dL     Adult: 3,82 - 4,82
  ~Magneziu - ser
  - chimie umeda kit A1 spectrofotometrie     1.98     mg/dl     Copil :
Adult:           1.6 - 2.6
  ~Proteina C reactiva - ser
  - Chimie umeda kit A2 Imunoturbidimetrie     1.3mg/dL     =< 0,5

Ultima oara a fost editat de mihaela485 (2017-02-15 15:10:36)

Offline

 

 Publicitate


loading...

 Acum



   

Footer-ul board-ului



© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.