homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 37-13

#229 2015-07-20 09:38:17

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 37

neata

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#230 2015-07-20 10:20:47

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

'neata wave

#231 2015-07-20 11:31:03

GeoGeo
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-02-15

neata

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#232 2015-07-20 11:35:44

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Buna dimineata, mamici! Ieri era sa nasc - am fost la spital ca nu am mai simtit copilul dar el era foarte activ. Prima oara au zis sa revin daca nu il simt intr-un intervald e X ore si sa imi faca inducere. A doua oara, cand eram la testul acela de nonstres, a inceput si   domnul bebe sa faca tumbe. As aca m-au trimis acasa si stau in garda caci trebuie sa nasc saptamana asta. Daca nu vrea sa iasa singurel cealalta saptamana imi vor face inducere. Nu vro sa depasesc 40 de saptamani sub nicio forma.

Mi se intampla ceva de cateva zile. Ma doare capul de o pofta ciudata rau: de benzina. Imi vine numai sa miros benzina si acetona - am deschis o sticluta cu oja si am zis ca era delicatesa lumii. Insa benzina as mirosi in disperare. Nu mi s-a mai intamplat asta niciodata.

Fetele care ati nascut natural si fara epidurala cum ati procedat? ati avut timp pentru clisma? s-a intamplat stiti voi ce in timp ce impingeati bb?

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#233 2015-07-20 13:19:17

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

buna fetelor,

nastere usoara flow
la ambele nasteri nu am avut clisma facuta, doar la a doua era , dar moasa ma incurajat sa imping ce trebuie sa ma concentrez pe muschi si asa a fost, nu am avut acceidente

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

Publicitate

loading...

#234 2015-07-20 13:43:52

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

buna fetelor

flower, nastere la fel ca a Carolinei, caci din ce retin a fost usurica, nu?
eu m*am scapat pe mine, nu mult, era chiar dr , ma verifica, a chemat o asistenta si a sters, nu m-am simtit deloc penibil, dr a fost foarte ok mi-a zis ca nu-i nici o problema.stai linistita ca nu esti nici prima si nici ultima care ar pati big_smile

9 ani de copilarie ....

#235 2015-07-20 15:09:18

flowerpot
Insomniac member

Multumesc frumos, fetele! Adina, nasterea lui C. a fost usoara dar dupa 4 ore de travaliu in care era colul numai de 2 cm (fara sa ma dilat, deci) am facut epidurala caci nu mai puteam.
Mi-e jena rau daca ma scap pe mine. Probabil ca nu o sa mai tin seama atunci dar acum numai la asta ma gandesc.
Sper sa nasc saptamana asta; nu-mi vine sa cred ca saptamani intregi am stat in pat ca sa evit accidente, ca de 10 saptamani am colul deschis si foarte scurt si ca acum ma rog sa se nasca saptamana asta  lol

bebe

#236 2015-07-20 15:21:56

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

Buna fete,

Flow nastere usoara!!!! si sa vina bebe cand vrei tu smile

cmin tare asta cu ma doare ciorapul lol
si fata mea zice: "ma doale eticheta"  daca ii dau o bluza careia nu i-am taiat eticheta.. smile si daa..totul trece cand pupa mami hjarta

deno, ce mancacios ai!! bravo!! smile  si cand imi amintesc cat de greu il faceai sa manance macar 2 guri altadata...

o zi frumoasa tuturor, mai intru si eu pe la voi cand mai apuc...

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#237 2015-07-20 15:34:25

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

flow eu am nascut fara epidurala si fara clisma..n-au fost deloc "accidente"si nici nu am auzit la colegele de salon

#238 2015-07-20 15:38:31

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Flow, asta ma gandeam si eu, ca ti-era teama de nastere prematura si acum aproape ca ai ajuns la termen smile Lasa ca e bine sa stea sa dospeasca bine acolo, pana cat mai aproape de termen smile Sa ai nastere usoara!

#239 2015-07-20 15:41:50

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

multumesc maje, asa ma gandeam si eu si parca si adina zicea ceva legat de asta..las oricum pe septembrie

#240 2015-07-20 17:01:22

adinagrig
Insomniac member

da annabel, noi numai in sept am fost dupa 15,...e ideal, caci e diferenta mica inauntru-afara,acum e cumplit sa intrei de la 30grade la 15 grade in cateva minute.

9 ani de copilarie ....

#241 2015-07-20 22:18:11

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Neata!
Flow, nastere usoara sa ai!
Vrei sa nasti cat mai repede? Plimba-te pe jos, mergi cu masina prin h?uri si fa sex- inmoaie si colul si sunt mai mici sansele sa te rupi.

Eu am avut timp de clisma smile

Anna, ti-a recomandat dr sa o duci la salina? Intreb pentru ca sunt foate buni aerosolii de la mare, unde zici ca locuiti. Eu ma gandesc ca e suficient pentru polipi, nasuc,  santate etc. Prea mult (si mare si salina) oare nu poate sa ii faca rau? nustiu

Ultima oara a fost editat de majestik (2015-07-20 22:25:32)

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#242 2015-07-21 00:13:36

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Da cris, fff bine mananca acum.

Sunt asa de trista, i-a cumparat bunu azi bicicleta, cu greu l-am facut sa mearga pe ea ca zicea ca nu poate pedala si in seara asta a inceput sa mearga asa de bine singur, a prins viteza si a cazut rau de tot, si-a zdrobit jumatate de fata, ate nasul tare umflat, dar nu cred ca e rupt ca nu sangerraza si nu il doare rau.
Dar nu-mi pot scoate din cap sunetul loviturii, am trait clipe de cosmar :sad:

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#243 2015-07-21 01:06:49

flowerpot
Insomniac member

Oooo Deno! Daca nu il doare rau poate ca este inca intreg dar asteapta pana dimineata.

Am fost astazi la medic. Totul este bine, il simt pe bb. Daca nu nasc saptamana asta atunci luni, pe 27, rupe membranele.
Maje fac orice dar nu pot sa fac sex. Mental nu pot...merg acum pe jos, fac curat, muncesc mai mult dar am niste picioare atat de umflate (mai ales dreptul) si ma dor tare cand fac efort. Nu ma las, poate vine de la sine.

Acum am o intrebare: imi rupe membranele. Nu o sa vina contractiile imediat, asa-i? Doare cand se intampla asta? Ca nu am unde sa o las pe C. si nici nu vreau sa o traumatizez pe acolo. Eu am programare de la ora 3 pm. De regula, astept putin cand este programarea dupa-amiaza asa ca pe la 3.30 o sa fiu gata si imi propun sa stau acolo pana vine sotzi sa ma ia cu masina (cam o ora jumatate, doua). Pot sa nasc in aceeasi zi sau mai tarziu? Nu am citit nimic despre asta dar o fac in seara asta sa ma documentez un pic.
Daca nu gasesc unde sa o las pe C. atunci trebuie sa o iau cu mine si de asta mi-e cel mai teama. Are un training copilul asta: stie cum sa sune la tati de la un telefon public cate monede sa introduca, cum sa formeze (sunt cladiri unde nu exista semnal la telefonul meu antic). Se duce inainte la bus si spune soferului sa o astepte si pe mami ca este insarcinata si nu poate sa alerge (si m-a asteptat astazi soferul); stie datele mele, numele spitalului unde nasc, cine este medicul meu. Fara ea nu as pleca la drum pe caldura asta teribila.

bebe

#244 2015-07-21 06:43:17

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Flow daca iti induce nasterea mai intai iti pune ceva perfuzie si apoi incep contractii usoare si dr abia pe urma iti rupe membranele. Durerea e asemanatoare cu cea de la o menstruatie usor mai dureroasa.
Tinem pumnii sa fie totul bine puss

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#245 2015-07-21 07:21:15

flowerpot
Insomniac member

Cmin asta nupricep dupa ce am citit pe net:

Clinica unde lucreaza doctorita mea nu este aceeasi cu spitalul unde nasc. Ea m-a chemat la clinica. Si a zis ca induce nasterea. Am inteles asa: rupem membranele. Sa imi puna perfuzia in clinica? Este ciudat rau. Mai inteb astazi cand o sa am ecograf la spital (nu cu ea) sa vedem cum se procedeaza exact aici in astfel de cazuri

bebe

#246 2015-07-21 09:03:03

adinagrig
Insomniac member

neata

flower, suntem cu gandul alaturi de tine, abia asteptam sa-l vedem pe micut smile .Carol , sunt convinsa ca va fi un ajutor de nadejde, daca de acum te ajuta asa mult.
Mie , din ce retin mi-a rupt membranele dupa epidurala, si nu am simtit mai nimic.Eu stiu asa, m-am dus la spital cu dureri suportabile, contractii la intervale destul de mari , gen 15 min parca, abia dupa ce mi-a facut oxitocina s-au intetit la 5 min parca si erau si destul de dureroase.
Lasa ca o sa fie bine, gandeste-te doar la momentele frumoase care vor urma smile .

9 ani de copilarie ....

#247 2015-07-21 09:27:59

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

neata!

flow  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
mie nu mi-au facut clisma, iar la impins nu stiu daca am impins si altceva in afara de copil, la un moment dat in timp ce ma straduiam acolo sa il scot pe copil, l=am intrebat pe dr daca Doamne fereste e ceva dubios pe acolo si a zis ca asta nu e treaba mea  lol  si sa ma concentrez pe impins bebe. deci nu a zis nici da nici nu. eu, pt  linistea mea si pt ca asa ma simt eu bine sa cred, nu am facut absolut nimic, in afara de copil.  tummenupp   bebe 
mie mi-a rupt membranele la primul copil, mi s-a parut f aiurea sa mi se rupa apa in palmele medicului,...  va  iar la al 2lea s-a rupt apa in timp ce dormeam in patutul confortabil.

pup fetele!

Ultima oara a fost editat de passenger (2015-07-21 09:30:03)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.