Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 37-16
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 37
Citindu-va pe voi, nu stiu ce sa cred. Sunt eu denaturata sau e copilul prea independent? Eu nu stiu de cate ori si ce cantitate face pisu ca metge singur la baie si nu imi zice niciodata, ca un adult, merge face, se spala, trage apa si isi vede de joaca. Nu stiu cata apa si cand bea ca isi ia singur bea si pube paharul la loc. Sticla si-o desface singur si o inchide singur cu dopul. De multe ori si mancare mananca singur, isi ia mar sau iaurt, sau rontaieli.
Viata mea, desprinsa din povesti
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
neata
deno, e foarte bine, eu zic ca Y e independent , nu ca tu esti denaturata ....
e clar ca prin transpira elimina lichidul, asa ca daca nu mai urineaza asa des nu va faceti probleme.eu nu stiu prea multe ca nu e cu mine, dar sapt viitoare voi vedea.eu pe caldurile astea cand a fost la bucuresti o culcam doar in chilotei, transpira si ea ,dar nu la cap, fffff rar se uda pe par, in schimb transpira la decolteu-umeri.
ionela, eu sunt cazul de care vb flower parca, adica in sarcina am pus ok, cred ca pana in 10 kg, nu mai retin exact, in schimb am compensat in alaptare, de care nici acum la 4 ani de cand am terminat-o nu am scapat , asta e...eu simteam ca daca nu mananc nu am lapte, bine nu stiam cate stiu acum despre alaptare, nu puneam suficient de des copilul la san, etc, dar asta e ma multumesc cu cat a fost, omul cat traieste invata
9 ani de copilarie ....
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
'neata
Maje, inainte de menstra balonarea este provocata de retentie de apa. Incearca chestii diuretice: ceai de cozi de cirese, pastile cu urzica... or mai fi si altele, intreaba la un magazin naturist.
Katey, sigur transpira mult si de-aia.
Stefan doarme in maieu si scutec si tot transpira, vara, iarna nu conteaza. de cele mai multe ori il schimbam o data la putin timp dupa ce adoarme ca atunci transpira cel mai mult, apoi e ok.
Deno, e foarte bine cum e Yannick, minunat chiar.
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- denorah00
- Insomniac member
Ok... nu voiam sa-l laud, doar ca parca ma simt prost ca stiu mai putine lucruri despre el ca mama, decat voi.
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
deno si A face singur dar eu vad cand face la baie... e musai sa faca pipi in cada ... dar nici la baie nu-l vad ducandu-se prea des in timpul cat sta cu mine
AMR 2 zile de munca
"Cel mai bun tratament disponibil la ora actuala este reprezentat insa de niste chiloti speciali cu sonerie. Urina este un lichid cu continut bogat in saruri, astfel incat atunci cand copilul se scapa de urina, chilotii se uda si se inchide un circuit electric dintre doi electrozi montati in chiloti si o sonerie incepe sa sune trezind copilul. Se contribuie astfel la realizarea unui reflex care sa ?invete? copilul sa se trezeasca la timp. "
Ultima oara a fost editat de cmin (2015-07-23 10:38:51)
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
Buna dimineata!
Mamici, deci pe voi nu va ingrijoreaza faptul ca transpira cei mici la somn? Copilul meu transpira la gat si pe piept. Mie nu mi se pare ok, pt ca si eu dorm in aceleasi conditii si nu transpir. Ma tem de lipsa de calciu, de rahitism .
Deno, tu vrei sa ne faci in ciuda . Eu cred ca sunt prea panicoasa, ma tem sa nu se deshidrateze pe caldura asta si atunci ii tot ofer apa.
Adina, nici eu nu stiam ca te poti ingrasa cand alaptezi. Eu mancam multe dulciuri dupa nastere si am slabit. Daca as fi mancat atatea dulciuri inainte de sarcina, sigur ma ingrasam. Cred ca depinde de organismul fiecareia.
Garga, sta la schimbat cand e somnoros? La noi s-ar lasa cu lacrimi daca as incerca sa-l schimb.
- cmin
- Addicted member
anca pai daca la taica-su dimineata storc apa din perna...eu nici nu ma mir ca A transpira asa...dintodeauna a transpirat, e fleasca noaptea
- anca90
- Platinum member
Pfff, ce inventie . Pai nu-i cam tarziu sa-l trezeasca dupa ce a facut?
Cmin, daca mai transpira si altcineva in aceleasi conditii, inteleg sa nu te ingrijorezi. La noi, doar copilul transpira .
- cmin
- Addicted member
Ai vostrii se mai scapa noaptea pe ei? A mai face cateodata...gen 1 data pe luna... sau are 2-3 zile la rand tot asa ocazional cand scapa..nu sunt dese episoadele dar ma ingrijoreaza putin.
- denorah00
- Insomniac member
Al meu nu, cmin. O singura data a scapat, avea febra 40 in somn.
Anca departe de mine gandul, dar recunosc ca sunt fff mandra de el, e un copil model din f multe puncte de vedere. Si nu a fost asa, a inceput cam cu stangul, dar l-am dat pe brazda, ceea ce ma face sa ma bucur ca nu dau gres cu metoda de crestere aleasa.
Ultima oara a fost editat de denorah00 (2015-07-23 11:13:14)
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
hello si al meu transpira foarte mult, inclusiv iarna cand are maieu+bluzita si pantaloni si daca il acopar , fie si macar putin pe picioare, imediat se uda la cap. Iarna avem 23 gr. Chiar ma uitam aseara la locul de joaca: dintre toti copiii, al meu era cel mai transpirat, ud leoarca in cap (bine, si cel mai murdar).
Cmin, Si A se mai scapa noaptea. Nu vad de ce n-ar fi ok
Stiti cumva (katey, adina, sau cine mai lucreaza in domeniu), cum o cheama pe legea si articolul ala care spune ca angajatorul e obligat sa-ti dea banii pe concediul e odihna daca n-ai apucat sa-e efectuezi? Ca eu sunt in situatia asta si astazi tre sa-i sun sa le zic si vreau sa am temele facute. Multam!
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- cmin
- Addicted member
codul muncii smart ..stai ca iti caut imediat
Art. 146. [efectuarea si compensarea concediului de odihna] (1) Concediul de odihna se efectueaza in fiecare an. (2) In cazul in care salariatul, din motive justificate, nu poate efectua, integral sau partial, concediul de odihna anual la care avea dreptul in anul calendaristic respectiv, cu acordul persoanei in cauza, angajatorul este obligat sa acorde concediul de odihna neefectuat intr-o perioada de 18 luni incepand cu anul urmator celui in care s-a nascut dreptul la concediul de odihna anual. (3) Compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat este permisa numai in cazul incetarii contractului individual de munca.
Ultima oara a fost editat de cmin (2015-07-23 12:19:24)
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Anca, da, sta, nici nu se trezeste. Iar daca se semitrezeste, mai intinde si el cate o mana, ma ajuta.
Cmin, tari chilotii
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
multam mult, Cmin
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- GeoGeo
- Hero member
- Inregistrat: 2010-02-15
Hello ..
cmin, tari chilotii, dar cred ca genereaza un raspuns cam tarziu .. "apres" cum ar zice francezu'
nati transpira, e mereu usa fleasca si pleostita, asa e toata vara . ea , de cand a acceptat olita (cam 2 ani jumate asa ) a mai facut in pat de maxim 3 ori , noaptea si de vreo doua ori in parc, la joaca , cand a tot amanat momentul . De cand a inceput sa faca la olita nu i-am mai pus scutec noaptea, puneam pe pat in dreptul ei un scutec absorbant, apoi un prosop, apoi cearceaful .
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
- anca90
- Platinum member
Inseamna ca sta intr-un loc. Al meu atata se fataie (pleostit pe burta, broscuta pe spate, calare pe perna, jos de pe perna, calare pe cealalta perna), de acopera tot patul intr-o noapte. Nu de putine ori ma trezeste ca vine peste mine si trebuie sa-i fac loc. Am dormit si pe 10 cm de pat si el in diagonala pe restul patului...
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
9 ani de copilarie ....
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|