homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analize trimestrul 3


#1 2015-07-08 20:47:32

otilia123
New member
Inregistrat: 2011-12-08
Mesaje: 16

analize trimestrul 3

Buna ziua,
  Sunt insarcinata in 35 de saptamani si tocmai ce mi-am facut ultimele analize iar unele rezultate nu sunt in regula.
 
  trombocite 138,00 val. de referinta 140,00-400,00
  APTT         23,20                            24,30-35,00
  Free T4      0,76                             0,80-1,70
  glucoza in urina 2000 ( ma confrunt cu prezenta glucozei in urina de la inceputul sarcinii desi glucoza din sange este in limite normale inainte si dupa mese- indiferent de momentul zilei)
  densitate urina  1030,00                 1015,00-1025,00

Daca imi poate raspunde cineva cu o parere in privinta anlizelor mele  as fi recunoscatoare, intrucat merg la medic d-abia saptamana viitoare.
 
Multumesc!

Offline

 



#2 2015-07-09 09:33:46

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24
Mesaje: 2073

Re: analize trimestrul 3

pt trombocite si atpt trebuie sa vorbesti cu un hematolog si ginecologul tau sa urmareasca dopller rezistenta pe arterele uterine, ombilicala si cerebrala.
t4 scazut cu tsh si f3 normal nu impune prpbleme.
Cresterea densitatii urinare peste cifra 1030 indica fie o deshidratare a organismului, fie un diabet zaharat
sanatate


Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

Offline

 

 Acum



   

Footer-ul board-ului



© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.