homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt insarcinata sau nu?!

#1 2015-07-15 11:21:05

Nikoadel
New member
De la: Germania
Inregistrat: 2015-07-15

Sunt insarcinata sau nu?!

bebe Fetelor am si eu o nelamurire , nu stiu ce sa mai cred; am facut un test de sarcina , care a iesit slab pozitiv , apoi am mai facut unul de la alta firma in cursu zile si a iesit negativ apoi am mai facut unul aceeasi firma ca si primul si a iesit  iarasi slab pozitiv mai slab ca primul , dar la asta sa vazut mai tarziu liniuta , acum nu stiu ce sa mai cred  am nevoie de parerile voaatre daca ati trecut prin asta . Multumesc app sunt noua pe forum! big_smile

Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea , ca a dat pe singurul Lui Fiu , pentru ca oricine crede in El sa aiba viata vesnica !♥

#2 2015-07-15 12:09:32

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Re: Sunt insarcinata sau nu?!

Testul trebuie facut cu prima urina de dimineata. Pe parcursul zilei urina poate fi mai diluata iar daca sarcina este foarte mica este posibil ca testul sa nu se pozitiveze.
Dar cea mai sigura este analiza beta hcg din sange.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#3 2015-07-15 14:00:06

Nikoadel
New member

ultimul l-am facut cu urina de dimineata si a iesit slab pozitiv ! si doctorita pleaca in concediu , app cum as putea sa va pun poze ?  multumesc de rasp.

Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea , ca a dat pe singurul Lui Fiu , pentru ca oricine crede in El sa aiba viata vesnica !♥

#4 2015-07-15 17:03:57

lucia.g
New member
Inregistrat: 2011-06-23

si eu am avut un mesaj slab pozitiv abia se vedea a diua dunga si eram..pentru siguranta ta mergi la un hcg

#5 2015-07-16 06:58:57

Nikoadel
New member

Multumesc !big_smile

Publicitate

loading...

#6 2015-07-22 14:00:37

orianamaria
New member
Inregistrat: 2011-09-11

Buna! am si eu o nelamurire ... am facut sex neprotejat in perioada de ovulatie sau asa cred nu am menstruatie regulata .. deci cred doar ca eram la ovulatie am avut parte de stres in luna asta si mi a intarziat 3 zile .. sanii au inceput sa se intareasca ma doare spatele  si un pic ovarele, un pic si obosita vreau sa dorm mai mult . ma gandesc ca este de la stres ca am si slabit mult deci se poate sa firamasa gravida .. cu toate ca el nu  sa terminat in mine. va multumesc  asta s a intamplat acum 2 saptamani jumate  si de atunci nu am mai avut contact sexual deloc . Am uitat dimineata nu prea pot sa mananc mai ales o bomboana ca imi vine sa vomit da nu am ce pana nu beau apa cu lamaie nu imi revin .. cred ca tot de la stres ar fi

Ultima oara a fost editat de orianamaria (2015-07-22 14:04:26)

#7 2015-07-22 15:44:47

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Fa un test de sarcina peste 3-4 zile daca nu iti vine...trebuie sa fie 3 saptamani de la contactul cu pricina, si sa fie cu urina de dimineata
cat despre simptome, uneori, cand vrem sa vedem anumite simptome ele apar, asa ca daca tu acum crezi ca esti insarcinata incepi sa ai toate simptomele...mai bine fa testul si gata
si daca nu vrei bebe, nu mai fa neprotejat, pentru ca chiar daca nu termina in tine nu are importanta mare, lichidul pre-ejaculator POATE contine spermatozoizi, e adevarat ca nu foarte viabili dar sunt!

Two souls don't find each other by simple accident

#8 2015-07-28 13:01:06

ralu19
Membru
Inregistrat: 2015-07-28

Buna ziua! Am 18 ani si de doua luni mi-am inceput viața sexuala. Pe data de 9 iulie am avut o scurgere maronie care a tinut toata ziua, iar pe data de 10 am avut contact sexual protejat, am folosit prezervativ si partenerul meu nu a ejaculat in mine. La inceputul lunii am avut o puternica durere a ovarului drept, dar am luat Flamexin si m-a lasat... pe tot parcursul lunii m-am stresat, iar acum trebuia sa imi vina menstruația de doua zile si nu a venit... care credeți ca poate fi cauza? Care sunt sansele sa fie vorba de o eventuala sarcina? Mulțumesc anticipat

#9 2015-07-29 10:30:06

Corinusha
Full member
De la: Happyland
Inregistrat: 2014-09-04

sansele sunt nule daca ati folosit corect prezervativul si nu s-a rupt. in plus, zici caprietenul nici nu a ejaculat.

Are mama o fetita frumusica foc!
Maya Sianna, nascuta pe 17 ianuarie 2016 <3

#10 2015-08-07 10:28:47

mariamagdalena
New member
Inregistrat: 2014-08-29

buna fetelor. Am o mica problema. Eu nu am o ciclu foarte regulat, imi vine cam la 30-35 de zile, dar am avut si multe luni in care mi-a intarziat. De aproximativ o saptamana jumatate au inceput sa ma doara sanii ceea ce inseamna ca ar trebui sa imi vina (ultima data mi-a venit pe 12 iulie). luni am avun un contact sexual neprotejat iar la al 2 contact s-a rupt prezervativul, asa ca la aproximativ 12-15 ore am luat escapelle pentru siguranta. Stiu ca dupa aceasta pastila trebuie sa iti vina cam la 5 zile(* stiu ca inca nu au trecut) dar am abservat azi dimineata ca au inceput sa imi treaca durerile de sani. Tin sa precizez sa la primul contact nu a ejaculat in mine si al doilea a fost dupa vreo 2 ore si intre timp el fusese la baie si nu a ejaculat deloc. exista riscul ca totusi sa fi ramas insarcinata?
Va multumesc!

#11 2015-08-07 21:59:33

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Cel mai probabil nu erai in perioada fertila. Eu as zice ca sunt spre zero sansele de sarcina.
Dupa 5 zile de la Escapelle e posibil ( dar nu obligatoriu) sa ai o sangerare, nu neaparat menstruala. Asteapta cu rabdare sa vezi ca se intampla.

#12 2015-08-08 23:32:19

mariamagdalena
New member

Multumeac mult pentru raspuns. Inca sunt foarte stresata. Vineri seara am observat ca acel lichid alb avea o culoare usor maronie (crem) si m.am gandit ca imi vine ,dar azi nu am mai avut nimic nici macar scurgerea alba. Durerile de sani au incetat de tot si de aceea panica este si mai mare(si sanii nu mai sunt nici inflamati). Este posibil ca durerile sa imi treaca de la pastila sau exista riscul sa fi ramas insarcinata? Va rog ajutati.ma pentru ca sunt foarte stresata si nu stiu ce sa ma mai fac. Maine se fac cele 5 zile de cand am luat pastila.

Ultima oara a fost editat de mariamagdalena (2015-08-08 23:33:46)

#13 2015-08-09 10:33:19

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

cum zice gargarita, oricum nu erai in perioada fertila, ai luat degeaba pastila si probabil ca iti va intarzia din cauza ei... linisteste-te, ca nu ai motiv de stres

#14 2015-08-09 15:33:54

mariamagdalena
New member

Multumesc mult. Mi.a vrnit astazi si cred ca e menstruatia care urma sa imi vina pentru ca am dureri de spate si de ovare. Stiu ca posibil sa nu fi fost in perioada fertila, dar eu cum nu am un ciclu regulat stiu ca pot avea ovulatie oricand...si nu am vrut sa ma risc. Multumesc mult si oricum imi fac test peste 2 saptamani sa fiu sigura ca bu e nimic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.