|
Nu esti logat.
Sarcina dupa avort spontan? cand sa fac un test#1 2015-07-15 16:51:45
Sarcina dupa avort spontan? cand sa fac un testBuna fetelor.....am si eu nevoie de un raspuns la o intrebare la acre caut raspuns de cateva zile si nu gasesc nimic concret Ultima oara a fost editat de lucia.g (2015-07-16 09:58:25) Offline #2 2015-07-16 11:50:34
Re: Sarcina dupa avort spontan? cand sa fac un testai putea face si acum testuletul. Are mama o fetita frumusica foc! Maya Sianna, nascuta pe 17 ianuarie 2016 <3 Offline #3 2015-07-16 11:54:01
Re: Sarcina dupa avort spontan? cand sa fac un testma gandesc sa merg sa fac un hcg..ca test cred ca este prea devreme..iar la hcg aflu repede daca e sau nu este....trebuie sa recunosc ca imi este teama ca nu e ..si dupa ce am pierdut sarcina anterioara de abia mi-am revenit psihic Offline #4 2015-07-16 11:57:04
Re: Sarcina dupa avort spontan? cand sa fac un testlucia,nu ti-a spus doctorul sa faci pauza o luna?dupa avort trebuie pauza o luna daca sarcina s-a eliminat singura.oricum,mergi si fa beta,e cea mai sigura.o poti face oricand si mancata si nemancata.succes! "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #5 2015-07-16 12:01:27
Re: Sarcina dupa avort spontan? cand sa fac un testdoctorul mi-a zis la eco pe 1 iulie ca sunt la ovulatie si sa merg acasa sa muncim .....a zis ca mi-a revenit foarte repede si ca nu are rost ca am sanse mai mari ca oricand sa raman natural(eu avand sarcina pierduta obtinuta prin inseminare)..... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|