homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina dupa avort spontan? cand sa fac un test

#1 2015-07-15 16:51:45

lucia.g
New member
Inregistrat: 2011-06-23

Sarcina dupa avort spontan? cand sa fac un test

Buna fetelor.....am si eu nevoie de un raspuns la o intrebare la acre caut raspuns de cateva zile si nu gasesc nimic concret

In 4 iunie am aflat ca sunt insarcinata in urma unei inseminari artificiale pe 20 mai, din pacate sarcina s-a oprit din evolutie si a urmat avort spontan cu expulzare completa prima zi de sangerare fiind 13 iunie....care a durat pana in 21 iunie inclusi..dupa care pe 1 iulie am mers la control doctorul mi-a spus ca am avut avortul dupa care a venit cm...si ca pe 1 iulie eu eram la ovulatie..si sa ma duc acasa sa   sexinpat  ca sunt sanse foarte mari sa raan insarcinata....astazi este ziua 33 de la prima sangerare, adica de la inceputl avortului..si nici un semn ca vine cm, momentan am sani intariti(ceea ce nu am avut pana acum inaite de cm dar nici ca si simptom de sarcina, balonare(ca la prima sarcina) urinare frecventa (c la prima sarcin).....am si eu o intrebare oare cand ar rebui sa fac un test de sarcina..mentionez ca mie cm imi venea intotdeuna la 27 de zile

pe internet am cautat daca se pate sa si raman insarcinata asa repede..dar nu am gasit concret, stiti cumva cazuri?

Ultima oara a fost editat de lucia.g (2015-07-16 09:58:25)

#2 2015-07-16 11:50:34

Corinusha
Full member
De la: Happyland
Inregistrat: 2014-09-04

Re: Sarcina dupa avort spontan? cand sa fac un test

ai putea face si acum testuletul.

Tinem pumnii!

Are mama o fetita frumusica foc!
Maya Sianna, nascuta pe 17 ianuarie 2016 <3

#3 2015-07-16 11:54:01

lucia.g
New member

ma gandesc sa merg sa fac un hcg..ca test cred ca este prea devreme..iar la hcg aflu repede daca e sau nu este....trebuie sa recunosc ca imi este teama ca nu e ..si dupa ce am pierdut sarcina anterioara de abia mi-am revenit psihic sad

#4 2015-07-16 11:57:04

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

lucia,nu ti-a spus doctorul sa faci pauza o luna?dupa avort trebuie pauza o luna daca sarcina s-a eliminat singura.oricum,mergi si fa beta,e cea mai sigura.o poti face oricand si mancata si nemancata.succes!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#5 2015-07-16 12:01:27

lucia.g
New member

doctorul mi-a zis la eco pe 1 iulie ca sunt la ovulatie si sa merg acasa sa muncim .....a zis ca mi-a revenit foarte repede si ca nu are rost ca am sanse mai mari ca oricand sa raman natural(eu avand sarcina pierduta obtinuta prin inseminare).....

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.