|
Nu esti logat.
Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-44-7#115 2015-08-20 11:33:12
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-44
am citit pe net si am vazut si poze. M-am panicat pe moment, dar totusi, am incredere in doctorita mult mai mult decat in net si poze. Fiecare organism e diferit. Si oricum nu se poate face deocamdata nimic mai mult decat monitorizare ecografica mai deasa. Are mama o fetita frumusica foc! Maya Sianna, nascuta pe 17 ianuarie 2016 <3 Offline #116 2015-08-20 15:06:30
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-44hei burtici frumoase nu va citesc din urma ca nu reusesc, dar mai trag cu ochiul si va vad cat sunteti de frumoase pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #117 2015-08-20 18:03:45
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-44Hey dragelor, Offline #118 2015-08-20 23:15:43
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-44zburlici, in sarcina cu primul bebe, intre sapt 29-31, am facut niste crize cumplite noaptea, ca niste colici, ca o balonare, ca un organ care sta sa explodeze. niste dureri acute si ft, ft intense. parca tot pe partea stanga erau, daca nu ma insel. insa la mine nu treceau daca stateam intinsa; dimpotriva, ma apucau stand intinsa in pat si ma paralizau, nu ma puteam ridica din pat si durerea era crunta. cand se mai slabea putin, reuseam sa ma ridic in fund si cu greu, daca aveam noroc, gaseam o pozitie in care sa ma doara mai putin insa dupa ce o gaseam, imi era teama si sa respir, daramite sa misc un deget. intr-o noapte a fost cel ami cumpit, m-a tinut durerea vreo 4-5 ore, am ajuns la maternitate la urgente. nu au stiut sa-mi spuna ce am, mi-au facut ecografie si bebe era bine. si-au dat cu presupusul ca o fi colica renala, insa nu cred ca asta a fost, din moment ce timp de 2 sapt au tot aparut crizele acestea, aproape in fiecare noapte, apoi au disparut fara urma. eu cred ca era bebe intr-o pozitie ce apasa pe un organ; senzatia mea era ca la cea mai mica miscare, imi va exploda ceva inauntru. Offline #119 2015-08-21 05:32:26
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-44Iti multumesc mult Anca. Da ...crizele de ieri au fost atat de intense , am crezut ca nasc si ma rugam sa mai stea bebe. Am fost de urgenta la spital, era chiar doctorul meu de garda. Din fericire bebe este bine, nu era nici cazul de nastere dar nici doctorul nu a stiut de la ce poate sa fie durerea. Sper sa nu ma mai apuce...ca este groaznica Offline Publicitateloading...
#120 2015-08-21 10:32:49
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-44Iulia, multumesc pentru info. Interesant e ca si eu incerc sa dorm pe partea opusa, desi stiu clar ca o prostie, ca pitica nu sta unde vreau eu sa stea. Are mama o fetita frumusica foc! Maya Sianna, nascuta pe 17 ianuarie 2016 <3 Offline #121 2015-08-21 11:06:14
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-44Neata! Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #122 2015-08-21 11:41:31
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-44buna! Offline #123 2015-08-21 12:01:02
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-44Ralu si ce rezultat ai avut la analiza? Eu nu am mai facut-o pana acum Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #124 2015-08-21 13:21:01
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-44scrie *Ac anti Grup A - Absent si la interval de referinta tot Absent dar am facut-o cand aveam 14 saptamani de accea am zis ca s-ar putea sa o repet. Offline #125 2015-08-21 15:12:27
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-44buna! Offline #126 2015-08-21 15:17:58
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-44Anca in 2 sapt a luat doar 200 gr. Dr a zis ca e micuta dar va fi ok... Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #127 2015-08-21 15:41:29
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-44Fetelor, mi se intareste foarte des burta. Dureri, mici intepaturi sub burta am simtit de cateva ori, nu de fiecare data cand se intareste. In schimb zici ca sunt rupta pe din-doua. Ma doare f tare spatele(mijlocul) si soldurile. ce inseamna? ca nu mai vor sa stea in burtica? I don't want a perfect life, I want a happy life Cea mai fericita mamica de gemenasi! Offline #128 2015-08-21 17:19:11
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-44nu trece cu no spa? nu stiu ce sa zic, poate vb cu dr tau Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #129 2015-08-21 18:49:06
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-44Alex, nu-ti bate capul cu incompatibilitati. daca e sa-ti faca icter face oricum. a mea a facut icter chiar uratel din cause de Rh, eu negative si ea si tati pozitiv. trece. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #130 2015-08-21 18:58:58
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-44Just multumesc! Analize pt trombofilie nu am făcut...oricum e deja t?rziu acum. Da, injecțiile pt maturarea plăm?nilor le-am facut de la 29s. Arterele cerebrala, ombilicala și uterine sunt f ok, placenta grad 2, lichid normal...doar ca ea e mai micuta. Sper sa fie bine Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #131 2015-08-21 20:24:50
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-44mai are timp sa ia in greutate fetita ta alexandra Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #132 2015-08-21 21:32:40
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-44Alex poate e ea mai micuta. mai creste si dupa nastere, sanatoasa sa fie. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #133 2015-08-22 21:35:47
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-44Sunt pe telef. Nu stiu ce iese . E un mesaj compus din doua. Buna mamici si burtici. Aseara m-am dus la urgenta la spitalul de care apartin pentru ca toata ziua avusesm contractii nedureroase, dar destul de dese. Luni fac 35 de sapt. La monitorul lor aveam contractii regulate la 5 minute, bebeii sunt bine, colul de 2,5cm si inchis, lichid normal. Mi-au pus o perfuzie ca sa imi opreasca contractiile si mi-au facut prima doza pt maturarea plamanilor. Apoi au chemat o ambulanta si m-au transferat la un spital din Valencia pt ca ei nu au sectie de prematuri. Puteam ramane acolo daca aveam peste 36 de sapt. In Valencia m-au pus din nou la monitor, perfuzii, analize, ecografe, etc si mi-au zis ca amandoi sunt cu capul in jos iar cu o ora inainte la celalalt spital unul era ( cum stiam deja) cu capul in coastele mele. Cum vine asta? S-a intors in ambulanta? Sper sa se opreasca contractiile, sa mai rezistam cateva zile. L . E. Acum m-am intors de la alt monitor. M-au tinut vreo ora jumatate. Contractiile nu cedeaza, mi-au scos perfuzia. Bine macar ca nu sunt dureroase. Mai vine cate una, dar nu f des. Mi-au zis ca momentan inca nu sunt de nascut. Ma tin sub observatie. O sa-mi faca injectiile pt plamani odata la 12 ore ca sa fim pregatiti. Va tin la curent! I don't want a perfect life, I want a happy life Cea mai fericita mamica de gemenasi! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|