|
Nu esti logat.
Ganglioni inghinali inflamati#1 2015-08-19 20:13:27
ganglioni inghinali inflamatiBuna seara. De aproximativ 2 saptamani mi s-a umflat un ganglion inghinal. am mers la medicul de familie care m-a trimis sa fac niste analize de sange. Toate au iesit bune. Am fost la ginecologie mi-a recoltat pt analize, la care a iesit o candidoza si streptococcus agalactiae grup b. medicul ginecolog mi-a prescris tratament numai pentru mine. mi-a zis ca in cazurile astea nu se trateaza si partenerul. Partenerul meu are si el un ganglion inflamat in zona inghinala. Eu pe langa acel ganglion mai am si dureri in zona inferioara a abdomenului si in partea dreapta a abdomenului. intrebarea mea este daca acesti ganglioni se pot inflama din cauza streptococcus agalactiae grup b si candidoza? Daca nu ce alte analize sau teste imi puteti recomanda? Offline #2 2015-08-21 19:33:05
Re: ganglioni inghinali inflamatiun raspuns va rog? Offline #3 2015-09-11 18:07:05
Re: ganglioni inghinali inflamatiBuna! Offline #4 2015-09-11 20:13:42
Re: ganglioni inghinali inflamatiDa,streptococul ala ar putea sa fie vinovat © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|