|
Nu esti logat.
*JOC* Fara da si fara nu-29#533 2007-01-24 01:53:17
Re: *JOC* Fara da si fara nufara ploaie.. e dragutz deocamdata, cik sapt viitoare va fi najpa.. nu conteaza cate lovituri dai, conteaza cate incasezi si ai puterea sa te ridici si sa mergi mai departe Offline #534 2007-01-24 02:01:11
Re: *JOC* Fara da si fara nuimi plac amandoua! verde sa fie!!! sper sa nu avem parte de zapada! nu stiu de ce, dar parca nu am chef de o portie de frig sanatos! imi plac toate anotimpurile in parte, insa parca prefer vara totusi, e si vacanta There ain't no sunshine now that he's gone Offline #535 2007-01-24 02:05:14
Re: *JOC* Fara da si fara nuam planuri, imi place sa imi fac planuri de vacantza... nu conteaza cate lovituri dai, conteaza cate incasezi si ai puterea sa te ridici si sa mergi mai departe Offline #536 2007-01-24 02:08:05
Re: *JOC* Fara da si fara nudestul imi place sa cred ca daca vreau si persist, pot eu imi dau silinta There ain't no sunshine now that he's gone Offline #537 2007-01-24 02:11:44
Re: *JOC* Fara da si fara nuimi place sa cred k asa sunt, imi place knd imi ating obiectivele nu conteaza cate lovituri dai, conteaza cate incasezi si ai puterea sa te ridici si sa mergi mai departe Offline Publicitateloading...
#538 2007-01-24 02:21:22
Re: *JOC* Fara da si fara nushame on me pe fostii numai, nu am avut eu cine stie cati prieteni, one(or 2, 3) night stand mai mult (la mine asta nu implica sexul, pt k pt prima data am facut-o cu iuby de acum cu care sunt de vreo 7 luni) aaa, am mai stat cu unul 3 luni, l-am cam inselat, desi tipul imi placea... l-a mancat sa ma lase singura la un concert shame on me! There ain't no sunshine now that he's gone Offline #539 2007-01-24 02:24:04
Re: *JOC* Fara da si fara nuyo am fost cuminte is cu gargaritzu de 3 ani si ceva, dar de la un timp ma tenteaza... shame on me too nu conteaza cate lovituri dai, conteaza cate incasezi si ai puterea sa te ridici si sa mergi mai departe Offline #540 2007-01-24 02:26:21
Re: *JOC* Fara da si fara nu as manca, insa ma tem ca as raci inghe imi place muuuult! ma topesc dupa top gun cu topping de fructe de padure! ahh, ce pofta nebuna de ice cream am! =P~ There ain't no sunshine now that he's gone Offline #541 2007-01-24 02:31:01
Re: *JOC* Fara da si fara nupizza... mama imi tot zicea ceva de o ciorba, dar am refuzat-o nu conteaza cate lovituri dai, conteaza cate incasezi si ai puterea sa te ridici si sa mergi mai departe Offline #542 2007-01-24 02:41:18
Re: *JOC* Fara da si fara numi-am scaldat picioarele numai, tot de teama de a nu raci. ca o paranteza: eu acum constat ca sunt mai mult decat paranoica daca se poate spune tot citesc cazuri peste cazuri la unele fete de pe forum si mi-e teama ingrozitor! offff si imi fac o sumedenie de ganduri negre There ain't no sunshine now that he's gone Offline #543 2007-01-24 02:46:46
Re: *JOC* Fara da si fara nuam aflat si eu tot de pe forum.. si la o sapt de intarzire a menstr testul este concludent...mie mi-a inarziat 20 de zile si testu' era negativ, da' si yo cu paranoia ziceam k is insarcinata si nu am facut testu bine...am facut vreo 5 teste si numai pe ubi il trim sa cumpere nu conteaza cate lovituri dai, conteaza cate incasezi si ai puterea sa te ridici si sa mergi mai departe Offline #544 2007-01-24 02:51:49
Re: *JOC* Fara da si fara nue groaznic! am fost eu sa il cumpar, nu l-am folosit inca, mai astept o sapt! pai, mie mi-a intarziat 6 zile, am avut un contact cu risc, se pare in perioada nefertila, dupa calcule si calcule (in fine, initial nu mi-am pus probl ca daca ti se muta menstra, ti se muta si ovulatia, dar nah... n-aveam de unde sa stiu ca urma sa imi intarzie, stiind ca imi vine regulat). pana la urma fu blood! dar... eu cum sunt paranoica, ma pun si citesc dsp menstra peste sarcina sunt total descurajata si iar tremur cu gandul la un bebe There ain't no sunshine now that he's gone Offline #545 2007-01-24 02:56:21
Re: *JOC* Fara da si fara nubafta multa, sper sa fie bine... ma vedeam pana acu catva timp.., de ceva vreme scartaie relatia si in capu' meu e vraiste nu conteaza cate lovituri dai, conteaza cate incasezi si ai puterea sa te ridici si sa mergi mai departe Offline #546 2007-01-24 03:00:40
Re: *JOC* Fara da si fara nustie, el zice ca nu ar trebui sa imi fac probl din mom ce el nu s-a terminat in, daaaaaaaaaaar... cum ramane cu lichidul preejaculator??? am vb si cu doctoressa, ea zice sa nu imi fac probl, but u never know. vai de capul meu! pe masura ce scriu randurile astea simt cum PARANOIA se face comoda... iti urez sa se rezolve probl cu al tau ubi There ain't no sunshine now that he's gone Offline #547 2007-01-24 03:06:38
Re: *JOC* Fara da si fara nuparerea mea k din partea amandurora...ma simt f najpa nu am nici o prietena cu care sa vb si simt asa o nevoie, noi stateam impreuna toate ziua, si aks si la faq k suntem colegi de grupa si mi-am pierdut toate prietenele din cauza asta.. nu conteaza cate lovituri dai, conteaza cate incasezi si ai puterea sa te ridici si sa mergi mai departe Offline #548 2007-01-24 03:10:19
Re: *JOC* Fara da si fara nuhmm, de suflet vreo 3, 4! atat! doar lor le pot spune aproape tot! bine, pe mami o pun in cap de lista in rest... prefer sa le zic cunostinte, amice There ain't no sunshine now that he's gone Offline #549 2007-01-24 03:11:49
Re: *JOC* Fara da si fara nuasa-si-asa, eu ma duc la somnik k nu mai rezist. nb nu conteaza cate lovituri dai, conteaza cate incasezi si ai puterea sa te ridici si sa mergi mai departe Offline #550 2007-01-24 03:13:07
Re: *JOC* Fara da si fara nusi eu vroiam sa iti propun sa mergem la nani somnic usor. uneori imi amintesc uff, sa vad ce intr sa las pt urmatorii There ain't no sunshine now that he's gone Offline #551 2007-01-24 10:11:04
Re: *JOC* Fara da si fara nuam visat! eram intr-un un rau inghetat cu un copil in brate...voi faceti mancare? In dragoste si in razboi totul e permis! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|