|
Nu esti logat.
*JOC* Fara da si fara nu-47#875 2007-01-28 23:11:16
Re: *JOC* Fara da si fara nuIn media. Ai vrea sa schimbi ceva la tine? Ce? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #876 2007-01-28 23:14:06
Re: *JOC* Fara da si fara nucred k momentele in kre m-am complacut, am pierdut multe.......ce-o fi fost in kpu` meu! Offline #877 2007-01-28 23:16:53
Re: *JOC* Fara da si fara nuPrietenul meu e pe post si de "prietena mea". Tu ii spui iubitului tau totul? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #878 2007-01-28 23:19:21
Re: *JOC* Fara da si fara numomentan e departe.....d asta spuneam k am asa...o stare d regret....il iubesc f mult, m iubeste la fel, da` ar fi tb s fie langa mn tot tp......e aiurea... Offline #879 2007-01-28 23:21:35
Re: *JOC* Fara da si fara nuFoarte mult. Tu poti sa fii alaturi de el? Ultima oara a fost editat de schumiholic (2007-01-28 23:25:29) If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline Publicitateloading...
#880 2007-01-28 23:25:44
Re: *JOC* Fara da si fara nuai folosit "nu"!.. Offline #881 2007-01-28 23:27:07
Re: *JOC* Fara da si fara nu
n-am fost atenta, am vazut gresit, un "nu" in loc d "tu"...e tarziu......scuze iar! Offline #882 2007-01-28 23:30:25
Re: *JOC* Fara da si fara nuAm avut o relatie la distanta. Si stiu ca este foarte greu. Dar atata vreme cat va iubiti si sunteti dispusi sa va asteptati unul pe altul, atunci trebuie sa gasiti o cale sa fiti impreuna. E departe prietenul tau? Unde? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #883 2007-01-28 23:34:57
Re: *JOC* Fara da si fara nuitalia, vine aksa pt mine.....intr-un fel m si simt oarecum vinovata, acolo are un serviciu stabil, aici...totu e incert, ar tb s o ia d la kpat...si totu pt mn!...pt k eu s raman la locul meu d munca, s fie totu` m simplu... Offline #884 2007-01-28 23:40:45
Re: *JOC* Fara da si fara nuIubirea merita orice sacrificiu, atata timp cat este adevarata! Crezi ca ar fi greu sa iti gasesti si tu de lucru acolo? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #885 2007-01-28 23:46:05
Re: *JOC* Fara da si fara nuam un serviciu f stabil aici, am dat un examen dintr-o prostie sh am luat un post p kre alte persoane s chinuie d ani intregi sa-l ia, asta a observat si stie si el f bn, d asta spun k e aiurea....c s muncesc?...s spal vase?s debarasez?..intr-un fel imi vine peste mana, am fost educata altfel... Offline #886 2007-01-28 23:51:46
Re: *JOC* Fara da si fara nuStiind ca am facut o facultate si ca in Romania as avea o slujba buna, respectabila si sa las tot, familie, prieteni, tara, serviciu, doar de dragul dragostei... as face-o daca as sti ca merita. Daca as sti sigur ca viata mea e alaturi de acel barbat. Si in plus, daca tot am intrat in UE, poate ti se recunoaste diploma si in Italia. Si eram si eu destul de aproape de a lasa tot si a pleca mult mai departe, dar pana la urma dragostea noastra nu a fost chiar atat de puternica si de adevarata. Am intalnit iubirea frumoasa aici. Asa ca trebuie sa te gandesti daca omul asta merita. Ce zici, te vezi traindu-ti toata viata alaturi de el? Pentru ca in momentul in care ai facut pasul, e greu sa mai dai inapoi. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #887 2007-01-28 23:58:15
Re: *JOC* Fara da si fara nuf bn ai spus u acolo "in momentul in care ai facut pasul, e greu sa mai dai inapoi."! si f adevarat!...tocmai ce-ti spuneam m devreme...mi-e teama k tot acel roz v deveni si gri...sincer, il vad mire, emotionat cum e el, o scumpete d baiat, incredibil d sensibil si inimos!...m visez intr-o casa mare, doar noi, dar visele devin realitate in momentul in kre incerci sa si lupti pt acel "ceva", iar eu am inca o dilema dak tb sa lupt au ba... Offline #888 2007-01-29 00:00:13
Re: *JOC* Fara da si fara nuMai astept pana ma marit. Ati avut ocazia sa locuiti singuri, macar o perioada? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #889 2007-01-29 00:03:41
Re: *JOC* Fara da si fara nuniciodata, parintii mei sunt d moda veche, surorile mele au tb s inchirieze localul pt nunta, k s poata sta la viitorii sotzi, nici-o sansa...in partea aste.......mi-ash dori!...knd m ramaneam la el peste noapte inventam diferite motive... Offline #890 2007-01-29 00:08:03
Re: *JOC* Fara da si fara nuE foarte folositoare. Poti avea si surprize! Pentru ca lucrurile pot fi toate bune si frumoase cand stati la parinti si va intalniti in oras sau mai ramaneti cateodata unul la altul peste noapte. Dar in momentul in care locuiti impreuna, atunci va cunoasteti cu adevarat. Ca poate te deranjeaza sa strangi lucrurile dupa el, sau el trebuie sa se uite la telenovele cu tine, in loc de meciul de fotbal. Asta ca sa dau cateva exemple... Pot aparea lucruri iritante care la inceput par banale, minore, dar care pot lua o intorsatura urata. De-asta cred ca orice cuplu ar trebui sa stea o perioada singuri ca sa vada cum se acomodeaza unul cu celalalt. El e cu mult mai mare decat tine? (Cati ani aveti, de fapt) If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #891 2007-01-29 00:10:58
Re: *JOC* Fara da si fara nusi eu cred tot acelasi lucru, k e f binevenita perioada aia, dar....in conditiile d fata, mishcarile sunt putine... Offline #892 2007-01-29 00:12:02
Re: *JOC* Fara da si fara nuNiciodata. Exclus sa fac asa ceva. Tu? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #893 2007-01-29 00:16:36
Re: *JOC* Fara da si fara nufara motiv.....sunt dependenta d oameni noi!!!..chiar voiam s deschid (sh o s deschid) un subiect p baza asta....m gandesc k poate eram si intr-o situatie aiurea, m simteam singura (dar fara s fi facut cine stie c, adik doar amicitie)...d knd m stiu m inteleg m bn cu baietii dekt cu ftl, asta e nebuneala mea si of-ul lui Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|