homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Medic nutritionist

#1 2007-01-13 13:54:09

kittyyy
Full member
Inregistrat: 2006-09-11

medic nutritionist

fetelor stiti vreun medic nutritionist bun din constanta???si o adresa sau un nr de tel.pupik

#2 2007-01-13 20:32:20

andrutza
Vizitator

Re: medic nutritionist

eu sunt din Constanta si ma mai tratez homeopat da dr. Soescu si are la cabinetul ei si medic nutritionist care vine din Buc, este sora dansei si medic de acupunctura si psiholog, uite daca vrei mai multe informatii intra pe www.homeopatie-soescu.ro, iar daca tot esti din Cta poate ne imprietenim si noi, daca vrei normal. smile iti dau id-ul meu: andra_bitca. te pup

#3 2007-01-14 13:51:52

kittyyy
Full member
Inregistrat: 2006-09-11

merci mult ti-am dat add.Ar trebui  sa ne cunoastem si noi cele care suntem din cta ..din cate imi amintesc mai erau fete..

#4 2009-09-23 18:42:43

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

buna fetelor! m-am hotarat sa merg la nutritionist big_smile stie cineva un medic bun sa-mi recomande, in bucuresti? si eventual si preturi, daca aveti idee... merci mult!

Just like a tattoo
I'll always have you...

#5 2009-09-23 19:40:25

persifona
Vizitator

Mama merge la o tipa cu care au slabit initial 2 prietene de-ale mele. Intre timp mama, care a slabit 30 kg, a tot recomandat pe la cunoscuti si si ei au avut toti rezultate f bune. Problema e ca nu stiu daca mai poate lua persoane, pt ca e deja ff full.
Consultatia e 55 ron/ sapt. Daca te hotarasti 100%, da-mi un mail si iti trimit datele ei

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.