|
Nu esti logat.
Medic nutritionist#1 2007-01-13 13:54:09
medic nutritionistfetelor stiti vreun medic nutritionist bun din constanta???si o adresa sau un nr de tel.pupik Offline #2 2007-01-13 20:32:20
Re: medic nutritionisteu sunt din Constanta si ma mai tratez homeopat da dr. Soescu si are la cabinetul ei si medic nutritionist care vine din Buc, este sora dansei si medic de acupunctura si psiholog, uite daca vrei mai multe informatii intra pe www.homeopatie-soescu.ro, iar daca tot esti din Cta poate ne imprietenim si noi, daca vrei normal. iti dau id-ul meu: andra_bitca. te pup #3 2007-01-14 13:51:52
Re: medic nutritionistmerci mult ti-am dat add.Ar trebui sa ne cunoastem si noi cele care suntem din cta ..din cate imi amintesc mai erau fete.. Offline #4 2009-09-23 18:42:43
Re: medic nutritionistbuna fetelor! m-am hotarat sa merg la nutritionist stie cineva un medic bun sa-mi recomande, in bucuresti? si eventual si preturi, daca aveti idee... merci mult! Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2009-09-23 19:40:25
Re: medic nutritionistMama merge la o tipa cu care au slabit initial 2 prietene de-ale mele. Intre timp mama, care a slabit 30 kg, a tot recomandat pe la cunoscuti si si ei au avut toti rezultate f bune. Problema e ca nu stiu daca mai poate lua persoane, pt ca e deja ff full. Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|