Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 38-106
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 38
Maje, la scarlatina e prezent streptococul betahemolitic. Toti cei cu care intra in contact trebuie sa faca exudatul. E cu gatut foarte iritat, limba rosie, eruptie pe piele, palme si talpi rosii...
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
Rubeola cred ca a avut maje (pojarel) Azi nu ne-au iesit analizele bine..enzimele musculare sunt in crestere...deci nu ne da drumul acasa...innebunesc aici Vreuna dintre voi stie care e faza? Adica la picioare e ok..alearga..nu il mai doare. Insa azi avea enzime musculare "in crestere" a zis medicul de garda. Ma gandesc la fetele de pe forum care au cunostiinte medicale, maine vine doctorita sa imi spuna mai multe si ma tot gandesc...are miozita ca si complicatie a gripei
6 ani de dragoste
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
janis, multa sanatate! eu nu ma pricep
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- Katey
- Addicted member
Janis, intreaba si la Members, poate nu citesc fetele mereu aici... Multa sanatate!
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
Neatza
janis, multa sanatate, cum e spitalul, conditiile, personalul? tu ai pat sau dormi cu el in pat?
9 ani de copilarie ....
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
Buna Adina! Cum sa am pat...nici la Regina Maria la super conditii nu am pat. Adica, ma rog, la RM e un pat de bbei si un pat mare, dar clar el dormea cu mine, in viata lui nu a dormit in patut Aici la Bals sunt paturi mari dar incapem bine amandoi..e modernizat si f curat, am baie, tv, frigider si cuptor cu micro. E f frumos, camera mare, personalul e ok dar mai sunt unele ciufutzele...
6 ani de dragoste
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
am inteles janis, bine ca macar sunt conditii.ce faceti toata ziua , nu se plicitseste rares?
9 ani de copilarie ....
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- als
- Sr. member
- Inregistrat: 2011-04-26
Buna, mamici! Sanatate bolnaviorilor! Si E. este infundata de cateva zile si nu-I trece de loc. I-am facut 4 zile aerosoli cu dexa, am facut masaj cu lotiune Hapciu, am pus picaturi dar tot asa este. Ce sa-i mai dau? Azi am dus-o la gradi ca s-a imbolnavit si bunica-mea si chiar nu aveam cu cine sa o mai las. A chiulit destul 2 zile... Nici ei nu-I place la gradi dar nu protesteaza ca alti copii. Doar ma intreaba de seara: maine ce facem cand ne trezim? si spera mereu sa fie sambata sau duminica sa stea cu mine acasa...Si-a pus dorinta sa nu mai mearga mami la service si sa stea mereu acasa cu ea. Bine ca I se va implini peste 2 luni
mami de fetita mare, Erica-Maria si surioara mica Ema-Gabriela
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
Buna, mămici!
Cat a durat la copiii voștri trecerea la olita/toaleta? Eu retin ceva de 2 sapt... Băiatul meu a inceput acum o luna si, deși a avut zile si nopti fără accidente, de 2 zile face predominant pe el. I-am pus iar scutec, căci m-am saturat de spălat haine, covoare si lenjerii de pat.
Cum ati procedat la ?nceput cu ieșirile pe afara si prin locuri cu toalete publice?
- cris8
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-18
Buna,
Anca, la noi a durat 6 zile, din a saptea zi nu a mai facut deloc pe ea. Cand plecam de acasa aveam grija sa o duc la toaleta la maxim 2 ore, pana cand a inceput sa se tina bine si sa spuna ea mereu. La toaletele pubice evident nu o asezam e colac, o tineam in brate asa ca pe scaunel - dar e f greu, simteam ca imi rup mainile pana facea.. Noaptea, o perioada o trezeam si o puneam pe olita, mai intai de 2 ori pe noapte, apoi o data pe noapte, iar acum nu o mai trezesc deloc, nu mai face noaptea.
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- Katey
- Addicted member
Buna!
Cam 6 zile si la noi. Bine, am mai avut mici accidente ulterior ca se lua cu joaca pe-afara si spunea ca face prea tarziu. Ce m-a mirat a fost ca, desi pana sa renuntam la pampers facea foarte mult noaptea, dupa ce am renuntat se trezea complet uscata asa ca am renuntat si la cel de noapte.
Cris, eu si acum tot asa o tin la toaletele publice. Voi procedati altfel? Citeam pe un site american ca sa ai la tine mereu o pereche de sosete pe care nu le mai folosesti si sa le pui pe colac cand trebuie sa duci copilul la wc public, apoi sa le arunci, evident. Dar eu nici asa nu as pune-o. Apropo de asta, v-am zis ca in avion a zis ca o trece kk?
- anca90
- Platinum member
Pfff, 6 zile si noi ne tărăgănim de-o luna. El stie sa zică, a demonstrat-o, ?nsă cel mai adesea nu vrea, prefera sa facă pe el, caci se distrează apoi in cada, la dus si spalatul hainelor. In plus, cred ca e forma de protest si asta, ca la pisici. Il ?ntreb daca mergem sa facă, zice nu si in 30 de secunde a făcut deja pe el.
Ultima oara a fost editat de anca90 (2016-03-28 17:08:42)
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Mămici
Anca, la noi 3 zile. Dar de fiecare data c?nd făcea pe el ?i ziceam bl?nd, lasă mami ca hainele se schimba. Dar c?nd mergeam sa ?l spăl, ?l spălăm mereu cu apa mai fierbinte, și plangea(el nu suporta nici apa calda) și ?i ziceam ca e necăjit dusul ca a făcut Y pisu pe el. Deci nu făceam din schimbat și spălat o distracție, dimpotriva. Dar eu, ca persoana m-am arătat mereu empatica dacă făcea pe el. A 4-a zi a cerut singur. Și ?n prima luna ?l puneam din 20 ?n 20 min sa facă, și afară,la tufișuri, la copaci.
Viata mea, desprinsa din povesti
- majestik
- Addicted member
- GeoGeo
- Hero member
- Inregistrat: 2010-02-15
la noi trecutul la olita s-a facut cu tam tam si a durat cam doua saptamani , in concediul de craciun . n se tinea cu orele, fara exagerare .. apoi se punea in mijlocul camerei si facea o balta .. cam ca un catel suparat asa . nu m-am mai intors la pamp . - peste vara mai avusesem tentative +/- pampers si a fost gresit, facea doar in pamp a udat toata casa , ciorapii, hainele ... vreo doi ani am avut mereu un schimb intreg la mine (desi am avut doar doua incidente, in vara urmat, ca se lua cu joaca )
cu toaleta publica (adica restaurant/ mall) e asa : daca e curat, acopar colacul cu hartie (o tona!) si face pipi/ caca, ce ii vine . daca e murdar, face la iarba verde
Ultima oara a fost editat de GeoGeo (2016-03-28 18:25:53)
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
- majestik
- Addicted member
- anca90
- Platinum member
Hm, e clar ca nu merge bine la noi. Nu am ales eu momentul, nu l-am presat, el cere chilotei. am fost si eu ?nțelegătoare la inceput, ?nsă dupa vreo 3 sapt si mai ales dupa ce a avut zile bune, fără incidente (dovada ca poate), c?nd a făcut-o intentionat, la c?teva minute/secunde după ce l-am ?ntrebat daca vrea sa facă, i-am făcut morala, alteori am tipat la el, bunicii i-au turnat placa cu rușinea...adica exact ce te ?ndeamnă tehnicile moderne de parenting sa nu faci. ne-am pierdut răbdarea.
Nu-l pot duce la toaleta mai des, preventiv, caci nu vrea sa vina. Nici sa facă la galetusa for fun.
Sunt curioasa la smart cum a decurs, stiu ca si ea are un copil mai rebel.
Ultima oara a fost editat de anca90 (2016-03-28 19:29:24)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|