homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Medic endocrinolog plssssssss!!!!!!

#1 2007-01-13 23:10:12

seduction
New member
Inregistrat: 2005-08-13

medic endocrinolog plssssssss!!!!!!

va rog frumos,cine poate sa-mi recomande si mie un medic endocrinolog bun. vreau sa-mi fac si eu niste analize ca sa poata sa-mui recomande niste anticonceptionale de la care sa nu ma ingras si care  sa nu aiba alte efecte adverse.
am mai luat laurina(prescrise de medicul ginecolog) si m-am ingrasat 10 kg de la ele de care inca n-am reusit sa scap in totalitate grater....

#2 2007-01-14 01:45:31

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Re: medic endocrinolog plssssssss!!!!!!

Ai putea sa te duci la planning. ca acolo au mai mult timp si stau de vorba mai mult cu tine decat la ginecolog (unde de multe ori e coada...si te expediaza in cateva minute). Si ai putea sa-i ceri doctorului de la planning sa-ti dea sa faci niste analize sa iti prescrie in functie de ele antibebele.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#3 2007-01-14 08:46:58

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

seduction,de unde esti?

#4 2007-01-14 11:25:11

andrutza
Vizitator

Si eu am cautat un endocrinolog bun si o sa plec miercuri la Bucuresti pt vreo 3 zile, doctorita Ghemigean este f buna, s-au tratat multe pers cunoscute mie la ea si sta cu tine cate o ora de vorba, nu te expediaza, iti explica tot ce trebuie, iti face investigatiile necesare, bine eu am pb cu tiroida de asta vreau sa ajung la ea. Are si cabinet particular, pe langa faptul ca lucreaza si la Parhon, cabinetul se numeste Sandra, acolo iti poti face si analize. daca vrei nr de tel imi spui si ti-l dau.

#5 2007-01-14 12:53:22

seduction
New member
Inregistrat: 2005-08-13

da,te rog.il vreau...nr de tel,adresa si daca se poate si niste preturi...multumesc mult

Publicitate

loading...

#6 2007-01-14 13:56:42

kittyyy
Full member
Inregistrat: 2006-09-11

adrutza un ai mers la Circo din cta?e un medic bun

#7 2007-01-14 20:40:06

andrutza
Vizitator

Cabinet Sandra (analize endocrine), DR. Ghemigean, tel: 0241/4101972, str. Carol Davila nr. 50 pe langa Academia militara cica este, consultatia este 700.000, iar analizele pe mine ma costa 1mil 100, hormonii tiroidieni astia sunt mai scumpi, depinde de investigatii. am fost la Simion in Cta, la Circo multi medici m-au sfatuit sa nu ma duc ca nu e cine stie ce, dar vreua sa merg si la un medic din Buc sa vad si o a doua parere.

#8 2010-09-22 10:54:07

Adi_na
Full member
Inregistrat: 2009-02-01

fratele meu are 11 ani si are pus un diagnostic de hipotiroida...stie cineva un medic pediatru endocrinolog la inst.parhon? am citit cate ceva despre prof.dr.Mircea Popa, dar am vazut un articol in care scrie ca a murit.daca stie ceva va rog...nu stiu ca cine sa ma duc mai repede .

nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.