|
Nu esti logat.
Sinechie uterina#1 2015-10-28 16:29:20
Sinechie uterinaBuna ziua, Ultima oara a fost editat de dustandthorns (2015-10-28 16:32:51) Offline #2 2015-10-28 23:19:13
Re: Sinechie uterinaTi s-a recomandat histerosalpingografia/histerosonografia (HSG) sau histeroscopia? HSG-ul se face mai degrabă pt a testa permeabilitatea trompelor, stiam ca histeroscopia se practica pt a vizualuza cavitatea uterina. Offline #3 2015-10-29 11:26:04
Re: Sinechie uterinaHisterosalpingografia mi s-a recomandat. Sau ce teste ar trebui sa fac pentru a vedea care este problema infertilitatii? Am fost ieri la urgenta, si astazi am fost sa fac din nou testul Babes, pe saptamana viitoare ar trebui sa am rezultatele. Medicii care m-au vazut la urgenta erau rezidenti... cred ca mi-au cautat ovarele vreo 20 minute...(Mi-au facut ecografie abdominala si transvaginala). Ei au zis ca nu am nici chisturi si ca uterul e in regula... Nu stiu ce sa mai cred. Ultima oara a fost editat de dustandthorns (2015-10-29 11:28:26) Offline #4 2015-10-29 17:39:33
Re: Sinechie uterinaDaca vrei sa iei taurul de coarne, adica sa investighezi pana in p?nzele albe pb infertilitatii (desi la 9 luni de incercari nu se pune inca diagnosticul), intereseaza-te de un ginecolog bun specializat in pb de infertilitate si urmeaza recomandarile lui in ceea ce priveste investigatiile. Ar fi bine sa incepeti cu cele mai usoare, mai putin invazive: spermograma si spermocultura la partener, monitorizarea ovulatiei, analiza AMH. Daca nu se descopera nimic, poti trece la cele mai agresive: HSG daca ai avut anexite in trecut ori histeroscopie pt vizualizarea uterului. Dar cum spuneam, ai nevoie de un medic care sa te indrume. Offline #5 2015-10-29 18:40:11
Re: Sinechie uterinaMomentan as dori sa ma asigur ca nu este sinechie uterina, ca sa nu stau asa cu ea in caz ca este, desi sunt in dubii deoarece medicul la care am fost s-a dovedit a fii neserios (cel care mi-a dat diagnosticul in urma ecografiei). Histeroscopia este foarte scumpa... Sa incerc deci un HSG dupa tratament? Sau mai este alta optiune de a depista aceasta afectiune? Ultima oara a fost editat de dustandthorns (2015-10-29 18:45:19) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|