|
Nu esti logat.
Anticonceptionale, antibiotic si sangerari#1 2016-01-16 14:56:32
Anticonceptionale, antibiotic si sangerariBuna fetelor. Am o problema micuta si sunt un pic ingrijorata. Iau Yaz de 4, 5 ani si nu am avut nici o problema cu ele. Pe 6 ian a trebuit sa iau o saptamana antibiotic, augmentin, pentru o infectie la dinti... Dupa ce am terminat tratamentu am avut niste mici mancarimi si usturimi si vroiam sa ma duc la farmacie sa imi iau o crema... Azi cand m-am trezit, eram totuna de sange pe pantaloni.. Nu stiu daca e menstruatie sau ce naiba e, cert e ca tre sa port absorbant.. Mentionez ca sunt la jumatatea blisterului... Ce se intampla? N-am mai patit niciodata asa... Pot sa am contact sexual neprotejat? Offline #2 2016-01-16 15:07:07
Re: Anticonceptionale, antibiotic si sangerariSe poate sa fie o dereglare din cauza faptului ca antibioticele scad eficienta anticoncepționalelor. Trebuie sa te protejezi suplimentar inca 7 pastile dupa ce termini antibioticul. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #3 2016-01-16 15:07:21
Re: Anticonceptionale, antibiotic si sangerariCand iei antibiotic te protejezi suplimentar pe toata durata tratamentului si inca 7 zile de la terminarea lui.ai un spotting acum care poate sa fie din cauza antibioticului #4 2016-01-16 17:38:09
Re: Anticonceptionale, antibiotic si sangerariAntibioticul l-am terminat duminica trecuta, deci maine se face o saptamana.. Doar ca ma ingrijoreaza spottingul, n-am mai patit niciodata... Nici la inceput , acu 4 ani, cand am inceput anticonceptionalele nu am avut spotting si am acum...ce naiba multumesc frumos pentru raspunsuri! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|