homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99-26

#476 2016-04-11 19:29:36

papillion19
Full member
Inregistrat: 2015-11-17

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99

Missy005 a scris:

papi ești oric?nd binevenita. mulțumesc de sfaturi, eu răm?n la părerea mea esti insarcinata pentru Dumnezeu vrea asta, pentru ca și pentru tine este momentul tău, clipa ta sa devii mamă. Te ?mbrățișez str?ns!

angel Foarte frumos ai spus, Missy. Mi-au ajuns exact la suflet vorbele tale.
Te pup cu drag

#477 2016-04-11 19:32:50

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

teiubesc

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#478 2016-04-11 20:34:17

anasstasia
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2016-04-04

Papi, am avut amandoua menstra in data de 16 martie si la amandoua s-a vazut la teste liniuta II la fel de palid, in aceiasi zi! Super, deschidem sampania fara alcool!
Astazi la ora 5 dimineata imi faceam cel de-al doilea test de sarcina. Liniuta II a iesit si mai intensa. A inceput si usoara jena de burtica.

Eu astazi am sunat-o pe doctora mea care s-a bucurat foarte mult mai ales ca-mi stie istoricul. Mi-a placut reactia ei: zicea obsesiv bravo si felicitari (ma cunoaste de 20 de ani). Din pacate mi-a spus ca este o sarcina cu risc de avort din cauza problemelor anterioare si a varstei destul de inainate si ca trebuie sa trec pe acid folic de 5 mg si sa iau Utrogestan 200 mg timp de 2 saptamani pana merg la ea la eco. Aveti idee, trebuie sa fac spalaturi inainte de a introduce ovulul? In mod normal la ovule stiu ca sunt necesare spalaturile, insa fiind insarcinata habar nu am si am uitat sa o intreb.

Pup fetele si astpt vesti bune de la fiecare in parte.

Toti oamenii sunt trecatori insa nu toti trecatorii sunt oameni.

#479 2016-04-11 21:13:09

papillion19
Full member

Anastasia e chiar foarte fain ca am ramas deodata! Doamne ajuta sa fie bine!
Nu trebuie sa faci spalaturi. Alea se recomanda doar cand tratezi ceva. Tu iei pt sustinere. M-au sunat si pe mine din nou de la centrul de fertilitate. Au spus sa continui cu duphaston si sa iau acid folic.
Mai am si eu un test de sarcina. L-am luat de dimineata dar nu l-am facut daca am mers la beta hcg. Miercuri merg din nou.
Anastasia, daca stii ca ai probleme incearca sa stai cat mai cumintica. Nu exagera cu treburile, cu efortul si odihneste-te.

Pupici

#480 2016-04-11 21:18:42

anasstasia
Full member
Inregistrat: 2016-04-04

Acum mi-am dat seama ca daca totul va fi bine vom naste cam in acelasi timp, respectiv de  face_tree   chouse  santa
O sa fie bine pentru amandoua. Trebuie sa fiu pozitiva si optimista. Si tu la fel! goodluck

Toti oamenii sunt trecatori insa nu toti trecatorii sunt oameni.

Publicitate

loading...

#481 2016-04-11 21:56:57

papillion19
Full member

La mine banuiesc ca prima zi e sa fie mai agitata, pana ma acomodez cu ideea.
In rest incerc sa fai cat de zen pot. smile
O sa avem cadou de Craciun.
I-am promis eu la doctor ca o sa pun poza pe panoul cu bebelusi la centrul de fertilitate. Hehe.

#482 2016-04-12 08:38:03

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neatza

acum am intrat aici si vad o veste super buna.BRavoooooooooooooooooo papi.felicitari din suflet.Ma bucur mult pt tine, sincer, asa cum m-as bucura si de celelalte fete care stau demult pe aici, dar si de cele mai noi.

si eu zic sa mai faci un beta maine, eu la a doua sarcina(prima s-a eliminat singura) am facut 3 beta pt siguranta.asta si pt ca , prima data am facut tot vreo 3 si cresteau , dar lent.in rest, eu una sincer nu m-as vopsi, cel putin nu acum, peste 1 luna da, dar nu acum cand e o perioada ffff importanta, se formeaza creierul, etc.

succes mult si celorlalte aspirante!

9 ani de copilarie ....

#483 2016-04-12 08:47:40

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

Neata fete,

Anastasia, pt utrogestan nu faci spalaturi inainte, si de preferat este sa il introduci seara inainte de culcare, pt ca pana dimineata se absoarbe bine si e mai bine ca stai culcata, altfel ziua se mai scurge afara.

Fetelor ganditi pozitiv, e f important, tot timpul sa aveti in minte faptul ca va fi bine!!!

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#484 2016-04-12 09:11:15

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Neata, fete

Papillion, felicitari din suflet!! Asa cum a zis si Miss, aici e vorba de vrerea Domnului, nimic din ce facem noi nu se intampla fara El.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#485 2016-04-12 11:15:05

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Felicitari, fete dragi!
Sarcini usoare si bebei sanatosi! big_smile

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#486 2016-04-12 11:28:06

papillion19
Full member

Eleny, Cris, Adina va multumesc din suflet! hjarta

Sunt convinsa ca bebelusul asta ne este dat de Dumnezeu. EL stie cat m-am rugat pt el. Dar,  daca nu tinem cont de partea religioasa, faptul ca m'am relaxat eu mental a contribuit foarte mult. smile Intelegeti voi ce vreau sa spun.

Merg maine din nou la beta, sigur. Pana saptamana viitoare la eco mai e atata timp. As face cu capul sa nu stiu cum sta treaba, tocmai acum la inceput, pana ne vede dl doctor. Probabil o sa merg si vineri din nou. big_smile
Am incredere ca totul va fi bine, dar am si emotii. Poate si de cate am tot citit pe aici de sarcini oprite in evolutie si ca am si eu 2 cazuri apropiate: cumnata a pierdul la 11 sapt de Craciun, si o prietena la 6 sapt acum o luna... Plus uterul meu bicorn...
Mi-au spus aseara de la centru ca ma asteapta luni sau marti la cabinet pt eco.. sa merg cand vreau eu lol Cand sa merg? Luni sau marti? Conteaza o zi in plus sau in minus? Maine ar fi 4 saptamani de la prima menstruatie...

Ce dragi imi sunteti voi mie, cu toate ca nu am petrecut asa mult timp aici ca si voi!! hjarta  kram
Va doresc din suflet sa aveti si voi bebeii vostri curand si sa facem cum am spus mai demult, sa transformam pagina asta in "Foste aspirante, actuale burtici si mamici".  par

Katey, multumim!

Ultima oara a fost editat de papillion19 (2016-04-12 11:40:21)

#487 2016-04-12 11:47:11

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

conteaza 1 zi..mai bine marti sa ai minim 5 saptamani, nu o sa-i auzi bataile inimii, dar o sa vezi daca e pozitionat corect, etc.si eu am fost la 5 si cateva zile si apoi la 7 si pt ai auzi bataile inimii hjarta hjarta hjarta .

si foarte bine ca esti increzatoare, asa si trebuie, si te cred ca simti ca va fi bine si eu la fel am patit, prima data cand am ramas, eram sceptica ceva parca imi spunea ca nu o sa fie ok si asa a fost, ulterior la 4 luni distanta cand am ramas, am simtit din prima ca va fi bine, chiar de cand am facut testul, ulterior prima beta a confirmat ca sarcina (nici nu s-a comparat valoarea cu prima), a doua a confirmat ca e si in evolutie normala, iar a treia deja mi-a intarit increderea ca totul va fi bine.si asa a fost.
la fel va fi si la tine  puss .

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2016-04-12 11:49:51)

9 ani de copilarie ....

#488 2016-04-12 12:00:35

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Marti, Papi. La varsta asta a sarcinii orice zi in plus conteaza. smile

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#489 2016-04-12 12:31:12

oana_mihaela
New member
Inregistrat: 2015-10-12

adinagrig a scris:

conteaza 1 zi..mai bine marti sa ai minim 5 saptamani, nu o sa-i auzi bataile inimii, dar o sa vezi daca e pozitionat corect, etc.si eu am fost la 5 si cateva zile si apoi la 7 si pt ai auzi bataile inimii hjarta hjarta hjarta .

si foarte bine ca esti increzatoare, asa si trebuie, si te cred ca simti ca va fi bine si eu la fel am patit, prima data cand am ramas, eram sceptica ceva parca imi spunea ca nu o sa fie ok si asa a fost, ulterior la 4 luni distanta cand am ramas, am simtit din prima ca va fi bine, chiar de cand am facut testul, ulterior prima beta a confirmat ca sarcina (nici nu s-a comparat valoarea cu prima), a doua a confirmat ca e si in evolutie normala, iar a treia deja mi-a intarit increderea ca totul va fi bine.si asa a fost.
la fel va fi si la tine  puss .

la mine la 5 saptamani si un pic s-a auzit inimioara la ecografia transvaginala

#490 2016-04-12 13:20:41

papillion19
Full member

As vrea deocamdata sa stiu unde s-a pozitionat si ca e bine. Avand uterul bicorn ma streseaza putin sa stiu unde s-a pozitionat.
Abia astept sa merg big_smile
Oare sa iau si nevastul cu mine? Are rost acum sau doar urmatoarea data?

#491 2016-04-12 15:00:10

alina_ioana27
Full member
Inregistrat: 2014-11-14

Papilon de ce sa nu il iei si pe el??? Sa vada si el samburelul, sa se implice in toate astea de acum in colo.
Pe sotul meu l-am luat de fiecare data dupa mine, la eco mai putin la interventii ca nu avea voie 😂😂 dar in rest el a fost tot timpul cu mine peste tot...

#492 2016-04-12 15:15:38

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

si eu l-am luat pe sot peste tot, de fiecare data, dar si el voia sa mearga...
iar la prima ecografie de sarcina cand i-am auzit prima data inimioara fetitei noastre batand a fost uimitor, nu cred ca ar fi vrut sa piarda asa ceva smile

ce emotii frumoase... hjarta
sper sa le mai traiesc si eu cel putin inca o data

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#493 2016-04-12 17:20:16

papillion19
Full member

Eu vreau sa il iau doar ca nu stiam daca are rost si la prima. Dar da...corect, daca e sa se vada, il iau si pe el.
Pana acum, mereu am fost singura la doctor. Noi lucram impreuna si nu putem pleca amandoi deodata de acasa. O sa fac programare dimineata sau seara ca sa fie ok.

#494 2016-04-12 18:15:08

aculary
Sr. member
Inregistrat: 2012-02-04

Felicitari din suflet Papillon! Avem sarcini foarte apropiate. Esti mai mica cu 10 zile decat mine!

Mami de bebe N mult iubit! 💙💙💙

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.