Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99-60
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99
Buna!
Andra, asa ma bucur si eu cand se pozitiveaza testul de ovulatie, apoi spre sfarsitul lunii incep sa ma pleostesc.
Si noi ne-am relaxat in exacursie cu gradinita.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- andra1983
- Full member
- Inregistrat: 2016-02-18
Katey , te inteleg perfect , astept si eu pleosteala de la sf lunii Am prestat ieri , si asa se tare m-a durut ovarul de am crezut ca explodeaza.Azi fac ultimul test din cutie,sunt curioasa 😜. Noi weekendul asta l-am avut de leneveala,am facut vineri seara curat,iar sambata si duminica relax total , filme si odihna.Al meu s- a jucat toata sambata pe consola iar eu am fost la unghii si la coafor.A fost tare bine. Alina cum mai esti? Pup fetele.
- andra1983
- Full member
Am ajuns acasa si am facut testul de ovulatie,e negativ azi, deci probabil ca azi ovulez.Pe teste spune ca detecteaza ovulatia cu 24 de ore inainte. Noi prestam si cu Dumnezeu inainte. Pup fetele,astept vesti de la voi.
- Katey
- Addicted member
La mine se apropie, ferty zice ca tre' sa ma testez pe 17...
- andra1983
- Full member
Katey luna asta mergem de manuta amandoua
- marrina26
- Full member
- Inregistrat: 2009-12-11
Missy005 a scris:Marinna eu sunt ?mpăcată total.. analizele mele au ieșit mega proaste indica o menopauza,ceea ce simt și eu fizic, asa ca nu am alta soluție, acum chiar nu mai am nicio soluție dec?t sa accept inevitabilul... menopauza și lipsa copil. Viata merge ?nainte, intenționez sa ma bucur de mine și soțul meu și cam at?t. Pupici, noapte buna!
Iti doresc sa fii puternica si fericita in continuare Miss
A negative mind will never give you a positive life !
- cris8
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-12-18
Neata fete,
la mine ovulatia se produce fix in alea 2-3 ore cat ma doare ovarul, mi s-a confirmat ecografic. Mi-a zis si dna dr ca nu am nevoie de monitorizare, o simt perfect.
andra, e posibil sa fi ovulat deja cand a iesit negativ testul, la mine asa se intampla.
Mie vineri-sambata ar trebui sa imi vina, daca nu cumva vine iar mai devreme...
o zi frumoasa!
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- alina_ioana27
- Full member
- Inregistrat: 2014-11-14
Buna dimineata fetelor! Nici nu stiu ce sa zic cum sunt...un pic ravasita pt ca de duminica pana azi dimi am facut teste si nu e nimic, mai am maine testul concludent, cel la sange. Mi-e frica de nu mai pot...si al meu e putin ravasit. Cred ca o sa am o perioada in care cu greu o sa imi revin. Asta e! Al meu zice ca o sa incercam pana reusim. Oare pot sa fac transferul la ciclul asta, daca nu mi se prinde acum?
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neatza
cris , tu esti ca un ceas ....si eu simt cand sunt la ovulatie, dar nu chiar asa la fix .
mie luna asta mi-a venit la 21 zile ...e a douaoara cand se intampla pe anul asta, mi-a mai vebnit odata mai devreme dar la 25 zile parca.
alina, intra sa ne dai un semn, cum esti? maine mergi sa faci beta?...alina, pai de ce te-ai apucat sa faci teste, nu ti-a zis cris ca e neconcludent? ai putina incredere in tine, in voi, si o sa fie bine ...trebuie sa reusiti.
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2016-06-14 08:42:27)
9 ani de copilarie ....
- alina_ioana27
- Full member
Pe forumul Sos infertilitate sunt cateva fete care au facut fiv si au facut teste inainte de beta si le-au iesit, mi-e de ce nu? Mai am rabdare pana maine, ce sa fac! Te pup Adina!
- cris8
- Insomniac member
Alina, depinde si de test, si de fiecare organism in parte, cand s-a produs efectiv nidarea, etc.. Nu vreau sa iti dau sperante false, testul de duminica e total neconcludent, insa cel de azi dimineata nu chiar... acum depinde si cat de sensibil era testul, de exemplu Sure Check se pozitiveaza foarte greu, dupa cateva zile de intarziere a menstrei, dar un test ca First Response se pozitiveaza devreme. Acum, o sansa inca exista, mergi maine la beta si vei sti sigur. Si daca Doamne fereste nu e acum, e bine ca mai ai sanse cu puiutii congelati.. Din cate stiu da, poti face alt transfer repede, pt ca tu acum nu ai mai facut tratament de stimulare. Te imbratisez draga mea, fii tare! Eu iti tim pumnii stransi!
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- alina_ioana27
- Full member
Cris, sure check am avut azi dimineata! Deci nu am ce sa fac decat sa astept testul de maine! Doamne ajuta sa fi fost doar alarme false. Iti multumesc ca imi esti alaturi!
- cris8
- Insomniac member
alina, cu Dumnezeu inainte! Pe mine ma doare sufletul de orice persoana se confrunta cu problema asta, fie ca o cunosc sau nu..
Ne-am intalnit de curand cu niste prieteni cu care nu ne mai vazusem demult, stiam ca isi doreau copii inca de acum 5 ani si inca nu au, asa ca m-am gandit ca au probleme.. eu in principal nu spun cum e conceputa fata mea din cauza prejudecatilor, dar fetei asteia i-am spus imediat ce am avut ocazia, pentru a o incuraja si a o sfatui putin.. i-am povestit la ce clinica si dr am mers eu, ce am facut, iar in momentul ala si ea s-a deschis si mi-a povestit tot, de cand isi doresc si cat sufera ca singura problema a lor e spermograma sotului.. a zis ca se programeaza cat de curand si ea la doctorita mea ca inca nu a gasit un doctor bun, prinsese curaj, macar i-am ridicat moralul si am indrumat-o ce sa faca.. sper ca va reusi si ea..
- Katey
- Addicted member
- alina_ioana27
- Full member
Multumesc katey ca inca speri pt mine
- andra1983
- Full member
cris8 a scris:Neata fete,
la mine ovulatia se produce fix in alea 2-3 ore cat ma doare ovarul, mi s-a confirmat ecografic. Mi-a zis si dna dr ca nu am nevoie de monitorizare, o simt perfect.
andra, e posibil sa fi ovulat deja cand a iesit negativ testul, la mine asa se intampla.
Mie vineri-sambata ar trebui sa imi vina, daca nu cumva vine iar mai devreme...
o zi frumoasa!
Cris posibil sa ai dreptate si sa fi ovulat deja,daca a 2 a zi deja era testul negativ. Eu am banuit ca daca sambata a iesit negativ,duminica pozitiv ,iar luni negativ ,ovulatia s-a produs luni,asa banuiam eu.Acum cei drept depinde si de organism,eu nu am avut monitorizare atat de complexa incat sa stiu exact in cat timp de la test pozitiv sau durere ovulez. Si eu am dureri destul se mari la ovulatie,sambata dupa testul pozitiv, m- durut ovarul foarte tare,il simteam ca o bila ce urmeaza sa se sparga .
Alina ,suntem alaturi de tine ,confirm si eu ca testul Sure-check se pozitiveaza greu,eu aveam 6 sap. si abia abia se vedea ceva, pe cand la alt test erau 2 liniute mult mai clare.
Si eu ma bucur cand aud ca ,cupluri care au sau au avut probleme de fertilitate au reusit intr-un final sa aibe copii,lucrurile astea imi dau speranta,desi nu doresc la nimeni sa se confrunte cu astfel de probleme.
Ultima oara a fost editat de andra1983 (2016-06-14 11:06:37)
- ionela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-03-24
Alina, si eu sper pentru tine. Inca sunt sanse!
- Missy005
- Hero member
- Inregistrat: 2012-02-17
Alina ?ncearcă un test viola, sau minut... o sa fie bine! Țin pumnii str?nși, pupici multi și ?mbrățișări cu carul!
" Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
poate mai faci unul din cele enumerate de missy , maine dimineata cu prima urina, inainte sa mergi al beta...nu are cum sa nu iasa o umbra de liniuta ...trebuie
9 ani de copilarie ....
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|