|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99-92#1730 2016-09-09 09:59:52
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99alina,n-avea unde sa vada daca ai aceste mutatii de trombofilie.mie dr Albu de la medlife mi le-a dat dupa numai un an jumate de incercari atunci.fara nicio pierdere desarcina,nimic.si o sa-i multumesc toata viata pt asta.chiar daca am ales sa merg la alt medic pt aceasta procedura. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #1731 2016-09-09 10:01:55
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Ok...sa ii spun dr mele sa imi recomande analizele acestea... Offline #1732 2016-09-09 10:09:04
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99deci, Alina, Ultima oara a fost editat de just_me29 (2016-09-09 10:10:52) Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #1733 2016-09-09 10:15:08
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Multumesc mult Just...Doamne ajuta sa nu am nici o problema din toate analizele de mai sus... Offline #1734 2016-09-09 10:18:14
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99alina,tu histeroscopie ai facut? "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online Publicitateloading...
#1735 2016-09-09 10:21:02
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Da Sonia, histeroscopie, histerosonografie.... Offline #1736 2016-09-09 10:24:59
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99f bine,alina.sa stii ca nu trebuie sa fie ceva ca sa nu se implanteze.sau poti fi N probleme.nici eu nu voi maai investiga nimic!la aceste proceduri,care sunt o loterie,perseverenta e cheia succesului. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #1737 2016-09-09 12:09:58
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Alina, mult succes cu toate aceste proceduri si analize. Doamne ajuta sa fie totul ok si sa vina bebele la urmatoarea incercare. Ai incredere in organismele voastre si incearca sa nu te stresezi. O sa fie bine! Offline #1738 2016-09-09 12:12:50
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99alina, am o prietena f buna de care va spuneam eu la un moment dat ca am ajutat-o si cu bani pt fiv.. ei, ea nu are nicio problema dar abia al treilea fiv a reusit. Nu e musai sa ai ceva.. iar la embrionii decongelati...depinde si cum rezista la decongelare, nu e chiar ca la cei obtinuti atunci, mai trec prin faza asta de congelare - decongelare care nu e tocmai floare la ureche. Eu am avut 5 embrioni calitatea I, atunci pe loc am transferat 2 si s-a prins doar unul, iar apoi la transferul celor decongelati nu s-a mai prins niciunul, dupa ce i-a decongelat aveau o evolutie mai lenta.. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #1739 2016-09-09 12:17:29
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99da,cris,conteaza si prin ce metoda au fost congelati.vitrificarea este un proces de dorit cu sanse mari ca embrionii sa nu-si piarda calitatea. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #1740 2016-09-09 13:18:14
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Interesant link-ul care l-ai atasat. M-am documentat Offline #1741 2016-09-09 13:32:12
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99alina,asa ma simteam si eu pana acum 2 ani cand am realizat,prea tarziu,ca nu e cel mai important copilul in viata a 2 oameni,ci ei insisi,ca familie.ai grija de al tau!aveti grija unul de altul!sunt lucruri mai urate si care te fac sa suferi infinit mai mult,fara sa stii cand se termina suferinta,decat faptul ca nu ai INCA un copil.poti pierde totul,fara sa-ti dai seama.pretuieste ce ai si omul de langa tine! "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #1742 2016-09-09 14:10:06
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99alina, nu gandi asa, te rog...mai aveti sanse de reusita, si are dreptate soni, aveti grija in primul rand de voi... O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #1743 2016-09-09 14:14:53
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Cris...parca am auzit vorbele sotului meu...mi-a zis ca trebuie sa mai traim si noi...cu sau fara suntem impreuna si ne iubim, hai sa o traim...daca chiar vrei si nu putem prin metodele astea, infiem un copil ... Offline #1744 2016-09-09 14:19:30
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Alina fa mutațiile, eu nu le-am făcut și de asta am. pierdut sarcina la cinci luni di alta șansa în situația actuala nu mai am.. ce vrei sa ramai gravida și sa apară complicații ca ești tu deprimata? Pai ori te lupți ori renunti.... hai fruntea sus... ai încredere... tu mai ai o speranta, eu nu mai am. nimic,decat pe Dumnezeu e singura mea alinare și nădejde. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1745 2016-09-09 14:39:13
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99cris,eu mi-am dat seama prea tarziu ca de fapt familie inseamna 2.atat. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #1746 2016-09-09 15:09:37
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Buna, "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1747 2016-09-09 15:14:36
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Eleny esential pt un om e Iubirea aia sincera si adevarata de la omu de alaturi...Omu,de fapt...la munca,sunt sufletul cancelariei.ma suna colegii sa vin mai repede,sa i fac sa rada.si ei stiu ce se intampla.dar acolo sunt alta.acasa sunt eu.nu ma vede nimeni.nici eu nu stiu cum pot sa fiu asa la munca. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #1748 2016-09-09 15:30:22
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Sonia nici eu nu stiu cum...dar rad mult, glumesc. A inceput cumnata-mea sa ma intrebe ce facem cu "averea", i-am zis ca o sa traiesc eu 100 de ani, asa, sa nu se mai gandeasca ei la "averea" mea evident, toata discutia a fost in gluma. Ultima oara a fost editat de ElenyR (2016-09-09 15:33:39) "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|