|
Nu esti logat.
Am o intrebare pt. doctoreassa#1 2007-01-14 20:41:02
am o intrebare pt. doctoreassaEu am inceput sa iau yasmin din iunie 2006, pana pe 12 ianuarie 2007(cd am luat ultima pastila),iar acum sunt in cele 7 zile de pauza. Totusi m-am gandit sa fac si o pauza de o luna sau doua, pt ca doctoru mi-a zis ca asa este bine pt organism. As dori totusi sa stiu dc in aceste zile de pauza normala(cea de 7 zile intre 12ian - 19ian)chiar dc dupa aia nu mai incep o noua folie, pot sa am rap. sexuale neprotejate(fara sa fol. prezervativ). Ultima oara a fost editat de alyy (2007-01-15 15:47:17) Offline #2 2007-01-14 20:42:35
Re: am o intrebare pt. doctoreassada in cele 7 zile de pauza esti protejata.apoi nu,din ziua in care trebuia sa incepi noua folie.eu nu inteleg totusi dc unii medici recomanda pauza...in fine...daca am gresit sa ma corecteze cineva please Offline #3 2007-01-14 20:44:05
Re: am o intrebare pt. doctoreassaChiar daca nu sunt doctoressa,imi permit sa-ti spun ca nu ai nevoie de nici o pauza,doar daca vrei sa renunti de tot la ele sau vrei un bebe.Si eu consider ca esti protejata si atunci(fetele o sa ne contrazica pe mine si pe Mika daca nu e asa Ultima oara a fost editat de Mandy (2007-01-14 20:44:47) Offline #4 2007-01-14 20:56:04
Re: am o intrebare pt. doctoreassaasa e cum s-a scris mai sus.nu e nevoie de pauza pt a-si reveni organismul.cand o sa incepi pastilele o sa trebuiasca sa te acomodezi iar cu ele...si corpul tau la fel.pot apare dereglari hormonale. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #5 2007-01-14 21:04:35
Re: am o intrebare pt. doctoreassanu e nevoie de pauza....pauza doar cand vrei bebe...nu-ti afecteaza org ba chiar dupa ce te lashi de ele ovarele tale se trezesc la viata si se maresc in dim devin dureroase...nimik placut...nu-ti fac rau anticonceptionalele...eu am luat 5 ani siu sunt perfect sanatoasa Offline Publicitateloading...
#6 2007-01-14 21:53:01
Re: am o intrebare pt. doctoreassace am de corectat la ce au zis fetele e ca, daca hotarasti s afaci pauza, esti protejata pana in prima zi de menstruatie. Nobody home Offline #7 2008-04-30 16:06:24
Re: am o intrebare pt. doctoreassabuna ,, in pauza de 7 zile am fost nevoita sa iau antibiotice , duminica la pranz am luat ultima ampicilina (12 pastile), ieri am inceput folia de yasmin : trebuie sa ma protejez pana cand iau 7 pastilute, SAU nu ? Offline #8 2008-04-30 16:10:47
Re: am o intrebare pt. doctoreassadaca ai luat antibioticul strict in perioada de pauza nu e nevoie de protectie suplimentara... happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-05-01 09:14:02
Re: am o intrebare pt. doctoreassapana in luna ianuarie am luat frecvent novinette,in februarie am stopat,iar in martie am reluat.Deci in aprilie trebuia sa-mi vina menstruatia pe 07 si...nu a venit.In urma acesteia am si niste dureri in sanul drept.Oare oprirea anticonceptionalelor este efectul? Am facut 2 teste de sarcina-NEGATIVE Offline #10 2008-05-01 09:16:54
Re: am o intrebare pt. doctoreassamergi la un medic,eventual la o ecografie..asa am patit si eu cu sanul stang..dar nu aveam nimic Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #11 2009-03-19 16:00:56
Re: am o intrebare pt. doctoreassade ceva timp sunt tot bolnava.am avut cistita si am avut tratamente cu antibiotice zanocin,ovule (poliginax si inainte cu cervugid),urinex,tinizol si exact cand am terminat tratamentul asta am avut probleme cu amigdalitele si am luat alte antibiotice ospen,eritromicina,eurespal...bineinteles prescrise de medic. in urma cu 6 zile am inceput sa iau anticonceptionale logest cand ar fi fost normal sa fie prima mea zi de ciclu.dar nu cred ca a fost un ciclu regulat.m-a tinut doar 2 zile si foarte foarte putin iar lichidul nu era rosu cum ar fi normal ci maroniu. am avut ultimul contact sexual neprotejat acum 13 zile si nici nu aveam tratamentu cu ac. acum nu stiu ce sa zic? de ce nu mi-a venit ciclul? sunt oare insarcinata sau poate fi din cauza excesului de medicamente din ultimul timp? mai am 15 zile pana termin blisterul cu ac si mi-e frica ca la pauza de 7 zile nu o sa imi vina sad( am folosit metoda naturala de protectie....coitul intrerupt dar totusi mi-e frica sad( se poate totusi sa mi se fi dereglat din cauza antibioticelor sau ac sau mai probabil sunt insarcinata? va rog ajutatima Offline #12 2009-03-19 16:03:36
Re: am o intrebare pt. doctoreassacoitul intrerup nu e tocmai o metoda sigura, eu una zic ca nu era menstruatie dac era maro si a tinut 2 zile era spoting.... cand trebuia sa iti vina menstra? Ultima oara a fost editat de oana16 (2009-03-19 16:04:27) Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #13 2009-03-20 00:06:18
Re: am o intrebare pt. doctoreassa
trebuia sa-mi vina in data de 10 astazi mi-am facut un test de srcina si a iesit negativ dar nu stiu de ce tot mi-e frica Offline #14 2009-03-20 00:43:59
Re: am o intrebare pt. doctoreassaca sa inteleg mai bine...tie ti a venit menstra...ai inceput cu pilulele si apoi brusc s a diminuat? happy with him...inlove with him... Offline #15 2009-03-20 11:24:11
Re: am o intrebare pt. doctoreassami s-a zis ca as avea o rana p col,nu mare,sa nu ma ingrijorez,dar sa imi faca o colcoscopie(sau ceva de genu) si eventual un hpv.nu am inteles nimic de la doctora dar ea m-a speriat sigur.ce inseamna asta?multumesc Offline #16 2009-03-20 12:28:44
Re: am o intrebare pt. doctoreassaingerash citeste regulile si nu mai intreba acelasi lucru la 2 topicuri...ranade col este o leziune prezenta la nivelul colului provocata de cele mai multe ori de o infectie...aici gasesti mai multe info http://forum.anticonceptionale.ro/t1025 … e-col.html happy with him...inlove with him... Offline #17 2009-03-20 12:54:17
Re: am o intrebare pt. doctoreassa
da mi-a venit din data de 12,eu am inceput sa iau ac crezand ca este mesntra si cand colo a fost spoting.ma ingrijoreaza foarte tare ca nu mi-a venit. sa fie oare din cauza excesului de medicamente din ultimul timp? nu am mai avut niciodata probleme de genul acesta,iar testul de sarcina mi-a iesit negativ Offline #18 2009-03-20 21:08:46
Re: am o intrebare pt. doctoreassaBună tuturor, Offline #19 2009-03-20 21:09:40
Re: am o intrebare pt. doctoreassaadela, eu zic sa mergi la medic si sa iti dea el tratament. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|