homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 39-75

#1407 2016-08-31 10:57:49

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 39

neatza

super  cris, ca s-a acomodat asa repede,bravo....

geo, si la noi tot cam asa, dar erau multi si necasatoriti, la care a trebuit sa ne ducem dupa, au aparut si botezurile, la unii chiar cate doua, si se aduna.

9 ani de copilarie ....

#1408 2016-08-31 11:14:02

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

geo, daca as face acum nunta, fix ca voi as face, doar prietenii apropiati, fara atata zarva. Dar eram mica si prostuta cand m-am maritat lol am facut ce a zis soacra'mea..

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1409 2016-08-31 13:39:37

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

da, si la noi am fost apoi la toti prietenii si la botezuri rotfl dar nu au fost toate odata lol

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#1410 2016-08-31 14:04:15

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Neața wave
La mine e la ordinea zilei sa nu cunosc mirii lol

Cris, ce dulce hjarta

Cris, cum e vorba aia? Da-mi mintea de acum și anii de atunci wink

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1411 2016-09-01 08:51:09

cris8
Insomniac member

Neata,

maje, chiar asa e smile

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

Publicitate

loading...

#1412 2016-09-01 08:54:01

majestik
Addicted member

Neata wave
Fetelor, copiii au o perioada in care mint?
Pentru ca Eduard a zis 2 lucruri, pentru mine importante, care nu sunt adevarate. Sambata mi-zis ca soacra mea l-a făcut "botos", dar femeia zice că nu e adevarat, chiar am vazut ca a fost deranjata de faptul ca întrebat-o sotul dacă i-a zis asa, si ieri, ca mami il trage de mot dacă nu e cuminte si sa nu zica parintilor lui.. Ceea ce mami a zis ca nu e adevarat.
Pana acum ce a vorbit nu a fost minciuna..dar nah..o fi vreo perioada nustiu

#1413 2016-09-01 09:02:15

adinagrig
Insomniac member

neatza

da, sa stii ca au ...nu stiu exact sa-ti zic cat tine, la noi a aparut mai tarziu dupa 4 ani, dar la fel o prind ca minte, stiu 100% ca acel lucru nu e adevarat, pana la urma o fac sa recunoasca , ii zic,, te mai intreb odata, gandeste-te bine inainte sa-mi dai rapsunsul,, si in final recunoaste ca a mintit,...bine asta nu a fost din prima, ci dupa primele minciuni, in care i-am demostrat ca a mintit, m-am suparat pe ea, si nu am comunicat vreo cateva ore, doar asta strictul necesar, stia ca sunt suparata din cauza mincinii a zis ca nu mai minte, dar tot a mai facut-o, insa ulterior aplic ce am scris mai sus.I-am explicat ca, mintitul si furatul sunt cele mai rele lucruri si mereu ii repet, acum stie si ea si mi le zice din start big_smile .

9 ani de copilarie ....

#1414 2016-09-01 10:22:03

majestik
Addicted member

Am  înțeles , Adina. Of, eu mă super-oftic atunci când sunt mințită...

#1415 2016-09-01 12:40:06

GeoGeo
Hero member

neata mamici smile

adina, va pregatiti de scoala ? smile

#1416 2016-09-01 16:04:32

cris8
Insomniac member

Fetelor, sunt tare bucuroasa. M-a sunat educatoarea fetei mele, eu stiam ca de azi vine din concediu dar ea mi-a zis ca a venit de ieri. Mi-a laudat-o mult, mi-a zis ca este un copil minunat, ca este foarte cuminte, rabdatoare si are un vocabular extrem de bogat pt varsta ei. Ca este foarte vesela si tonica si foarte interesata de activitati. A crescut inima in mine. smile
Mi-a placut f mult de ea la telefon, a zis ca daca pot sa trec pe la gradinita sa ne vedem (eu oricum aveam de gand sa fac asta) sa mai vorbim de fata mea, sa ii povestesc mai multe despre ea. smile A zis sa stau linistita ca s-au distrat grozav, nu a avut fetita nici cea mai mica problema ca a venit ea care e o persoana noua.. Mi-a zis ce au facut azi, ce a mancat fata, mi s-a parut f frumos ca m-a sunat sa vorbim.

M-am agitat eu la inceput ca eram speriata de acomodare si ca erau cam dezorganizati pe vara, cu doamnele mai mult in concediu.. dar acum sunt super multumita de gradinita, fetita mea se duce fericita zilnic, deci nu-mi pot dori mai mult.

Chiar ma gandesc ca la inceput cand ma panicasem eu imi trecea prin cap sa caut alta gradinita, dar m-ati sfatuit sa am rabdare si sa le acord timp si lor si fetitei... si va multumesc pt sfaturi, ati avut mare dreptate. puss

#1417 2016-09-01 16:36:13

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

ai vazut cris? ... balesc si eu la gradinita aia dar pot spune ca am cam rezolvat-o si noi .. l-am mutat la alta grupa si deodata am un alt copil ... asculta, lucreaza, e intelegator ... si doamna stie sa imi spuna si parti bune si mai putin bune cu zambetul pe buze si fara sa acuze pe nimeni ... de ex mi-a apus ca se descalta si isi ia papucii in maini .. si ca ea ii spune sa se incalte ... dar totul pe un ton frumos, ca o relatare nu vai, vai ce a facut copilul tau... vai vai , cum era pana acum  hjarta

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1418 2016-09-01 16:45:56

adinagrig
Insomniac member

GeoGeo a scris:

neata mamici smile

adina, va pregatiti de scoala ? smile

daaa, sunt in pline pregatiri, am modificat camera, nu e gata, casa e varza, mai am lucruri de cumparat si timpul ne preseaza maxim, caci vinerea viitoare imi vine copilul acasa.
am inca emotii cu doamna invatatoare(nu stiu sigur daca o sa ajunga unde vreau eu), cu after-school-ul...off, e dificil putin startul cred, pana ne intram putin in ritm, apoi  nu cred ca vor fi probleme smile .

voi?

9 ani de copilarie ....

#1419 2016-09-01 17:47:44

GeoGeo
Hero member

ce vrei sa cumperi ? ai o lista ?

noi am luat un birou+scaun si un fel de corp pe post de bilioteca pentru jucarii+jocuri+carti

ghiozdan+penar are . trebuie sa ajung sa fac poza la uniforma pentru a -i face pe comanda si apoi vom vedea dupa ce incepe anul

#1420 2016-09-01 20:24:39

cris8
Insomniac member

cmin, da, aveai dreptate, sunt foarte ok la gradinita smile
ma bucur ca s-a rezolvat si la voi. Da, e mare lucru sa stie educatoarea sa isi faca treaba, constructiv pt copil nu distructiv. O sa vedem si la noi pe parcurs, dar inceputul e promitator, si am un sentiment ca va fi bine.
Fata mea a placut-o mult pe educatoarea ei de cum a vazut-o, si asta ma bucura mult, eu zic ca simt copiii mai bine decat noi..

geo, adina, cand vad ce scrieti ma trec fiori... scoala???? pare asa departeeee... ce fete mari aveti... hjarta

#1421 2016-09-01 21:42:08

als
Sr. member
Inregistrat: 2011-04-26

Buna mamici!
Succes in noul an scolar boboceilor si nu numai!
Si noi ne pregatim de noul an scolar chiar si cu o cura de imunizare! Legat de asta, medicul pediatru mi- a recomandat si pt cea mica vaccinul optional prevenar facut in 4 doze, prima fiind acum la 2 luni. Voi ati facut copiilor vostri? Ce parere aveti? D-ra argumenta ca cea mare sigur va aduce virusi acasa de la gradi iar cea mica este inca prea mica sa lupte cu ei.trebuie sa iau repede o decizie ca sa pot comanda vaccinul in caz ca vreau sa- l folosesc.

mami de fetita mare, Erica-Maria
si surioara mica Ema-Gabriela

#1422 2016-09-01 22:16:58

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

Als si noi o sa.l facem. Dar in doua doze ca am trecut de 1 an. E un vaccin f util. Pacat ca la noi nu se fac si contra meningite. La trei luni fa.i si rotarixul daca ai posibilitatea financiara cu repetat doza doi la 5 luni

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#1423 2016-09-01 22:26:27

als
Sr. member
Inregistrat: 2011-04-26

Asa mi-a recomandat si pediatra, Just. Prevenarul este in jur de 300 de ron, nu? Si Rotarix-ul tot asa?

mami de fetita mare, Erica-Maria
si surioara mica Ema-Gabriela

#1424 2016-09-01 23:05:36

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

Prevenarul e cam atata. Rotarixul nu stiu cat costa ca noi nu am avut voie sa.l facem si nu apucasem sa ma interesez de pret. La precenar a fost criza, acum a reaparut in farmacii. La bucuresti am inteles ca este la farmacia tei. Ai grija cum il transporti, trebuie 2-8 grade, daca il ti in frigider acasa sa nu.l pui pe usa, il pui pe raft mai in spate si sa nu pui mancare pe langa el. Cel mai optim e sa te intelegi la farmacie sa.l platesti si sa.l pastreze la ei, eu asa amfacut de fiecare data. Medicul vostru are vaccinul de 2 luni? Ca si ala e cu lipsa, pauza...a aparut hexacima in farmacii, dar costa 280 lei. In retelele helpnet am vazut. Guvernul se lauda ca.l aduce si la medici luna viitoare. Infanrixul daca optezi pt el in loc de hexacima nu este nici in farmacii, se aduce pe comanda din germ la 109 euro

La tei arata pretul la rotarix 235 lei

Ultima oara a fost editat de just_me29 (2016-09-01 23:08:18)

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#1425 2016-09-02 09:10:48

cris8
Insomniac member

Neata fete,

i-am facut si eu fetei inainte de a incepe gradinita dar Synflorix in loc de Prevenar. Noi am facut doar o doza pt ca suntem maricele. Si eu cred ca e util acest vaccin.

als, eu in locul tau i l-as face celei mici, daca surioara merge la gradinita. Eu i l-am facut asa tarziu pt ca nu am dus-o in colectivitate pana acum si nici surioare mai mari nu avem. smile
si eu i-am facut si Rotarixul la 3 luni si 5 luni.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.