|
Nu esti logat.
Profilul Torch difera de la o clinica la alta?#1 2016-05-04 14:05:02
Profilul Torch difera de la o clinica la alta?Buna tuturor! Offline #2 2016-05-04 15:08:20
Re: Profilul Torch difera de la o clinica la alta?In mod normal e aceeasi analiza. La mine in oras se efectuează gratuit pt gravide la sputalul de boli infectioase si la centrul de donare s?nge. Sunt acolo cabinete de monitorizare gravide unde se merge cu bilet de la medic plus h?rtie de la lucru ca sunt plătite contributiile la sănătate. Sa te interesezi de acest aspect. E program National. La spitalul din orasul judet de unde locuiesti sigur se face. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #3 2016-05-04 15:28:01
Re: Profilul Torch difera de la o clinica la alta?Multumesc mult pentru informatie ! Mi-ati fost de mare ajutor. Chiar nu stiam unde sa intreb de ce e diferenta asta asa mare de preturi, ce e diferit. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|