|
Nu esti logat.
Unde va place sa fie ejacularea...?!?#1 2016-07-13 14:19:36
Unde va place sa fie ejacularea...?!?Am cautat un astfel de subiect si eu sincer nu am gasit si as fi curios de parerile fetelor de pe aici dar si a baietilor legat de locul unde va place sa fie ejacularea. A fi OM e lucru mare... Offline #2 2016-07-13 14:42:19
Re: Unde va place sa fie ejacularea...?!?in vasul de toaleta si tras repede apa ca sa fie sigura treaba. cine stie pricepe ce am vrut sa zic. unii pamanteni chiar se plictisesc! Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #3 2016-07-13 15:30:25
Re: Unde va place sa fie ejacularea...?!?
A fi OM e lucru mare... Offline #4 2016-07-13 20:05:32
Re: Unde va place sa fie ejacularea...?!?Mai exista un topic pe subiectul acesta http://forum.anticonceptionale.ro/t2806 … ulati.html "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|