homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Simptome neobisnuite, posibila sarcina?


#1 2017-05-23 11:54:27

Kenz
Membru
Inregistrat: 2017-05-23
Mesaje: 3

Simptome neobisnuite, posibila sarcina?

Buna ziua, am 20 de ani iar iubitei mele ii intarzie ciclul foarte mult, in momentul de fata s-a facut aproximativ 1 saptamana si jumatate de intarziere. Inainte de a va spune parerea tin sa descriu situatia mai in detaliu. Am avut relatii sexuale imediat dupa terminarea ciclului timp de 2 zile, dupa am plecat si de atunci nu a mai fost cazul. Ciclul ei este unul foarte neregulat, intarzierele de 1-3 saptamani sunt valabile mereu, s-a intamplat sa vina si la doua luni, asa a fost dintotdeauna iar medicii i-au spus in trecut ca asa functioneaza organismul ei, deci pana acum teoretic nu se prezinta un motiv prea mare de ingrijorare. Facem sex neprotejat si termin afara (am facut asta si cu fosta prietena timp de 5 ani fara niciun eveniment). Sunt sigur ca nu am facut nimic gresit nici de aceasta data m-am controlat ca de obicei. Motivul pentru care incep sa devin speriat este pentru ca de 3 zile acuza o durere de spate foarte mare, aparuta din senin iar astazi dimineata pentru prima data i-a fost greata si a vomitat (dupa ceva nopti dormite foarte putin din cauza facultatii, si nemancat, acestea sunt motivele pe care le spune ea). Nu acuza niciun fel de durere a burtii, doar sanii la atingere. Din spusele ei sunt simptome perfect normale pe care le experiemnteaza mereu inainte de ciclu (durerea de sani, si faptul ca nu o doare burta, spune ca nu e valabil mereu sa o doara). Greata de azi dimineata m-a speriat tare si as aprecia unele pareri sa stim ce e de facut. Noi pana acum am stabilit ca dat fiind ca ii intarzie mereu foarte mult, daca nu ii vine si se face o intarziere de 3 saptamani vom face un test.
Orice raspuns este binevenit mai ales din partea persoanelor cu o eventuala experienta.
Va multumesc.
PS: Am uitat sa precizez ca imediat dupa terminarea ciclului si dupa terminarea actelor sexuale a urmat timp de 5 zile un tratament cu ovule. E posibil ca acestea sa fi influentat ciclul si sa-l fi dereglat astfel provocand intarzierea menstruatiei?

Offline

 #2 2017-05-23 11:59:31

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21
Mesaje: 126899

Re: Simptome neobisnuite, posibila sarcina?

Pana nu face un test nu putem ghici, simtpmele premenstruale si cele de sarcina sunt oricum asemanatoare... sa faca acum testul, de ce ar astepta 3 saptamani ??
Ovulele nu influenteaza menstruatia

Online

 

#3 2017-05-23 12:07:30

Kenz
Membru
Inregistrat: 2017-05-23
Mesaje: 3

Re: Simptome neobisnuite, posibila sarcina?

Ea este foarte linistita si spune ca nu e motiv de ingrijorare. Eu sunt plecat din tara la facultate si ajung inapoi sambata aceasta. Ea a spus ca nu simte nimic neobisnuit si ca daca nu ii vine pana ma intorc va face unul de indata ce vin eu. Nu pot sa o conving sa il faca pana atunci se pare ca. Ce as dori eu sa stiu este cat de mare ar trebui sa fie motivul meu de ingrijorare. Am relatii sexuale de genul de ceva ani si niciodata nu am avut evenimente. Insa in cazul ei pe langa ciclul foarte dereglat problema m-a pus mult pe ganduri greata si vomitatul de azi dimineata, precum si durerea mare de spate. Oricare alte simptome pe care le am intalnit pe net se pare ca nu sunt prezente (ameteala, pofte, mers des la baie, temperatura ridicata in zona abdominala etc.)
Am calculat astazi se fac exact 10 zile de intarziere. In mod normal ii intarzia si 20-25 zile. (relatii sexuale avem de relativ putin timp).

Ultima oara a fost editat de Kenz (2017-05-23 12:09:18)

Offline

 

#4 2017-05-24 09:19:11

Kenz
Membru
Inregistrat: 2017-05-23
Mesaje: 3

Re: Simptome neobisnuite, posibila sarcina?

As mai putea primi vreo parere va rog? Azi dimineata iarasi i-a fost greata.

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.