homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nefrocalcinoza


#1 2017-05-30 09:30:33

Ira
Membru
Inregistrat: 2017-05-30
Mesaje: 2

Nefrocalcinoza

La inceputul anului m-am confruntat cu o infectie urinara de care am scapat dupa 14 zile de tratament cu antibiotice. Din cauza ca dupa tratament aveam o senzatie de disconfort in zona pelvina am facut o ecografie abdominala din care a reiesit ca am nisip la rinichi, nefrocalcinoza si inflamatie pelvina. Medicul de familie mi-a spus ca pentru nefrocalcinoza nu exista tratament, iar pentru nisipul la rinichi mi-a recomandat sa beau multa apa. Nu mi-a dat trimitere la nefrolog. Urmeaza sa merg la ginecolog ca sa aflu ce e cu acea inflamatie. Pe mine m-ar interesa sa aflu mai multe informatii despre nefrocalcinoza. Cum sa fac astfel incat sa stopez evolutia bolii? Trebuie sa renunt complet la produsele lactate sau e ok sa  consum spre exemplu un iaurt o data sau de doua ori pe saptamana? Ce fel de apa se recomanda pentru problemele pe care le am? Inainte consumam apa imbuteliata cu un continut ridicat de calciu. De cand am aflat ca am nefrocalcinoza beau apa de la robinet pe care o pun in sticle fara dop si o las peste noapte ca sa se elimine clorul din ea.

Ultima oara a fost editat de Ira (2017-05-30 09:34:19)

Offline

 #2 2017-05-30 10:02:20

daenarys14
Insomniac member
Inregistrat: 2016-05-19
Mesaje: 6134

Re: Nefrocalcinoza

Eu zic sa mergi sa repeti ecogeafia si sa vorbesti cu un urolog si endocrinolog.nefrocalcinoza aparesi datorita unui exces de hormin paratiroidian deci poate nu strica sa investichezi asta si nivelul de vitamina d si magneziu.tratament alopat nu exista din cate stiu pt efectiunea asta.

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.