|
Nu esti logat.
Uter retrovers si ovare mari micropolichistice#1 2017-06-14 11:07:06
Uter retrovers si ovare mari micropolichisticeBuna ziua, fetelor ! Sunt noua pe forum si as avea o întrebare: am uter retrovers si ovare mari micropolichistice ... credeți ca exista riscul sa nu pot concepe un copil ? Am fost la ginecolog si mi s-a zis ca va fi greu sa concep un copil si momentan mi s-au dat anticoncepționale pentru a încerca din nou sa scap de chisturi ...dupa care o sa mi se dea un tratament pentru ovulatie. Mi s-a zis ca peste vreo 2 ani sa încep încercările de a avea un copil dar eu imi doresc mai repede ... sunt curioasa daca mai are cineva aceeași problema... Offline #2 2017-06-20 18:53:09
Re: Uter retrovers si ovare mari micropolichisticeovarele mari micropolichistice ar putea avea si un fond inflamator (raceala cronica sau - nu stiu sigur - infectie care ar duce la inflamare pelvina). Ultima oara a fost editat de jeannie (2017-06-20 19:07:41) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|