homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vaginoza


#1 2017-07-16 12:23:52

Danaba
Membru
Inregistrat: 2017-07-14
Mesaje: 0

Vaginoza

Buna dragelor,

De 5 luni ma lupt cu o vaginita recurenta care se incapataneaza sa ramana lipita de mine.
La prima vizita la ginecolog am fost diagnosticata cu o vaginita bacteriana, mi s-a prescris Klion 10 zile, Tinizol 500mg doza unica ambii parteneri cu repetare dupa o saptamana si Viviflor.  Dupa tratament, in prima saptamana de ovule Viviflor, vaginita a reaparut.. Am mers iara la ginecolog si mi s-a prescris Atrican 7 zile ambii parteneri, Klion 10 zile si Gynophillus. Acceasi situatie dupa terminarea tratamentului cu Klion, inca era acolo nesuferita. Frustrarea mea e ca și eu și partenerul am urmat cu strictețe tratamentul, dar după primul contact sexual de la tratament, flora mea o ia razna..
Revenind, a 3 a vizita la ginecolog, aceeasi problema, vesnica vaginita. De data aceasta tratament cu cervugid 12 zile, partner Tinizol, si eu Gynophilus dupa ovulele cervugid.
Toate bune si frumoase pana aseara, asta fiind a 2 a saptamana de Gynophilus. Mirosul disparuse, inflamatia si durerile la fel. Aseara dupa contact a inceput sa imi curga o secretie branzoasa alba fara miros, am usturimi si vulva inflamata. In secretie am observat si putin sange, chiar daca menstra am avut o acum 2 saptamani.
Nu stiu ce sa mai fac si unde sa mai merg sa scap o data de problema asta. Ma puteti ajuta cu un sfat, um ginecolog bun in bucuresti ? Ati avut vreuna o experienta asemanatoare, ce anume mai e de facut ?
Cum pot sa amelioreze usturimea pana ajung iar la ginecolog?
Multumesc fetelor!
D.

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.