homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Depresie prenatala


#1 2017-07-31 10:20:59

acapatan
Membru
Inregistrat: 2017-07-31
Mesaje: 1

Depresie prenatala

Buna,

Daca acest subiect a mai fost abordat si de catre alte persoane, imi cer scuze ca il deschid din nou, dar nu am gasit nimic asemanator in forum.
Am 30 de ani si sunt insarcinata in 6 saptamani. Desi nu pot spune ca este o sarcina nedorita, pot afirma ca este o sarcina surpriza. Am aflat de sarcina in urma cu o saptamana si sunt in continuare in stare de soc. Problema mea este ca nu simt nici cel mai mic entuziasm fata de aceasta sarcina, sunt speriata ca viata mea se va schimba radical. Aveam un stil de viata destul de activ, cu multe iesiri, fara prea multe griji si sunt terifiata ca toata atentia mea nu va mai fi indreptata spre propria-mi persoana, ci catre bebelus. Mai mult decat atat, imi este foarte greu sa imi imaginez un bebelus in casa. Stiu ca suna si sunt foarte egoista si nu imi e neaparat rusine cu asta, stiu si ca poate am o forma usoara de depresie prenatala si intentionez sa contactez un psiholog, insa as vrea sa stiu daca sunt mamici care au avut aceeasi stare emotionala ca si mine si daca au reusit sa treaca peste. Se schimba ceva pe parcursul sarcinii sau dupa nastere? Pot deveni incantata de sarcina?Ma pot bucura de existenta copilului in viata mea? Imi este teama, de fapt, ca poate nu imi doresc acest copil si decat sa fiu o mama frustrata care nu face nimic cu placere in casa, mai bine nu sunt mama deloc.

Multumesc

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.