|
Nu esti logat.
Unghii si par#1 2007-01-17 15:04:09
unghii si parMai fetelor voua va cresc repede unghiile? Ale mele zici k dorm. Eu imi tai unghiile scurt de 3 ori pe an si asta pentru k nu cresc. Adik sa nu credeti k dak le tai asa rar inseamna k am copite, din contra sunt potrivite doar le mai scurtez k sa nu mai fie exfoliate atunci knd sunt. Dar cresc greu, la fel si parul. Exista ceva pentru asta, sa faca sa creasca mai repede unghiile si parul? Mersi Offline #2 2007-01-17 15:13:55
Re: unghii si parsi mie parul imi creste cam greu nu stiu de ce in skimb am unghiile destul de lungi...cine le vede spune k sunt destuuulll de mari si k nu s-ar descurca cu ele, dar fara unghii park imi simt mana aiurea, pare mai slaba si mai finutza cu niste unghii lungutze pentru par recomand masca cu ulei de masline banana si ou( asta ti-o faci akasa cu mixerul de fiecare data cand faci baie)...am auzit k e bun pentru intarire si crestere, si de asemenea pastile de la harmony line ( beauty hair se numesc) sunt bune pt caderea parului dar si pentru accelerarea cresterii , iar pentru unghii , eu la 2-3 saptamani bag unghiile in ulei de bucatarie incins( adik sa suporti nu sa te capeti cu arsuri )...nu se mai exfoliaza si devin mai tari, nu se mai rup cu una cu doua Offline #3 2007-01-17 15:16:45
Re: unghii si parmie mi-ar place sa nu imi creasca unghiile asa de mult cum imi cresc k nu imi place sa le tai http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #4 2007-01-17 18:48:30
Re: unghii si parbuna . mie pparul mi se pare ca nu imi creste . dar eu cred ca se deterioreaza si se rupe si din cauza asta nu imi dau seama daca a mai crescut. Offline #5 2007-01-17 18:55:20
Re: unghii si parmda... de par nu imi dau seama daca imi creste sau nu pt k ma tund mai tot timpu http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline Publicitateloading...
#6 2007-01-17 20:53:01
Re: unghii si parmie imi cresc si unghile si parul f mult. mie imi cam place sa ma ''joc'' cu mainile in apa(sa spal pahare e placerea mea) si am auzit ca de la apa cresc mai repede(unghile). cat despre par,abia astept sa creasca,l-am avut f lung si m-am tuns la insistentele iubitului meu(intemeiate, ca era par peste tot)si acum imi cam pare rau,ca era tare fain ca-i ondulat si des,dar asat e...creste el. Offline #7 2007-01-17 20:55:36
Re: unghii si parmie mi-ar fi plakut foarte mult sa am parul cret.si din aceasta cauza trebuie sa mi-l tot dau cu fixativ ca sa se aranjeze cum imi place. din aceasta cauza am si matreata de care scapi destul de greu. nasol. Offline #8 2007-01-17 21:32:30
Re: unghii si par
din ce stiu eu ce ai tu nu e matreata. e fixativ uscat. eu asta am avut dupa ce am folosit fixativ cu multi ani in urma cand am fost nasa. ma rog, nu am folosit eu ci coafeza, ca sa stea spicul frumos...dar a doua zi cand mi-am despletit parul ziceai ca nu mi-l spalasem de un secol desi facusem baie cu o seara inainte si era plin de punctulete albe, eu neavand matreata, de la fixativul uscat. punctulete care s-au dus dupa spalare. si aveam parul pana mai jos de brau-jumatatea partii dorsale, scuze de exprimare dar chiar nu stiu cum s-a zic altfel. Ultima oara a fost editat de mildangel2006 (2007-01-17 21:33:27) Offline #9 2007-01-17 21:42:17
Re: unghii si parai vrea sa ai par ondulat?facem schimb? e greu de aranjat,uneori ma satur de mine . Offline #10 2007-01-20 14:44:55
Re: unghii si parela_is_sweet si eu la fel am unghii destul de lungi si fara unghii parca nu sunt eu.parul imi creste greu,il scurtez de 2 ori pe an sa nu suport sa-l am despucat sau ars(de la placa ).mika-le e un ulei pt accelerarea cresterii unghiilor la oriflame la folosit o prietena de-a mea, si a fost foarte multumita.se aplica in jurul unghiei,merita sa incerci,zic eu expect the worst , hope for the best! Offline #11 2007-04-02 12:43:01
Re: unghii si param o intrebare, si m-as bucura sa gasesc si o solutie Offline #12 2007-04-02 13:40:46
Re: unghii si parsi eu am o problema, dar cu unghiile...care se exfoliaza, se rup... tin minte ca asta-vara le aveam lungi si rezistente, dar acum...ma intreb daca ar putea avea legatura cu anticonceptionalele, e posibil sa duca la pierderi de calciu? sau de la ce sa fie?.. eu am oricum de cand eram mica o lipsa de calciu nu stiu ce sa fac, pt ca imi place sa-mi tin unghiile lungi, dar nu reusesc deloc Just like a tattoo I'll always have you... Offline #13 2007-04-02 13:45:53
Re: unghii si parpe mine m-a ajutat mult un lac de unghii de la avom. nu mai stiu cum ii zice. dar stiu ca e ceva de ganul "lac pt intarirea unghiilor". si daca dadeam cu oja peste el nu mi se ingalbeneau unghiile. Nobody home Offline #14 2007-04-02 13:50:22
Re: unghii si parms mult, o sa-l incerc si p-asta mai ales ca ma dau ff des cu oja si am si problema cu ingalbenitul unghiilor Just like a tattoo I'll always have you... Offline #15 2007-04-02 16:15:13
Re: unghii si parMie imi cresc ambele repede asa a fost mereu si nu le fac nimic in mod deosebit, la par ma tund cam o data la 2-3 luni, iar unghiile mi le fac cam de 2 ori pe luna, iar pe unghii imi mai dau eu cu un lac pt prevenirea exfolierii si ruperii unghiilor de la avon, dar nu mi se pare grozav, tot se mai exfoliaza cand cresc mai mari. #16 2007-04-05 12:05:45
Re: unghii si parstie cineva un lac pt unghii crapate si exfoliate incat sa le pot pastra si eu luuungi.le am taiate "baieteste" si tot mi se rup,e groaznic In Romania mama prostilor este gravida tot timpul Offline #17 2007-04-05 12:10:48
Re: unghii si param auzit ca uleiul de porumb e bun pt unghii sa stai cu unghiile bagate in ulei vreo jumatate de ora #18 2007-04-05 12:51:09
Re: unghii si parPentru rezistenta unghiilor se spune ca ar fi ok sa le tii cateva minute in ulei caldut.....si eu am aceeasi problema...mi se rup si mi se exfoliaza la greu....o cauza e lipsa de calciu... Offline #19 2007-04-05 14:10:29
Re: unghii si parIeri mi-am cumparat un ulei tratament pt unghii crapate,are multe petale de albastrele in sticluta..ma dau in fiecare zi,chiar de 2 ori pe zi si parca se vad deja rezultatele,suprafata unghiei e mai sanatoasa si neteda...costa dar 6 lei In Romania mama prostilor este gravida tot timpul Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|