homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri orale in sarcina


#1 2017-08-13 15:31:53

AncaMihai
Membru
Inregistrat: 2017-08-13
Mesaje: 0

Dureri orale in sarcina

Bună, de 2 luni de cand am aflat de sarcina am niste vagi dureri in gura, sensibilitate pe cerul gurii, limba e sensibilă pe partea dreapta si încărcată, gâtul e dureros la inghitit si usor roșu. De asemenea sunt perioade când simt mici basicute sau bubite in faringe si pe cerul gurii aproape insesizabile la ochi dar le simt la limba. Din cauza lor nu prea pot mânca si faptul ca nu inteleg ce am am devenit ffff stresata.am consultat medici ORL, dentisti, care fiecare au zis ba ca e faringita .ba ca nu se vede nimic deosebit. M au tot plimbat de la unu la altul ca am picat intr o stare anxioasa.cabd citesti pe net te sperii cand vezi numai cancer.investigatii amănunțite nu prea am voie să fac si sunt blocată asa.pana si ganglionii cervicali sunt ușori măriți cu caracter inflamatoriu după spusele medicului.analize de sânge sunt bune inclusiv vsh. Febra nu fac.
Ma puteti ajuta cu ceva idei despre ce ar putea fi? Piate ati trecut prin asa ceva.m ar ajuta enorm o vorba buna si un sfat. Multumesc

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.