homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerari intermenstruale


#1 2017-09-07 19:47:12

laruk
New member
Inregistrat: 2010-08-06
Mesaje: 36

Sangerari intermenstruale

Buna,

Am cautat un subiect pe problema mea, dar nu am gasit efectiv. Doar ceva asemanator... partial.
Asa ca, am ales sa scriu un subiect nou si sper sa nu deranjez.

Acum cateva luni am luat pilula de a doua zi. De atunci, cu o saptamana inainte de menstra si inca o saptamana dupa am aceste sangerari maronii/sangerari intermenstruale/spotting sau cum se numesc. O luna-doua am zis ca poate e o dereglare hormonala de la pilula in cauza, dar deja e a patra luna cred si nu mai suport aceste sangerari. Chiar asa sa ma fi dereglat sau poate sa fie si o alta cauza (rana, hpv etc)?
Acum 1 an am intrerupt anticonceptionalele pentru ca avem sangerari intermenstruale. Posibil sa am o sensibilitate la pilule, dupa ani de utilizare, dar .... grater grater grater grater

Si... daca tot sunt pe acest forum, vreau sa ajung si la un medic.
Imi puteti recomanda un medic ginecolog bun, daca se poate la Spital Filantropia (caci stau in zona si imi este mai comod in situatia data).

Multumesc!!

Offline

 #2 2017-09-08 07:00:27

daenarys14
Insomniac member
Inregistrat: 2016-05-19
Mesaje: 5423

Re: Sangerari intermenstruale

Nu stiu din pacate sa iti recomand un medic in filantropia.se poate totusi sa ai o dereglare hormonala din cauza pastilei de a2a zi.mergi la un ginecolog si un endocrinolog eventual.

Online

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.