|
Nu esti logat.
Numai știu ce sa fac#1 2017-10-20 01:21:37
numai știu ce sa facBuna seara !Numele meu este Elena si am 25 de ani,sunt căsătorită de aproape un an si am un bebe de 9 luni ..îl cunosc pe sotul meu de 3 ani ...după ce am rămas însărcinată sotul meu nu mai voia sa facă sex cu mn se întâmpla odată la o luna ..am așteaptă sa nas si sa fim iar ca la început (nici atunci nu se întâmpla Mai mult d 2 ori pe sapt) însă nimic numai e ca la început .sotul meu nu mai face sex cu mine ..o facem o data la 3 sapt si atunci ori bea si se îmbata si facem sex ori o facem si tine un min ,inițial am crezut ca pb e la mn ,am pus câteva kg in sarcina ,am ținut diete drastice sa slăbesc si sa fiu la fel ca imaginea sarcini cu scopul ca o să-mi recapăt sotul ..am slăbit însă nimic nu sa întâmplat ...sotul meu nu imi zice mereu ca e obosit ma pupa de noapte buna si imi intorce spatele..la început luam eu inițitivă însă ma respins de câteva ori urat si acum parca imi este Rușine Offline #2 2018-04-13 11:15:51
Re: numai știu ce sa facÎți recomand să îl atragi tu în dormitor. Poți aduce jucarii noi între voi, îl poți atrage cu afrodisiace sau o lenjerie sexy, sigur îi va plăcea să te vadă așa. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|