homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina sau dereglare hormonala?


#1 2017-11-19 19:43:46

anaaaa
Membru
Inregistrat: 2017-11-19
Mesaje: 1

Sarcina sau dereglare hormonala?

Salutare tuturor! Inainte sa merg la doctor as vrea sa va cer voua parerea legat de un lucru..
Pe 9 octombrie am avut un act sexual (4 zile dup terminarea menstruatiei) in timpul careia din pacate s-a rupt prezervativul. Nu ejaculase, dar ne-am temut de lichidul pre-ejaculator asa ca am luat la 24h postinor2. La cca o saptamana dupa aceea a aparut acea menstruatie falsa care a tinut in jur de 4 zile, alte efecte adverse neexistand. Menstruatia trebuia sa apara pe 1-2 noiembrie dar nu a aparut nici pana astazi. De o saptamana ma dor ovarele si abdomenul ca la menstruatie dar fara sa sangerez.
Ieri insa am observat o sangerare slab cantitativa, care ulterior s-a oprit. De atunci am doar secretii gelatinoase, ca la ovulatie. Destul de apoase si tulburi dar cu consistenta albusului de ou. (Problema este ca m-am mai pacalit odata crezand ca eram la ovulatie si de fapt nu eram.. Si acum sunt putin confuza). Alte contacte nu am mai avut de atunci. Am facut si un test de sarcina care a iesit negativ.
Ce credeti? Sunt insarcinata sau e doar o dereglare cauzata de postinor?

Offline

 #2 2017-11-19 22:51:40

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21
Mesaje: 130296

Re: Sarcina sau dereglare hormonala?

daca testul a iesit negativ nu esti insarcinata, astfel de dereglari sunt din cauza postinorului

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.