homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Contracept M


#1 2017-12-02 10:16:08

edith5
Full member
Inregistrat: 2008-08-11
Mesaje: 129

Contracept M

Neata fetelor! Am si eu mai multe intrebari. De fapt sa va povestesc pe larg iar apoi sa va intreb. Am luat cam 3 luni anticonceptionale Zoely la recomandarea medicului. Toate bune si frumoase, nu am avut nici un simptom negativ sa zic. Totusi cea mai mare problema e ca mi-a scazut apetitul sexual, practic nu mai exista, ca sa nu mai zic ca daca inainte ma umezeam rapid, acum sunt mega uscata. Nu mai vreau sa continuui cu ele din acest motiv. Vroiam sa va intreb ce parere aveti despre contracept m? As vrea sa il folosesc impreuna cu metoda coitus interruptus. Credeti ca e ok? Ma refer pentru datile in care poate scapa foarte putin ca nu reuseste sa iasa la timp, sau ca masura suplimentara pentru spermatozoizii din lichidul seminal. Asigura protectie impotriva sarcinii? As vrea sa il iau fara sa mai merg la medic, in conditiile in care trebuie sa astept 3 ore ca sa intru si sa imi puna 2 intrebari si in 5 minute sa ies din cabinet. Nu am avut probleme medicale, nu sufar de nici o boala, nu fumez, nu am avut nasteri, avorturi, pierderi de sarcina. Ce ziceti?

Aaa si inca o intrebare..fix acum mi se gata cutia de ac, si am avut contact in prima zi(seara) in care am luat pastila inaintiva(pastila o iau dimineata), menstruatia nu mi-a venit, imi vine de abia la a 3 sau a 4 a pastila inactiva. Exista riscul sa raman insarcinata daca am contact neprotejat in perioada asta?
Multumesc!

Offline

 #2 2017-12-02 16:26:45

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21
Mesaje: 137398

Re: Contracept M

esti protejata pana in ziua in care vine menstruatia daca nu incepi alta folie
cat despre contraceptie... ovulele astea au o eficienta de circa 65%, deci mai bine as zice prezervativ

Offline

 

#3 2017-12-08 19:56:18

edith5
Full member
Inregistrat: 2008-08-11
Mesaje: 129

Re: Contracept M

Deci nu e indicat sa folosesc contracept m si coitus interruptus?!
tillfreds

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.