|
Nu esti logat.
Rana pe col?-2#20 2007-01-24 12:51:10
Re: rana pe col?Kristen23, ia-o pas cu pas. E posibil secretia sa fie semn al unei infectii cu transmitere sexuala. Dar e posibil si sa nu fie infectie cu transmitere sexuala. Stai sa vedem rezultatul analizei. In ce priveste rana pe col e posibil sa fie doar o inflamatie(normala in contextul infectiei vaginale) care sa dispara odata ce va fi tratata infectia. Deci eu zic sa astepti rezultatul analizei de secretie si sa vorbim pe baza lui Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #21 2007-02-14 18:30:14
Re: rana pe col?Am gasit mai multe informatii, poate sunt utile pt cineva.. You think you know but you have no idea Offline #22 2007-02-15 10:26:07
Re: rana pe col?doctoressa, am facut o cauterizare in urma cu 3 zile, medicul nu mi-a dat nici un tratament dupa, e vreo problema? nici pansamente, nimic, ma duc doar la control dupa menstruatie. multumesc Nu te exprima niciodata mai clar decit esti in stare sa gindesti. Offline #23 2007-02-15 13:07:24
Re: rana pe col?nu e problema. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #24 2008-02-09 21:25:30
Re: rana pe col?Buna! Am 20 de ani si pe 22 ianuarie a.c. am fost la un control de rutina.Mi s`a depistat o rana pe col si evident, ca am fost sfatuita sa o cauterizez.Mi s`a recoltat secretia,si rezultatul analizelor sunt urmatoarele:FCB : celule epiteliale frecvente,abundenta flora cocobacilara.Cultura vaginala NEGATIVA. Pe al 2lea bilet, scrie ".....(nu inteleg)... inflamator", "fara celule reactive" "Cl 2", banuiesc. Pe 2 feb. am mers la cauterizare.Tratamentul de dupa consta in introducerea ovulelor de 2 tipuri. Primul tip de ovule contine:Furazolidona fort,Nistatin,Metronidazol,Tinctura de propolis,Ulei de catina,Butir cacao,Lactoza.Pe astea mi le introduc 2 seri la rand, dupa care, in a 3 a seara imi introduc alt fel de ovule, ce contin:Estrofem,Vitamina C pic. ,Butir cacao.Deci 2 seri la rand primul tip de ov., a 3a seara al 2 lea tip de ov., si reiau, primul,2 seri ,al doilea tip a 3 seara. In afara de tratamentul cu ovule, in paralel, iau si antibiotice, si anume : nistatina, 2 la 12 h, si doxicilina, 1 la 12 h. Plus, dupa spalarea cu Betadine la suprafata, jos, folosesc Bepanthen plus, dupa care imi introduc ov. AAA! Si mai iau si vitamine ! Eu ce nelamurire am, faptul ca am citit pe multe forumuri ca unele dintre femeile care au trecut prin asta, nu au primit tratament. ca sa n`o mai dau exemplu pe "armine" . Rana mea pe col ...din spusele doctoritzei ar fi fost de 2-3 cm.E mare? ca nu stiu sa apreciez(sau mai bine zis. mi`e frica sa apreciez). Este corect tratamentul? Eu am de gand sa`l respect si dupa 6 saptamani sa merg la control.Iar dupa 2 luni de la cauterizare , pot sa`mi reiau activitatea sexuala.(pe net am mai citit ca dupa 6). vreau o parere in ceea ce ma priveste. Si inca ceva : ce fac cu irigarile ? Avand in vdr ca dna. dr. nu mi`a zis nimic de ele, iar farmacista mi`a zis sa intrerup o perioada. Multumesc frumos ! Scoate intai barna :förvånad: din ochiul tau si atunci vei vedea sa scoti paiul din ochiul fratelui tau ... Offline Publicitateloading...
#25 2008-02-09 21:35:28
Re: rana pe col?de tratament nu stiu ce sa iti spun. faci cum spune dr. mami de minuni Offline #26 2008-02-09 21:45:25
Re: rana pe col?Multumesc pt. raspuns ! Ideea principala : SUNT FOARTE DEZORIENTATA ! :f?rv?nad:...sper sa fie bine ...pana la urma ...o seara buna ! Ultima oara a fost editat de Ina_Ela (2008-02-09 21:45:54) Scoate intai barna :förvånad: din ochiul tau si atunci vei vedea sa scoti paiul din ochiul fratelui tau ... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|