homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cateva nelamuriri!


#1 2018-03-10 14:25:23

ioana198
Membru
Inregistrat: 2018-03-10
Mesaje: 0

Cateva nelamuriri!

bună ziua! eu și prietenul meu avem o relatie stabila. In ultimele sapt. am incercat sa vorbim deschis unul fata de celalalt,sa ne cunoastem corpurile. Ideea este ca mi-a facut sex oral și mi-a băgat degetul mijlociu în vagin(mișcări ușoare "du-te-vin o,sa spun cam 5cm din deget),apoi i-am facut eu lui. Dupa aceea ne-am apropriat si mai mult,dar asta a fost tot "actul"  daca-l pot numi asa. In urmt sapt,am facut cred o infectie urinara,am avut 2 zile in care am urinat f f des si cu putina usturime,dar a mai trecut. Am inteles ca infectia urinara nu se transmite sexual,si asa oricum nu cred ca ar fi avut cum sa mi-o dea el,odata ce nu a fost contact propriu zis penis-vagin,nu?
Mama cred ca a observat ceva si mi-a facut programare la ginecolog pe 15,oricum voiam si eu sa merg. Acum ideea este ca merge si ea cu mine si vreau sa va intreb:
1) Ginecologul este obligat sa-i spuna totul despre mine,sau mama mea trebuie obligat sa stea cu mine,la consult? Lucrurile pe care mi le spune doctorul,pot fi confidentiale?
2) Ginecologul isi v a da seama daca himenul s-a rupt?( tin sa precizez ca n-am avut nici o sangerare,durere)
3)In acest caz daca himenul nu s-a rupt,mai sunt virgina?
4) Doctorul poate sa-mi spuna exact de la ce am facut acea infectie urinara ?
Va rog sa mi raspundeti cat se poate de serios. Multumesc

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.