|
Nu esti logat.
Am pierdut sarcina...cred ?!-5#77 2007-03-21 11:53:32
Re: am pierdut sarcina...cred ?!de ieri am inceput tratamentul cu unasyn - 1 la 12 ore 6 zile pe ciclu. din cate stiu contine ampicilina. problema e ca, la 2 luni de la nastere am racit putin mai puternic si in spital mi s-a dat ampicilina dupa care au urmat scaune cu sange si voma. de la evenimentul respectiv nu am mai luat niciodata ampicilina crezand ca sunt alergica. avand in vedere ca inca nu am avut niciun soc anafilactic, traiesc si scriu inseamna ca atunci au fost medicii tampiti de au dat unui copil de 2 luni ampicilina si ca de fapt nu am nicio alergie? sau ar trebui sa ma opresc din luat si luat altceva? mami de minuni Offline #78 2007-03-21 11:56:32
Re: am pierdut sarcina...cred ?!e posibil sa fi exagerat medicii atunci Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #79 2007-05-09 11:53:33
Re: am pierdut sarcina...cred ?!revin cu niste simptome pe care nu mi le explic...ultima menstruatie am avut-o pe 13 aprilie. in perioada 26 aprilie-3 mai am "prestat" fiind in plina perioada fertila. cam de pe 6-7 mai sanii au inceput sa ma doara. sfarcurile ma ustura. s-au intarit si ii simt mai grei. dimineata la cafea (sunt consumatoarea cronica de cafea) ma ia cu greturi. am o scurgere mai abundenta dar apoasa. ma simt slabita. am o usoara durere in zona pelvisului. toate astea m-ar duce cu gandul la o sarcina daca ar fi trecut mai mult timp de la posibila conceptie. dar in situatia in care urmatoarea menstruatie o astept in jur de 14 mai...ce sa cred? ma dor sanii intotdeauna inainte de menstruatie dar parca niciodata cu 2 saptamani inainte... mami de minuni Offline #80 2007-05-09 11:58:38
Re: am pierdut sarcina...cred ?!sa fi fost(conform calculelor) in jur de 30 aprilie ovulatia....sa presupunem fecundatia tot atunci? si nidatia in jur de 7? Sa mai asteptam.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #81 2007-05-09 12:04:11
Re: am pierdut sarcina...cred ?!asa am calculat si eu...ori 30 ori 1...nu vreau sa ma agit, am luat-o pe toate partile...logice si rationale...deci asteptam mami de minuni Offline Publicitateloading...
#82 2007-05-09 12:05:39
Re: am pierdut sarcina...cred ?!cu pumnii strinsi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #83 2007-05-09 12:27:33
Re: am pierdut sarcina...cred ?!si eu tin pumnii!!!! "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #84 2007-05-09 12:36:20
Re: am pierdut sarcina...cred ?!eu_vreau, Offline #85 2007-05-09 13:51:19
Re: am pierdut sarcina...cred ?!si eu iti tin pumnii stransi sa fie bebe. bafta. Nobody home Offline #86 2007-05-09 14:06:20
Re: am pierdut sarcina...cred ?!merci mult fetili mami de minuni Offline #87 2007-05-09 22:52:55
Re: am pierdut sarcina...cred ?!bafta ana,sa fie un bebe!pe cand cu rezultate sigure? Offline #88 2007-05-10 10:55:47
Re: am pierdut sarcina...cred ?!doctoressa...simt ca o iau razna :( am fost dimineata la facultate si cand am iesit m-a luat o durere mare de burta...am ajuns acasa si pe chilot am observat o pata maronie...daca ma duc acum la dr nu cred sa vada nimeni nicio sarcina cu atat mai mult cu cat nu am facut niciun test ca sa vad daca e plus ca nu cred sa fie pozitiv de pe acum in caz ca sunt insarcinata. am fost jos la farmacie si mi-am luat utrogestan de capu' meu (ca doar nu fac atata scoala degeaba...sper) si am sa iau cate 2 pe zi sa vedem ce se intampla. am nevoie doar de o incurajare ceva, orice ca simt ca innebunesc! n-am mai avut ciclu de 28 de zile de la 13 ani...nu reusesc sa ma linistesc... mami de minuni Offline #89 2007-05-10 11:17:23
Re: am pierdut sarcina...cred ?!e ok...cica in iminenta de avort se recomanda sa le pui intravaginal...sincer, eu le-as lua per os. Tinem pumnii. Cred ca ai procedat corect Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #90 2007-05-10 11:18:54
Re: am pierdut sarcina...cred ?!toate cele bune eu_vreau...tinem pumnii... happy with him...inlove with him... Offline #91 2007-05-10 11:27:30
Re: am pierdut sarcina...cred ?!saru'mana mult...si ce bine ma simteam dimineata...dupa o saptamana de greata...partea mai ciudata e ca a inceput sa ma doara si spatele...doctoressa - inca o intrebare: in cat timp ar trebui sa se opreasca sangerarea daca e sarcina? si daca e menstruatie nu se mai opreste nu? am clei in loc de creier acum... mami de minuni Offline #92 2007-05-10 11:30:53
Re: am pierdut sarcina...cred ?!daca e sarcina se opreste intr-o zi-doua. daca nu e sarcina sau daca e dar e complet compromisa singerarea nu se opreste ci se accentueaza....sincer, eu as lua si ceva contra contractiilor(gen salbutamol) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #93 2007-05-10 11:33:57
Re: am pierdut sarcina...cred ?!saru'mana inca o data! esti buna de pus la rana iau de toate numa' sa fie in regula! mami de minuni Offline #94 2007-05-10 11:48:15
Re: am pierdut sarcina...cred ?!of...tin pumnii foarte strinsi sa fie asa. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #95 2007-05-10 16:33:41
Re: am pierdut sarcina...cred ?!am fost acum si mi-am luat salbutamol de 40. cum sa iau ca sa nu ajung la efectele adverse? ei zic ca 3-4 in crizele astmatice...sa iau doar una? ajunge? mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|