|
Nu esti logat.
Propun reguli despre spalaturi-3#39 2007-02-06 15:34:23
Re: propun reguli despre spalaturi
mie imi era adresata intr? Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #40 2007-02-12 21:23:42
Re: propun reguli despre spalaturias dori si eu sa stiu daca irigatorul inainte de a fi folosit prima oara trebuie fiert in apa pt a distruge microbii? Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #41 2007-03-14 13:33:57
Re: propun reguli despre spalaturi
folosesti cloramina sau iod pt dezinfectare. Offline #42 2007-03-14 15:45:12
Re: propun reguli despre spalaturiMedicul care ti le-a recomandat nu ti-a spus cum sa faci? Doctorita mea ginecolog, de fiecare data cand mi-a dat ovule, mi-a spus sa ma spal in vagin seara, inainte de a-l introduce, iar dimineata doar in exterior, ca sa stea ovulul acolo 24 de ore, fara sa intervii tu. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #43 2007-04-06 13:34:20
Re: propun reguli despre spalaturidar in cazul ovulelor cervirom sunt necesare spalaturile intervaginale? To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline Publicitateloading...
#44 2007-07-10 16:36:38
Re: propun reguli despre spalaturidoctoressa am si eu o intrebare, am fost de asemenea certata de doctorita la care am fost pentru ca nu faceam spalaturi intravaginale si din cauza asta am avut ceva probleme cu o rana pe col, care mi-a zis ea ca e din cauza igienei si a mai multor chestii. acum iau tratament cu cervugid (dupa ce am cauterizat rana la 6 sapt am fost si mi-a dat acest tratament) si mi-a zis sa ma spal riguros in fiecare seara inainte de a pune ovulul, insa acum nu mai stiu daca trebuie spalaturi in interior sau exterior. tot ce ma invinge ma face mai puternica Offline #45 2007-07-10 17:22:39
Re: propun reguli despre spalaturidoctoressa e in concediu asa ca mai ai de asteptat. Am avut si eu (si inca nu s-a inchis de tot)rana pe col. Dar nu tine de spalaturile vaginale.(probabil de la alta boala netratata)Cand aud toate tampeniile care le spun unii medici imi vine sa-mi pun mainile in cap. Cat despre spalaturile "riguroase" ...ce sa mai zic...te apuci acum si-ti freci colul?! Dupa o interventie , cauterizare, trebuie sa fii mai blanda , sa lasi "rigoarea" la o parte. Sunt atatea posturi aici despre spalarile intravaginale ... In orice caz , in cazul meu si al ovulelor pe care le-am pus dupa cauterizare , nu a trebuit sa ma spal. Citeste la indicatii ca tre sa scrie pe fiecare. Iar daca tre sa te speli fa-o bland si cu apa . Lenjeria intima poti sa o dezinfectezi , fierbe-o la 90 de grade pe aia care se poate si calc-o uda pe restul.(si incearca sa nu faci prostioare cu iubi tau pe perioada tratamentului )Intimate presupun ca-l folosesti la exterior. Si stai linistita ca-ti trece , mai greu da trece. All good things come to those who wait Offline #46 2007-07-10 19:01:51
Re: propun reguli despre spalaturiSal! Ma roade si pe mine o intrebare:are ceva dak nu te speli imediat dupa un contact neprotejat?de ex se intampla noaptea si eu ma spal dimineata. Pot sa ma imbolnavesc? Va rog un rasp. Offline #47 2007-07-10 19:50:06
Re: propun reguli despre spalaturiNu ai cum, doar daca partenerul tau are vre-o boala, in acest caz nu mai conteaza daca te speli ci daca ai folosit prezervativ. Offline #48 2007-07-10 22:20:07
Re: propun reguli despre spalaturiDeci e de bine pt k e chiar aiurea la miezul noptii dupa o partida buna,sa ii spun lu iubi k eu tre sa merg la baie sa ma spal.in loc sa adormim unul in bratele celuilalt. Nu k am dreptate? Offline #49 2007-07-10 22:51:04
Re: propun reguli despre spalaturiNu e nici o problema insa mie imi place sa fac un dush cu pretenul sa nu ramanem lipiciosi pt k se face nashpa sperma dupa ce se usuca... Offline #50 2007-07-15 20:52:29
Re: propun reguli despre spalaturiBuna, si eu am niste scurgeri vaginale, arata ca si iaurtul, miros nu are, insa gustul e acru (curiozitatea m-a facut sa gust ). As vrea sa fac si eu tratamentul acela de care am citit mai sus, si anume seara, timp de 5 zile sa imi pun in vagin iaurt, iar tocmai dimineata sa ma spal in interior? Si as mai avea o intrebare, daca in acest timp am voie sa am relatii sexuale. Cat despre iaurt, el trebuie sa fie simplu, asa am inteles. Cele care au incercat "reteta" va intreb cum este ? Offline #51 2007-07-15 23:53:31
Re: propun reguli despre spalaturiDoamne fereste! voi va audeti? Nu iti baga nik in vagin copila...mai ales iaurt, u vrei sa iti dereglezi de tot flora vaginala? dute mai bine la farmacie si ia ceva pt secretiile tale anormale care ar !! fi candidoza...si nu apela la metode babesti k s-ar putea sa regreti...mai bine dute la medic sa fi sigura! Offline #52 2007-07-16 01:42:12
Re: propun reguli despre spalaturiunik, din cate tin minte...."tratamentul" cu iaurt a fost recomandat chiar de doctoressa...ajuta la reglarea florei vaginale...si te ajuta sa scapi de o posibila candidoza (asta in cazul in care e doar la inceput)....
Si mai sunt multe posturi in care recomanda iaurtul. Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2007-07-16 01:52:10) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #53 2007-07-16 08:51:24
Re: propun reguli despre spalaturiEu nu ma risc...cine vrea nu are decat sa-si faca spalaturi si cu namol...la mine dk nu e ambalat, sterilizat si nu are prospect nu-l bag nicaieri doar ma spal cu apa calduta in fiecare zi si din cand in cand cu solutie de la farmacie... Offline #54 2007-07-16 08:54:35
Re: propun reguli despre spalaturiunik iaurtul este mai indicxat decat multe medicamente! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #55 2007-07-16 08:56:23
Re: propun reguli despre spalaturimersi pt info. Offline #56 2007-07-16 09:41:57
Re: propun reguli despre spalaturisceptice suntem toate pana inebunim din cauza candidei...incercam si spre mirarea noastra vedem ca functioneaza...sper sa nu ajungi sa tragi cu o amarata de candida luni bune... happy with him...inlove with him... Offline #57 2007-07-16 10:49:44
Re: propun reguli despre spalaturiVa multumesc mult ca mi-ati raspuns, insa mai am o intrebare, sper sa nu facem reclama, stiu ca trebuie sa luam iaurt simplu, insa care e cel mai bun, cel de la danone? Voi de care va cumparati? Ultima oara a fost editat de myhaela (2007-07-16 10:50:03) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|