homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Propun reguli despre spalaturi-3

#39 2007-02-06 15:34:23

puioanca
Full member
Inregistrat: 2006-12-27

Re: propun reguli despre spalaturi

blue_elf a scris:

yo nu inteleg dc vrei sa-ti iei irigator...?

mie imi era adresata intr?
vreau sa-mi iau pt ca nu ma pot spala cu degetul si pt ca doctoressa a recomandat spalaturi cam o data pe saptamana si ma gandesc ca poate fi un pas spre a nu mai face candida asa des

Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata...

#40 2007-02-12 21:23:42

puioanca
Full member
Inregistrat: 2006-12-27

as dori si eu sa stiu daca irigatorul inainte de a fi folosit prima oara trebuie fiert in apa pt a distruge microbii?

Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata...

#41 2007-03-14 13:33:57

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

puioanca a scris:

as dori si eu sa stiu daca irigatorul inainte de a fi folosit prima oara trebuie fiert in apa pt a distruge microbii?

folosesti cloramina sau iod pt dezinfectare.

#42 2007-03-14 15:45:12

schumiholic
Hero member
Inregistrat: 2006-07-28

Medicul care ti le-a recomandat nu ti-a spus cum sa faci? Doctorita mea ginecolog, de fiecare data cand mi-a dat ovule, mi-a spus sa ma spal in vagin seara, inainte de a-l introduce, iar dimineata doar in exterior, ca sa stea ovulul acolo 24 de ore, fara sa intervii tu.

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

#43 2007-04-06 13:34:20

sweet_di
Full member
Inregistrat: 2007-04-02

dar in cazul ovulelor cervirom sunt necesare spalaturile intervaginale?

To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild)

Publicitate

loading...

#44 2007-07-10 16:36:38

ely_21
New member
Inregistrat: 2007-07-09

doctoressa am si eu o intrebare, am fost de asemenea certata de doctorita la care am fost pentru ca nu faceam spalaturi intravaginale si din cauza asta am avut ceva probleme cu o rana pe col, care mi-a zis ea ca e din cauza igienei si a mai multor chestii. acum iau tratament cu cervugid (dupa ce am cauterizat rana la 6 sapt am fost si mi-a dat acest tratament) si mi-a zis sa ma spal riguros in fiecare seara inainte de a pune ovulul, insa acum nu mai stiu daca trebuie spalaturi in interior sau exterior.
inca o chestie daca folosesc intimate e gresit, poate afecta cu ceva? si daca dupa ce imi spal lenjeria intima o pun in inalbitor e rau pt ca am mai citit aici pe forum ca nu e bine dar nu m-am lamurit?

tot ce ma invinge ma face mai puternica

#45 2007-07-10 17:22:39

silly_duck
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

doctoressa e in concediu  asa ca mai ai de asteptat.  Am avut  si eu (si inca  nu s-a inchis de tot)rana  pe col. Dar nu tine de spalaturile vaginale.(probabil de la alta boala netratata)Cand aud toate tampeniile care  le  spun unii medici imi vine sa-mi pun mainile in cap. Cat despre spalaturile "riguroase" ...ce sa mai zic...te apuci acum si-ti  freci colul?! Dupa  o interventie  ,  cauterizare, trebuie sa fii mai blanda  , sa lasi  "rigoarea" la o parte.  Sunt atatea posturi aici despre spalarile intravaginale ... In orice caz , in cazul meu  si al ovulelor pe care le-am pus dupa  cauterizare , nu  a trebuit sa ma spal. Citeste  la indicatii  ca tre sa scrie pe fiecare. Iar  daca  tre sa te speli  fa-o bland si cu apa . Lenjeria intima poti sa o  dezinfectezi  , fierbe-o la 90  de grade pe  aia care se poate  si calc-o uda pe  restul.(si incearca sa nu faci prostioare cu iubi tau pe perioada tratamentului )Intimate presupun ca-l folosesti la exterior. Si stai linistita ca-ti trece , mai greu da trece.

All good things come to those who wait

#46 2007-07-10 19:01:51

Annita
Full member
Inregistrat: 2007-06-14

Sal! Ma roade si pe mine o intrebare:are ceva dak nu te speli imediat dupa un contact neprotejat?de ex se intampla noaptea si eu ma spal dimineata. Pot sa ma imbolnavesc? Va rog un rasp.

#47 2007-07-10 19:50:06

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

Nu ai cum, doar daca partenerul tau are vre-o boala, in acest caz nu mai conteaza daca te speli ci daca ai folosit prezervativ.
Spalatul dupa un contact sexual se face pentru a elimina spermatozoizii care pot traii in jur de 5 zile insa acesta se face si dupa o urinare. Spalatul se practica mai mult pentru a evita dicomfortul , sperma nu are nici un efect negativ, nu te imbolnaveti cu nimik.

#48 2007-07-10 22:20:07

Annita
Full member
Inregistrat: 2007-06-14

Deci e de bine pt k e chiar aiurea la miezul noptii dupa o partida buna,sa ii spun lu iubi k eu tre sa merg la baie sa ma spal.in loc sa adormim unul in bratele celuilalt. Nu k am dreptate? smile

#49 2007-07-10 22:51:04

unik
Full member

Nu e nici o problema insa mie imi place sa fac un dush cu pretenul sa nu ramanem lipiciosi pt k se face nashpa sperma dupa ce se usuca...

#50 2007-07-15 20:52:29

myhaela
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2006-03-15

Buna, si eu am niste scurgeri vaginale, arata ca si iaurtul, miros nu are, insa gustul e acru (curiozitatea m-a facut sa gust sad  ). As vrea sa fac si eu tratamentul acela de care am citit mai sus, si anume seara, timp de 5 zile sa imi pun in vagin iaurt, iar tocmai dimineata sa ma spal in interior? Si as mai avea o intrebare, daca in acest timp am voie sa am relatii sexuale.  Cat despre iaurt, el trebuie sa fie simplu, asa am inteles. Cele care au incercat "reteta" va intreb cum este ?

#51 2007-07-15 23:53:31

unik
Full member

Doamne fereste! voi va audeti? Nu iti baga nik in vagin copila...mai ales iaurt, u vrei sa iti dereglezi de tot flora vaginala? dute mai bine la farmacie si ia ceva pt secretiile tale anormale care ar !! fi candidoza...si nu apela la metode babesti k s-ar putea sa regreti...mai bine dute la medic sa fi sigura!

#52 2007-07-16 01:42:12

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

unik, din cate tin minte...."tratamentul" cu iaurt a fost recomandat chiar de doctoressa...ajuta la reglarea florei vaginale...si te ajuta sa scapi de o posibila candidoza (asta in cazul in care e doar la inceput)....
Later edit: Uite...chiar am cautat sa fiu sigura ca si doctoressa a recomandat (sa nu spun vreo prostie) si am gasit mai multe posturi:

doctoressa a scris:

nani, nu lua nimic pe gura, pune daca vrei iaurt in vagin...

doctoressa a scris:

vava, nizoralul e antimicotic, ia-l in continuare....tantum rosa si pimaflucin....nu comentez cu atit mai mult cu cit par a fi implicate in aparitia iritatiei tale. Nu stiu ce tratamente ai facut anterior insa cred ca ar merita sa incerci sa sporesti lactobacilii din vagin...eventual cu iaurt sau cu alte produse cu acest rol(actigel)

doctoressa a scris:

simonass, despre ce si cum cu vaccinul, cei de la Cantacuzino sunt cei mai in masura sa te ajute. In plus, poti incerca si cu instilatii intravaginale cu iaurt(cel mai nimerit e cel de casa, dar e bun si cel de cumparat) seara, care are marele beneficiu ca reface bacili Doderline(bacili lactici) cu rol in mentinerea Ph-ului vaginal in limite normale, si a florei vaginale in echilibru

Si mai sunt multe posturi in care recomanda iaurtul.

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2007-07-16 01:52:10)

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#53 2007-07-16 08:51:24

unik
Full member

Eu nu ma risc...cine vrea nu are decat sa-si faca spalaturi si cu namol...la mine dk nu e ambalat, sterilizat si nu are prospect nu-l bag nicaieri smile doar ma spal cu apa calduta in fiecare zi si din cand in cand cu solutie de la farmacie...

#54 2007-07-16 08:54:35

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

unik iaurtul este mai indicxat decat multe medicamente!
eu,preventiv,odata la 3-4 luni bag de cateva ori iaurt si e mult mai bine.
stau linistita.iar daca apar ceva usturimi usoare,tot cu iaurt le tratez....

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#55 2007-07-16 08:56:23

unik
Full member

mersi pt info.
nu va contrazic, da park sunt sceptica...

#56 2007-07-16 09:41:57

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

sceptice suntem toate pana inebunim din cauza candidei...incercam si spre mirarea noastra vedem ca functioneaza...sper sa nu ajungi sa tragi cu o amarata de candida luni bune...

happy with him...inlove with him...puss

#57 2007-07-16 10:49:44

myhaela
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2006-03-15

Va multumesc mult ca mi-ati raspuns, insa mai am o intrebare, sper sa nu facem reclama, stiu ca trebuie sa luam iaurt simplu, insa care e cel mai bun, cel de la danone? Voi de care va cumparati?

Ultima oara a fost editat de myhaela (2007-07-16 10:50:03)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.