homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de câteva răspunsuri


#1 2018-05-10 16:54:59

Bkurwa
Membru
Inregistrat: 2018-05-10
Mesaje: 3

Am nevoie de câteva răspunsuri

Salut! Pe data de 22 Aprilie am avut o ieșire cu prietena mea , in care s a ajuns sa ii fac petting , undeva la 3cm am introdus in vagin , sa zic , dar din păcate eu nu mi amintesc dacă am făcut ceva singur înainte de a ma vedea cu ea , dar in caz ca am făcut ceva de exemplu , m am șters pe maini cu șervețele normale , nu umede , deși sperma oricum nu mi ajungea pe degetul mijlociu[TIN SA MENȚIONEZ CA PANA SA MA VĂD CU EA AU TRECUT MINIM 2 ORE] . Ea era in a 12 a zi , are un ciclu regulat de 28 de zile . Acum pe 9mai i a venit menstra , la început putin maroniu apoi roșu și in cantități mari , normale . In prima zi , seara , i s a făcut rau , a început sa varse. Următoarea zi când și a făcut ceva analize medicul i a zis ca are o bacterie in corp . Mi a zis ca a avut un contact acum 1-2 ani dar nu a sângerat și la Echo i a iesit ca inca ar fi virgina .
Pentru liniștea ei , se poate rămâne in a 12 a zi doar din petting (undeva la 3cm) deși i a venit menstra ? As dori răspunsuri concrete

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.