homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-102-41

#761 2018-09-01 11:46:56

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-102

Soni o pierdere este o pierdere nu se compara pentru ca este același lucru. Te îmbrățișez!!!
Dar, în cazul meu Dumnezeu mi-a luminat viata și a umplut golul din suflet! Îți doresc și tie același lucru. Pupici

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#762 2018-09-01 14:41:12

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

wave

Missy  par

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#763 2018-09-01 15:16:55

Alexandra.rosca
Sr. member
De la: Targu Mures, Romania
Inregistrat: 2016-09-05

Declar ziua 1 smile

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” hjarta

#764 2018-09-01 16:22:47

Munteanudaniela
New member
Inregistrat: 2018-07-11

Iar eu declar putin spooting maro....ofofof

#765 2018-09-01 18:48:29

Missy005
Hero member

Înainte fete, va veni și vremea voastră!

puss puss puss

Publicitate

loading...

#766 2018-09-01 20:14:11

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Salutare!

Alexandra, nesuferită Z1 asta! Imi pare rau, fa ceva frumos pentru tine azi  puss

Daniela, uraaaasc spottting-ul din tot sufletul. Eu am mereu cu 2-3 zile înainte si ma apuca disperarea cand îl văd.

Pass, ce mai zici? Luna asta ne sincronizam din nou?

#767 2018-09-01 22:30:14

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Va pup!!!  wave
Space, par eu sunt chiauna si fara urma de chef sa ma reapuc de baby dancing. Sunt in ziua 8, nu ne sincronizam luna asta smile abia de 2 zile s-a dus Monstrul si incerc sa-mi adun energia s-o canalizez in proiectul bebe. A trecut 1 an, am mai pierdut pe drum din entuziasm, ce sa facem..   cesafac
Am mult de lucru si mai am si in sept. cateva drumuri de facut prin tara, sunt stresata ca pierd timp de lucru si cu drumurile. Din oct. ma mai linistesc si ma voi concentra mai mult pe  gravida
Am comandat si Lady' mantle (Cretisoara tinctura - cica ar face ovulatii mai strong plus ajuta in metroragii cum am eu) si Preseed, dar nu le-am folosit ca nu-mi mai vine... sper sa fiu mai constiincioasa din octombrie. si mai libera la job!! big_smile

Georgiana, cate emotii, m-am dus in timp la perioada cand asteptam sa nasc. hjarta
Nastere usoara! Si curaj! majoreta

Alexandra, Daniela, imi pare rau ca n-a fost luna norocoasa. sad  Va tin pumnii pt urmatoarea.

#768 2018-09-02 11:34:14

Alexandra.rosca
Sr. member

wave
Asta este , luna urmatoare nu (la noi) , sper ca apar doua linii la voi goodluck

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” hjarta

#769 2018-09-02 13:23:50

Missy005
Hero member

Alex nu te mai gândi luna asta da, luna asta nu, roagă - te la Dumnezeu sa apară când trebuie, când este momentul potrivit! Eu pana sa vina bb, eram resemnata... liniștita. Îmi amintesc ca fusesem la adopții cu fix o săptămână înainte de   a-l vedea pe bb și mi-au spus ca suntem în coada listei, ca nu sunt copii, sa mai așteptăm, dinastea! La o săptămână după descurajare, primesc telefon bună ziua, sa știți ca avem un băiețel de un an.... sa leșin, sa mor, am crezut ca pic fin picioare nu știu când am. ajuns acolo sa vad dosarul. Eram detașata, îmi făceam planuri sa refac dosarul nr 3,atestat 3,îmi vedeam de viata mea... liniștita. Nu mai calculați.... planificați, copilul creste oricum, va spun sigur! Faceți curat in inimile voastre ca sa aibă loc bebe sa intre, este tot ce aveți nevoie!

puss puss puss

#770 2018-09-02 17:05:55

Munteanudaniela
New member

Declar si eu ziua 1

#771 2018-09-02 22:05:25

Missy005
Hero member

Daniela, mergem înainte! O îmbrățișare!

puss puss puss

#772 2018-09-02 22:44:03

Alexandra.rosca
Sr. member

Missy, noi nu ne ferim nici luna asta.. deci nu exclud... dar nu o sa mai fiu fixata asa tare , vreau sa facem si lucruri pentru noi , planurile noastre.. smile

Daniela , imi pare rau de ziua1 .  Ne-am sincronizat luna asta ,  spor in noua luna si sa fie cu ochisori smile

#773 2018-09-03 07:27:15

Missy005
Hero member

Neațaaaaa, las cafeluta! O săptămână frumoasă tuturor!

puss puss puss

#774 2018-09-03 07:46:01

Munteanudaniela
New member

O saptamana frumoasa si usoara tuturor!
Multumesc fetelor de incurajari!
Doamne,ajuta pe toată lumea!

#775 2018-09-04 08:44:31

Missy005
Hero member

neațaaaaa, la cafelute! Va îmbrățișez strâns!

puss puss puss

#776 2018-09-04 09:21:18

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Neata!

Pass, sper sa-ti ajute tinctura! Asteptam impresii. Faci tu planuri pentru dupa octombrie, dar parca vad ca viata are alte planuri  big_smile

Missy, tare frumos le zici. Eu una asta incerc sa fac, sa nu imi mai planific nimic in functie de un potential copil. Ca ratam cateva ocazii foarte faine.

Dupa (inca) o discutie serioasa cu sotul meu, am hotarat 2 lucruri:

1. Gandire pozitiv (daaaa, stiu, suna meeeh). Efectul placebo si nocebo functioneaza. In fiecare luna sunt atat de convinsa ca nu va fi nici luna asta, incat m-am gandit ca in urmatoarele luni sa imi schimb atitudinea asta si daca nu e sa fie, sa imi repet ca va fi candva! Nu sunt convinsa ca ajuta la ceva fizic vorbind, insa psihic e clar mai bine decat sa fiu mereu trista si nemultumita de esec. Vreau sa-mi aduc aminte ca inca avem multe optiuni in fata, de ex medicatie, inseminare, FIV.

2. Ma voi apuca de luat temperatura si de teste de ovulatie. Ne e destul de greu sa mentinem ritmul chiar si o data la doua zile si asa macar o sa-mi fac o idee de cand sa concentram efortul. Din fericire unde sunt acum pot sa iau testele super ieftin asa ca si daca le consum repede asta e. Sunt oarecum entuziasmata fiindca imi place sa lucrez cu numere si statistici, asta fac si la serviciu.

Va pup, o zi frumoasa!  puss

#777 2018-09-04 12:13:35

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Buna, fetele smile
Space, imi place tare mult tot ce scrisasi, parca simt asa o energie calda smile
Un pic la polul opus (sorry), eu simt ca parca in fiecare luna ratez momentul la mustata. Dupa simptome, ar fi trebuit ieri ceva patfierbinte dar am vazut ca al meu era cu altele pe cap si nu s-a intamplat nimic

bebe V., soarele si luna

#778 2018-09-04 12:50:55

Missy005
Hero member

Fete eu am. fost și am. rămas optimista pana la capăt, vu multa răbdare. Ma mai apucau și pe mine nervii, dar de sunt om și greșesc. Seara când eram nr liniștită ma rugam, spuneam rugăciuni in gând, asa adormeam, asa și acum! Ce sa spun, aveți încredere ca Dumnezeu va răsplăti răbdarea și încrederea voastră! Va spun sigur, dar este importanta și liniștea voastră interioara! Bucurați-vă de momentul actual, faceți planuri... Eu am strâns bani pentru copilul adoptat, in fiecare luna puneam deoparte.... nu plecam eu undeva sa fie pt copil... anul asta mama zice... ia-ți mașina, fa datorii și va veni și copilul.... si îmi zic... vereee... îmi bag picioarele și mi-am luat mașină... am și datorii... si uite pe terenul ăsta.... nesigur din punctul meu de vedere... a venit copilul.... a venit când eu m-am eliberat.... când m-am detașat. Va pup.
Acum avem frunze in. fata și spate și ne plimbam cu mașina si copilul

puss puss puss

#779 2018-09-04 13:17:06

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Missy005 a scris:

a venit când eu m-am eliberat.... când m-am detașat.

Asa e, missy, exact asa cred si eu ca se intampla lucrurile, cand suntem linistiti, cand e echilibru in viata noastra. Pe ideea asta, eu înțeleg daca nu raman acum, dar nu pot face ordine fortat in lucruri...astept pt ca variante nu gasesc sa fie bine. Macar stiu de ce nu raman si nu ma stresez cu gândul ca sunt bolnava sau mai stiu eu ce, doar imi lipseste linistea smile

bebe V., soarele si luna

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.