|
Nu esti logat.
Vesnica intrebare ...pauza la anticonceptionale?#1 2007-01-19 20:22:16
vesnica intrebare ...pauza la anticonceptionale?Salutare! Offline #2 2007-01-19 21:09:18
Re: vesnica intrebare ...pauza la anticonceptionale?s-a mai discutat despre asta pe forum.daca nu vrei un bebe continua sa iei anticonceptionale...nu dauneaza...plus k te simti si bine dl ele. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #3 2007-01-19 21:10:01
Re: vesnica intrebare ...pauza la anticonceptionale?da sterileul se foloseste numai daca ai avut o nastere.in general,daca te simti ok, pauzele nu sunt necesare.daca ti se pare ceva in neregula,mergi la medic,spune-i si el va hotari ce e de facut,daca trebuie sa le intrerupi sau sa iei altele Ultima oara a fost editat de mika (2007-01-19 21:10:32) Offline #4 2007-01-19 21:14:37
Re: vesnica intrebare ...pauza la anticonceptionale?sanii e normal sa creasca de la antibb...dar dak u crezi ca ti ar fi mai bine cu altele mg la gin si vb cu el... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-11-04 17:50:02
Re: vesnica intrebare ...pauza la anticonceptionale?si eu iau microginon de 5 ani influenteaza glanda tiroida Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|