homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vesnica intrebare ...pauza la anticonceptionale?

#1 2007-01-19 20:22:16

brunetica
Membru
Inregistrat: 2007-01-19

vesnica intrebare ...pauza la anticonceptionale?

Salutare!
Sunt noua pe forum si as vrea sa ma ajutati in dilema pe care o am.
Din 2001 iau novynette, la recomandarea medicului. am facut o pauza in 2003 vreo trei luni. De atunci, iau in continuu. Ma simt bine de la ele doar ca m-am mai dezvoltat (nu chiar ingrasat), adica la sani, umeri. As vrea sa stiu daca nu se deregleaza tiroida dupa atatea pastile, vreun dereglaj hormonal e posibil ? As renunta la ele din momentul asta dar nu cred ca am cu ce sa le inlocuiesc. Sterilet am inteles ca nu e recomandat inainte de prima nastere. Ce sa fac?Banuiesc ca trebuie sa continui sa le iau. Multumesc!

#2 2007-01-19 21:09:18

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: vesnica intrebare ...pauza la anticonceptionale?

s-a mai discutat despre asta pe forum.daca nu vrei un bebe continua sa iei anticonceptionale...nu dauneaza...plus k te simti si bine dl ele.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#3 2007-01-19 21:10:01

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

da sterileul se foloseste numai daca ai avut o nastere.in general,daca te simti ok, pauzele nu sunt necesare.daca ti se pare ceva in neregula,mergi la medic,spune-i si el va hotari ce e de facut,daca trebuie sa le intrerupi sau sa iei altele

Ultima oara a fost editat de mika (2007-01-19 21:10:32)

#4 2007-01-19 21:14:37

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

sanii e normal sa creasca de la antibb...dar dak u crezi ca ti ar fi mai bine cu altele mg la gin si vb cu el...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-11-04 17:50:02

ANDY20
New member
Inregistrat: 2008-10-11

si eu iau microginon de 5 ani influenteaza glanda tiroida

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.